Jak oglądać UFC Live Online


Jak oglądać UFC Live Online

Zaktualizowano: 9 lutego 2020 r


Oglądaj walki UFC online z dowolnego miejsca. Postępuj zgodnie z podanymi instrukcjami i zdobądź PureVPN za jedyne 0,99 $.

1. Uzyskaj PureVPN i zainstaluj na swoim urządzeniu.
2. Połącz się z SonyLiv z listy popularnych witryn.
3. Przejdź do sekcji Sporty walki i rozpocznij transmisję na żywo UFC!"

watch-ufc-live

Następne wydarzenie UFC 248

Każdy fan UFC czeka teraz jeszcze bardziej z niepokojem na UFC, podobnie jak powraca z walką o tytuł! Tak, dobrze to przeczytałeś.

Główne wydarzenie: Waga półśrednia
Izrael Adesanya przeciwko Yoel Romero
7 Marca

To wraz z wieloma innymi oczekiwanymi meczami zachwyci fanów. Nie chcemy przegapić żadnej chwili z UFC za wszelką cenę.

Jak oglądać UFC Live Online?

Istnieją trzy sposoby oglądania walk UFC na żywo online w dowolnym miejscu. Sprawdź je i wybierz najbardziej odpowiednie dla Ciebie rozwiązanie.

  1. Oglądaj UFC 246 za darmo 
  2. Przesyłaj strumieniowo UFC 246 na oficjalnych kanałach
  3. Uzyskaj UFC.TV PPV 

1. Jak oglądać UFC Online za darmo?

Dobrze słyszałeś! To prawda, że ​​możesz przesyłać strumieniowo nadchodzące wydarzenie UFC PPV bez płacenia ani centa. Wystarczy wykonać następujące kroki, aby obejrzeć Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier na żywo w UFC 246:

  1. Subskrybuj PureVPN.
  2. Pobierz i zainstaluj PureVPN na preferowanych urządzeniach.
  3. Wybierz SonyLiv IN z listy popularnych witryn w aplikacji PureVPN.
  4. Na stronie SonyLiv przejdź do sekcji Sporty walki i kliknij UFC
  5. Livestream UFC pay-per-view za darmo. 

Zamów teraz

2. Gdzie oglądać UFC Online?

Oto lista kanałów, na których można oglądać UFC na żywo w Internecie.

Kanały transmisji krajowej
Stany ZjednoczoneFox Sports 1 | ESPN+
Zjednoczone KrólestwoBT Sport
AustraliaGłówne wydarzenie
Ameryka PołudniowaFox Sports 1
Francja (bezpłatny)RMC
BrazyliaGlobo
PortugaliaKombat Sport
IndieSonyLiv (bezpłatny)
JaponiaWOWOW (bezpłatny)
Region MENAPlay OSN
KanadaSieć walki
ChinyPPTV (bezpłatny)
RosjaRosja 2 (bezpłatny)

Zamów teraz

3. UFC Pay Per View

UFC.TV Pay-per-view różni się dla każdej walki i w każdym regionie. Oto Twoja szansa na skorzystanie z naszych badań i zdobycie najtańszego PPV.

KrajCena UFC PPV (USD)
USAZaciemnione
UKNiedostępne
Australia29,99 USD
Indie / Meksyk9,99 USD (najniższy)
Tajlandia19,99 USD
Filipiny13,31 USD
Rosja29,99 USD
Japonia23,48 USD

Uwaga: powyższe porównanie cen dotyczy UFC SD PPV. HD PPV jest również dostępny w nieco wyższych cenach. Dostępne są również abonamenty na 6 miesięcy z rabatami. 

Zamów teraz

Czasy walki UFC w różnych strefach

Poniżej podano szacunkowe czasy w różnych strefach czasowych, w których spodziewana jest walka o tytuł mistrza UFC 246 między Conorem McGregorem a Donaldem Cerrone.

  • Lokalny (GST): 22:00.
  • Greenwich (GMT): 18:00.
  • Nowy Jork (ET): 14.00.
  • Chicago (CT): 13.00.
  • Denver (MT): 12 po południu.
  • Las Vegas (PT): 11:00.
  • Los Angeles (PT): 11:00.
  • Honolulu (HAST): 8 rano.
  • Sydney (AET): 4 rano (niedziela)
  • Tokio (JST): 3 rano (niedziela)
  • Moskwa (MSK): 21:00
  • Paryż (CEST): 20.00
  • Londyn (BST): 19:00.

Oglądaj UFC Online w Fox Sports (USA)

Fox Sports nie jest już wyłącznym nadawcą wydarzeń UFC. Jego długoterminowa umowa z UFC została niedawno rozwiązana, teraz UFC współpracuje z ESPN + i opracowało specjalne pakiety i PPV z abonamentem ESPN. Wykonaj poniższe czynności, aby obejrzeć UFC na ESPN.

  • Subskrybuj PureVPN.
  • Pobierz i zainstaluj aplikację PureVPN dla preferowanych urządzeń inteligentnych.
  • Z listy popularnych witryn Połącz się z ESPN.
  • Na stronie ESPN + przejdź do linku wydarzenia UFC, aby obejrzeć go na żywo.

Oglądaj UFC Online spoza USA

Fani UFC z całego świata chcą oglądać akcję na żywo w Internecie. Niestety większość międzynarodowych widzów nie będzie w stanie obejrzeć akcji na żywo z powodu ograniczeń. Istnieje jednak łatwe rozwiązanie tego bardzo frustrującego problemu.

Nawet jeśli wydarzenie nie jest dostępne w Twoim kraju, możesz przesyłać je strumieniowo za pomocą PureVPN. Wystarczy wykonać poniższe czynności, aby z łatwością oglądać UFC 246 online spoza USA:

  • Subskrybuj i pobierz PureVPN
  • Połącz się z naszym rosyjskim serwerem.
  • Otwórz link https://matchtv.ru/on-air.
  • Strumień na żywo UFC pay-per-view.

Zamów teraz

Jakie urządzenia obsługuje PureVPN do oglądania UFC ?

UFC oficjalnie obsługuje wiele urządzeń, w tym konsole do gier i telewizory. Mają na nim swoje aplikacje lub są dostępne za pośrednictwem różnych usługodawców. Dzięki PureVPN możesz uzyskać dostęp do transmisji na żywo UFC na tych urządzeniach za pomocą prostych kroków.

Jak oglądać transmisję UFC na żywo na Kodi

  1. Skonfiguruj PureVPN na Kodi.
  2. Zainstaluj dodatek Planet MMA z repozytorium Ares.
  3. Zmień lokalizację na UK lub US.
  4. Ciesz się transmisją strumieniową na żywo UFC za pośrednictwem Kodi.

Jak oglądać transmisję UFC na żywo na PS4

  1. Skonfiguruj PureVPN na PS4.
  2. Połącz się z serwerem PureVPN wymaganym przez kanał, do którego chcesz uzyskać dostęp.
  3. Otwórz przeglądarkę i wejdź na stronę kanału.
  4. Rozpocznij transmisję na żywo na PS4.

Jak oglądać transmisję UFC na żywo w aplikacjach na Androida

  1. Zarejestruj się w PureVPN.
  2. Pobierz i zainstaluj aplikację PureVPN na Androida.
  3. Połącz się z serwerem PureVPN w USA.
  4. Odwiedź Fox Sports i zaloguj się.

Karta UFC 248 zawiera następujące walki:

ufc 248 KART

Zamów teraz

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map