Recenzje PureVPN 2019


Recenzje PureVPN 2019

  • Nic nie cieszy nas bardziej niż nasi użytkownicy dzielący się swoimi szczerymi recenzjami na temat PureVPN
  • Chcielibyśmy podziękować za Twoją opinię i pomóc nam ulepszyć nasze usługi.

Jak Twoje recenzje PureVPN poprawiają jakość naszej usługi VPN

  • Pomaga nam ulepszyć nasze praktyki dotyczące prywatności
  • Popraw usługę, dodając niezbędne zmiany
  • Lepsza funkcjonalność w aplikacji dla użytkowników i firm
  • Ulepsz interfejs użytkownika i uczyń go przyjaznym dla użytkownika
  • Napraw błędy i ulepszenia wydajności

Napisz recenzję PureVPN

Wynik zaufania 4.2


od
2349 recenzji

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Satysfakcja to PureVPN! Moje życzenie niezawodnej usługi VPN spełniło się, ponieważ w PureVPN znalazłem satysfakcję. Zabezpiecza moją randkę, ukrywa moje IP i pozwala mi ominąć regionalne zapory ogniowe. Jewel Jean

  • Makao
  • 12-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem fanem PureVPN Jestem fanem PureVPN, ponieważ pozwala mi szybko przesyłać strumieniowo dowolne treści, pobierać dowolny plik bez obawy o przepustowość. Charles Jennings

  • Australia
  • 11-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lubię używać PureVPN Uwielbiam korzystać z PureVPN, ponieważ jest to jedna z niewielu usług, z których dotychczas korzystałem i która ma ponad tysiące serwerów w wielu krajach. Rosaura Urich

  • Islandia
  • 08-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN ma wspaniałe funkcje prywatności. Zawsze martwiłem się, że mój dostawca usług internetowych monitoruje to, co badam w danym momencie dnia. Teraz PureVPN rozwiał moje obawy dzięki wspaniałym funkcjom prywatności. Bogumi? A Gorska

  • Katar
  • 07-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Używam tylko PureVPN i jest dla mnie najlepszy! Używam PureVPN tylko dlatego, że oferuje mi potrójne zabezpieczenia, takie jak wyciek IPv6, wyciek dns i wyciek webrtc Travis Chowdhury

  • Indie
  • 05-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa świetnie! Najbardziej podoba mi się ta usługa, która jest kompatybilna z wieloma urządzeniami. Używam go na moim routerze TpLink i działa świetnie. Giacinta Marino

  • Włochy
  • 03-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie sprawna obsługa klienta 24/7! Jestem użytkownikiem dodatkowym, Port Forwarding. Działa ze mną dobrze i jestem w stanie podłączyć dedykowane serwery do gier, które działają płynnie 24/7 Steve Campbell

  • Kanada
  • 02-03-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Podział tunelowania to świetna funkcja Podział tunelowania to świetna funkcja. Pomogło mi to zwiększyć prędkość przesyłania strumieniowego, dzieląc ruch inny niż VPN Eduardo Martins Barros

  • Brazylia
  • 29-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Zalecane szyfrowanie na poziomie wojskowym! Łącząc się z PureVPN, odczuwam ulgę, że moje działania leżą u podstaw szyfrowania na poziomie wojskowym. Dobra robota. Ursula Krause

  • Niemcy
  • 29-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Usługa PureVPN jest dobra! Zacząłem korzystać z VPN, kiedy mój przyjaciel mnie zasugerował. Od trzech lat jest lojalnym użytkownikiem PureVPN. Myślę, że będę także ich lojalnym klientem, ponieważ usługa jest dobra. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brazylia
  • 28-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dobra robota Zespół PureVPN! Pomaga mi chronić moje działania przed tymi, których nie chcę podsłuchiwać. Rodney Johnson

  • Kanada
  • 26-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN to jedna z najlepszych usług VPN! Nie mogę żyć ani przez sekundę bez gier online. VPN pomaga mi uzyskać dostęp do tych gier w moim regionie, ponieważ nie są one dostępne. Jamie Strachon

  • Zjednoczone Królestwo
  • 25-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Czysty VPN Oto prawda, że ​​czysty VPN włożył dużo dobrej pracy w 2019 roku. Myślę, że mam VPN, który był dobry na streaming, prywatność i torrentowanie P2P. dość szybki VPN z doskonałą obsługą klienta. Ale tutaj jest strasznie źle. Z powodu świetnych recenzji i doskonałej obsługi na 2019 rok. Postanawiają wycenić się z rynku w 2020 roku. Kto chce zapłacić rok w wysokości 60 funtów w 2020 roku, kiedy można uzyskać rekina surfującego przez 2 lata po 38 funtów. To nie wymaga myślenia. Bądź najlepszy i bądź najlepszą okazją na rynku, aby mieć niższe dochody niż wcale. nikt nie chce płacić 50 lub 60 funtów za rok. może 2 lata tak. zachowaj 6-miesięczny lub roczny kontrakt. tani. Irene Barese

  • Jamajka
  • 24-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem zadowolonym użytkownikiem! Miałem problem z instalacją usługi. Osoba po drugiej stronie ekranu pomogła mi szybko go rozwiązać i rozwiązać. W końcu nie postępowałem zgodnie z instrukcją instalacji. Adelmio Bruno

  • Włochy
  • 23-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN jest dobry i przyjazny Zespół PureVPN jest dobry i przyjazny, a oni pomagają w ciągu kilku minut. Reyna Babcock

  • Katar
  • 22-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lepszy VPN dla mnie niż Inni! Zazwyczaj jestem w publicznych hotspotach z powodu mojej natury pracy. Dlatego korzystam z tej usługi VPN i jestem zadowolonym użytkownikiem. David Kondo

  • Jamajka
  • 21-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna obsługa z niesamowitymi funkcjami! Ja i mój mąż zbieramy się razem. W zeszłym roku próbowaliśmy oglądać nasz ulubiony program w serwisie Netflix US, ale nie mogliśmy tego zrobić, ponieważ korzystaliśmy z niego z zagranicy. Potem usłyszałem o PureVPN i kiedy wypróbowałem, byłem zadowolony, że mogę uzyskać dostęp do usługi jednym kliknięciem Kirk Dinardo

  • Austria
  • 20-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dzięki PureVPN Mieszkam na Bliskim Wschodzie i często denerwuję się, gdy rząd nakłada nagłe ograniczenia na aplikacje VoIP. Ale dzięki PureVPN mogę teraz korzystać z usług VoIP bez żadnych ograniczeń Martim Rocha Rodrigues

  • Brazylia
  • 19-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Fantastyczny VPN! W ciągu ostatnich sześciu miesięcy korzystałem z około 3 różnych usług VPN. Znalazłem tylko PureVPN aż do znaku. Ma dużą liczbę serwerów i pulę adresów IP. Marie Radová

  • Kanada
  • 13-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Cieszę się, że używam PureVPN! Jestem zagorzałym użytkownikiem klienta p2p i cieszę się, że znalazłem PureVPN do tego zadania. Działa cuda. Michał Dzurko

  • Kuba"Dżibuti"
  • 11-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam PUREVPN! Uwielbiam VPN, ponieważ mogę go używać do ukrywania moich działań w publicznych WiFis. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN po prostu niesamowite! Ograniczona przepustowość jest jednym z największych problemów, jakie znalazłem w przypadku bezpłatnych usług VPN. I naprawdę tego nienawidzę. Teraz, gdy mam PureVPN, nie muszę już denerwować się przepustowością. William Jones

  • Węgry
  • 10-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Ulubiona sieć VPN! VPN oferuje dobre prędkości i mogę to zagwarantować, ponieważ za każdym razem, gdy przesyłam strumieniowo za pomocą PureVPN, oglądam moje ulubione programy bez buforowania. Pio Genovesi

  • Włochy
  • 07-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lubię Puchar Świata z PureVPN! Dzięki PureVPN mogę teraz oglądać moją ulubioną drużynę na Mistrzostwach Świata, nawet gdy jestem poza domem. Francis Halford

  • Australia
  • 01-02-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Cieszę się, że znalazłem właściwą usługę! Natknąłem się na PureVPN po tym, jak rozczarowałem się dziesiątkami innych usług VPN. Cieszę się, że znalazłem odpowiednią usługę, która odpowiada jej roszczeniom. Sofocles Kapageridis

  • Grecja
  • 22-01-20

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niespodziewane dobre Witam, jestem członkiem od kilku miesięcy temu i muszę przyznać, że to naprawdę dobry VPN. Nie testowałem wielu VPN, ale ten był najszybszy nawet w grach, dostałem tylko ~ 5ms więcej niż normalnie (gram Dota 2) .. Naprawdę szybki i stabilny .. Również łączy się w ciągu kilku sekund (jak 5 sekund) .. Cieszę się, że wydałem na to pieniądze . Zane Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna usługa VPN Bardzo podoba mi się aplikacja Mac. Jest bezpieczny, stabilny i łatwy w użyciu. Świetna usługa VPN. Faith Burgess

  • Sri Lanka
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bezpieczna sieć VPN to PureVPN! Korzystam z dedykowanej funkcji IP, brytyjskiego adresu IP, aby bezpiecznie uzyskać dostęp do mojej sieci domowej. Nie chcę, aby ktokolwiek inny naruszył moją prywatność, włamując się do mojej domowej kamery IP Marco Lehmann

  • Niemcy
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Vielen Dank i PureVPN Vielen Dank i PureVPN. Aus diesem Grund habe ich überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. Hurra! Ben Dennis

  • Erytrea
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jak dotąd najlepsza sieć VPN! Nieograniczona przepustowość to świetna funkcja oferowana przez PureVPN. Pozwala mi pobierać dowolną liczbę plików z Internetu. Claudia Schröder

  • Niemcy
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie ich liebe es Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemand meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Boliwia
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Streaming to moje życie Dzięki PureVPN! Streaming to moje życie i nie obchodzą mnie żadne ograniczenia. PureVPN pomaga mi przesyłać strumieniowo cokolwiek chcę i kiedy tylko chcę. Ghenet Negassi

  • Słowacja
  • 18-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem bezpieczny z PureVPN! Dzięki PureVPN mogę teraz bezpiecznie uzyskiwać dostęp do pulpitu nawigacyjnego mojej witryny z dowolnego miejsca. Dodałem do białej listy dedykowany adres IP i używam go, aby uzyskać dostęp do usługi. Heike Freitag

  • Niemcy
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Rugby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konnte meine Lieblings Rugby Spiele in Europa nicht sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Niemcy
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Czapka PureVPN mich bei Rugby WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe ich mich für PureVPN entschieden und bin froh, dass ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Australia
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam PureVPN Jestem zagorzałym streamerem sportów Rugby i uwielbiam PureVPN, ponieważ to VPN pozwala mi oglądać wszystkie wydarzenia w Rugby. Roger Evert

  • Brazylia
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza usługa VPN Założę się, że korzystałeś również z wielu sieci VPN, ale powiem ci, że jest to zdecydowanie najlepsza dostępna usługa. Eugenia Deniger

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie VPN pour rugby Avec PureVPN, obliczył, że adres IP płaci que je veux. C’est grace z najmodniejszego basenu IP w PureVPN, który gra w wyścigu w Coupe du Monde rugby 2019. Anders Fleischer

  • Grenlandia
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam usługę PureVPN! Uwielbiam usługę VPN z wielu powodów, z których najważniejszą jest możliwość obejścia dowolnego rodzaju zapory. Théophile Grenier

  • Polinezja Francuska
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Meilleur VPN pour sport J’en avais marre de voir mon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma diffusion de Rugby 2019. J’ai surmonté le problème en me tournant vers PureVPN Hillary Schwab

  • Austria
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję zespołowi gorąco polecam Istnieją setki VPN, ale żaden nie może się równać z wydajnością serwerów PureVPN. Mogę za to ręczyć. John Lopez

  • Kanada
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN jest dla mnie naprawdę najlepszy! Rozbudowana sieć serwerów PureVPN jest powodem, dla którego korzystam z tej usługi. Pozwala mi łączyć się z dowolnym serwerem dowolnego kraju. Gustava Onio

  • Włochy
  • 09-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita obsługa! Niesamowita obsługa. duża prędkość. dobrzy ludzie na czacie. Ogólnie rzecz biorąc, dobra obsługa. Zabir

  • Bangladesz
  • 04-11-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Idealny Wszystko, o co możesz poprosić. Wiele opcji, bardzo dobra prędkość i wsparcie Kristine Aa

  • Holandia
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN jest dla mnie lepszy! Używam PureVPN do oglądania sportów online na żywo w europejskich kanałach online, które nie są dostępne w moim regionie. Florian Schroeder

  • Niemcy
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie ISP Geschwindigkeitsdrosselung Mit PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil ich das jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Grenlandia
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bardzo rzetelny! Używam funkcji iOS Demand na moim urządzeniu z iOS i bardzo ją lubię. Kauã Martins Dias

  • Brazylia
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam funkcję dzielonego tunelowania PureVPN! Uwielbiam funkcję dzielonego tunelowania, ponieważ mogę teraz włączyć VPN dla określonych aplikacji, używając zwykłego połączenia do użytku lokalnego. Minik Enoksen

  • Jordania
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Łatwy w użyciu VPN Uwielbiam funkcję nieograniczonej przepustowości, ponieważ mogę przesyłać strumieniowo i pobierać pliki przez Internet w ciągu dnia. Kerstin Blau

  • Albania
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Sicheres WLAN Dank PureVPN kann ich mich jetzt sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Polinezja Francuska
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Aucune nadzór numer Personne ne connait qui vous espionne lorsque vous êtes en ligne. Mais avec PureVPN, je nemai même pas besoin de me préoccuper de cela Élise Franchet

  • Francja
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza sieć VPN dla Hulu Cela fait bien d’accéder à tout ce que vous voulez sur Internet i vous frustre si vous ne le pouvez pas. Grace PureVPN, który jest profesorem Hulu US en Asie. Michael Parker

  • Australia
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Fantastyczna usługa VPN! Korzystam z usługi VPN, aby ominąć świetną zaporę ogniową. Tak to prawda. Tu też działa. Ariosto Padovesi

  • Włochy
  • 24-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Zadowolony z PureVPN! Funkcja IKS działa. Tak, robi to i jest tak satysfakcjonujące, ponieważ w ten sposób masz pewność, że Twoje działania nie zostaną ujawnione, nawet w przypadku przekroczenia limitu czasu połączenia. Anthony Kim

  • Lesotho
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Używanie PureVPN, ponieważ jest certyfikowany bez logów Jestem osobą ściśle przestrzegającą prywatności, nigdy nie pracuję z żadną nierzetelną usługą. Nadal używam PureVPN, ponieważ jest certyfikowany bez logów i oferuje lepsze funkcje i funkcjonalności. Kimberly Smith

  • Nigeria
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Poleciłbym tę VPN Lubię usługę VPN i poleciłbym ją każdemu użytkownikowi VPN tam. Christophe Covillon

  • Francja
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie MEILLEUR SERVICE VPN Jeśli chcesz, aby suma VPN była wiarygodna, zalecamy korzystanie z samochodu PureVPN, aby korzystać z usługi VPN. Kenneth Perez

  • Stany Zjednoczone
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam używać PureVPN Uwielbiam korzystać z tej usługi VPN, ponieważ pozwala mi pobierać i przesyłać strumieniowo pliki bez obawy o limit przepustowości Florus Morel

  • Francja
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Poufne informacje Jest to osobista aplikacja, która umożliwia korzystanie z usług devraient i VPN gwarantujących prywatność. PureVPN to usługa, która jest najbardziej skuteczna. Chase Gonzalez

  • Kanada
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Z PureVPN lubię Rugby w moim regionie Rugby jest tutaj i uwielbiam wszystkie mecze do tej pory. Wszystko dzięki PureVPN, który pozwala mi cieszyć się rugby w moim regionie, w którym mecz na żywo nie jest dostępny. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fidżi
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Teraz mogę uzyskać dostęp do mojego ulubionego kanału jednym kliknięciem dzięki PureVPN. PureVPN sprawił, że streaming był dla mnie łatwy, wygodny i zabawny. Dzięki karcie Popularne strony internetowe na swoim kliencie i rozszerzeniu mogę teraz uzyskać dostęp do mojego ulubionego kanału jednym kliknięciem. Marisa Ferreira Pinto

  • Brazylia
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dobra robota, chłopaki! Mogę teraz uzyskać dostęp i oglądać Rugby WC 2019 na żywo dzięki szybkim serwerom PureVPN. Dobra robota, chłopaki! Renée Chastain

  • Francja
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN to najlepsza sieć VPN Ta usługa VPN jest najlepsza, ponieważ ma certyfikat braku dziennika, ma dobre możliwości przesyłania strumieniowego i oferuje wiele funkcji zorientowanych na prywatność. Tory Mellon

  • Australia
  • 02-10-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem całkowicie zadowolony z PureVPN Jestem w pełni zadowolony z usługodawcy VPN, ponieważ jest to usługa certyfikowana bez logowania. Nie potrzebuję żadnej innej usługi. Traci R. Rodriguez

  • Stany Zjednoczone
  • 20-09-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję zespołowi PureVPN Dobrze jest korzystać z tej usługi VPN. Dziękuję Ci Camila Lima Dias

  • Brazylia
  • 20-09-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita usługa z doskonałymi funkcjami! Korzystam z tej usługi, ponieważ ma 2000 serwerów w 140 krajach. Pozwala mi na dostęp do dowolnej treści, którą chcę Reyna Babcock

  • Katar
  • 31-08-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lepszy VPN dla mnie niż Inni! Zazwyczaj jestem w publicznych hotspotach z powodu mojej natury pracy. Dlatego korzystam z tej usługi VPN i jestem zadowolonym użytkownikiem. Randy P. Yi

  • Australia
  • 31-08-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dzięki PureVPN! Podróżuję po Chinach i mogę powiedzieć na pewno, że działa dobrze. Gabriela Kalinowska

  • Hiszpania
  • 23-08-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Używanie PureVPN na moim Android Smart TV Używanie PureVPN na moim Android Smart TV. W moim kraju rodzinnym mam łatwy dostęp do usług objętych ograniczeniami krajowymi. Abigail Foxton

  • Grecja
  • 23-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam także prędkości, jakie oferuje Korzystam z usługi VPN, aby ominąć blok treści w Niemczech. Oprócz pokonywania ograniczeń, uwielbiam także prędkości, jakie oferuje. Barry Coupart

  • Polinezja Francuska
  • 22-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Accédez à tout et tous Avec PureVPN, swobodny Internet jest najlepszym wyborem. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un Situacement de servur et cliquer sur connecter. Cout test! Tayla Peel

  • Islandia
  • 22-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna obsługa Dzięki PureVPN! Wykorzystano chromowane rozszerzenie PureVPN. Rozszerzenie to oszczędność czasu, ponieważ nie musimy rejestrować się na kliencie i tracić czasu, gdy możemy zacząć od eksploratora. Angus Eggers

  • Gwinea
  • 21-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najwyższe prędkości Jeśli chcesz pozbyć się problemów takich jak ograniczanie przepustowości Internetu podczas gry, PureVPN jest Twoim wybawcą. Tak się cieszę, że dokonałem zakupu! Gifford Guay

  • Francja
  • 21-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Très heureux avec PureVPN C’est excellent, abordable et plein de fonctionnalités utiles. Que peut-on demander de plus d’un service VPN? Dzień Korneliusza

  • Belgia
  • 20-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bardzo niezawodny w sieciach publicznych Często łączę się z sieciami publicznymi, gdy jestem poza domem, dlatego zdecydowałem się na PureVPN dla bezpieczeństwa moich danych. Jest niezawodny i daje mi spokój podczas przeglądania stron. Miguel Irving

  • indyk
  • 19-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Połączenie trwa trochę za długo Do tej pory wszystko było świetnie, ale czasem nawiązanie połączenia VPN trwa trochę za długo. Poza tym nie napotkano żadnych problemów. Oddział Nanette

  • Chiny
  • 17-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Nigdy mnie nie zawodzi Używam PureVPN, aby ominąć Wielką Zaporę Chińską, i ani razu się nie zawiodła. Musisz spróbować, jeśli mieszkasz lub podróżujesz do Chin. Connie Williams

  • Australia
  • 16-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Moja pierwsza VPN PureVPN to moja pierwsza sieć VPN i zapewne jeszcze długo będzie dostępna. Żadnych skarg. Używam go, gdy jestem w ruchu i muszę łączyć się z publicznymi sieciami Wi-Fi, i to robi zadanie. Thomas Hutchinson

  • Stany Zjednoczone
  • 15-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna obsługa klienta Po skonfigurowaniu aplikacji PureVPN na Maca miałem kilka pytań, na które przyjazna obsługa klienta była na tyle uprzejma, aby szybko odpowiedzieć. Pełne oceny dla tych facetów! Svend Abelsen

  • Argentyna
  • 14-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bezproblemowe przesyłanie strumieniowe US ​​Netflix Dzięki PureVPN mogłem uzyskiwać dostęp i oglądać zawartość amerykańskiej wersji Netflix z dobrą prędkością i bez żadnych przeszkód wszelkiego rodzaju. Claude Varieur

  • Stany Zjednoczone
  • 13-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Gorąco polecam PureVPN Kupiłem ich roczny plan transmisji strumieniowej HD z amerykańskiej Netflix i jak dotąd tak dobrze. Gorąco polecam PureVPN każdemu, kto chce uzyskać dostęp do treści rozrywkowych niedostępnych w ich kraju lub regionie. Klaus Lang

  • Dania
  • 13-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie działa idealnie dobrze! Firma obiecała, że ​​aplikacja na iOS będzie dostępna za kilka tygodni i dotrzymała tej obietnicy. Aplikacja jest teraz dostępna i działa doskonale. Dzięki chłopaki! Martin Daecher

  • Zjednoczone Królestwo
  • 13-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie świetny czas z PureVPN! Chciałem zobaczyć, jak poznałem twoją matkę w serwisie Netflix. ale seria była dostępna tylko w Stanach Zjednoczonych. Dowiedziałem się, że PureVPN umożliwia strumieniowe przesyłanie amerykańskich treści na Netflix. Połączyłem się i od tego czasu świetnie się bawię. Johan Enoksen

  • Zjednoczone Emiraty Arabskie
  • 13-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Prosty i łatwy w konfiguracji W tym cyberprzestrzeni bezpieczeństwo i zagrożenia istnieją na każdym kroku. PureVPN chroni mnie przed nimi za pomocą silnego szyfrowania i ukrywania mojego adresu IP. Konfiguracja aplikacji Windows jest również bardzo łatwa. Mason Chartré

  • Francja
  • 12-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN to spokój ducha! Używam PureVPN, ponieważ oferuje anonimowe adresy IP i szyfrowanie, które dają mi spokój podczas dokonywania transakcji z publicznej sieci Wi-Fi. Ulubiony Martineau

  • Suazi
  • 12-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita sieć VPN z doskonałymi funkcjami. Jestem trochę nowy w świecie VPN, więc zacząłem od miesięcznego planu PureVPN. Wystarczy powiedzieć, że nie zawiedli się. Aplikacje są łatwe w użyciu, a ja jestem w stanie odblokować witryny i usługi jednym kliknięciem. Na pewno się odnowi! Will Matheson

  • Zjednoczone Emiraty Arabskie
  • 11-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Usługa działa idealnie dobrze! Oglądam Netflix US na PureVPN z Belgii i muszę powiedzieć, że usługa działa doskonale. W rzeczywistości oglądam filmy w jakości HD i działa bez buforowania. Mia Laboureyas

  • Australia
  • 10-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza aplikacja VPN na iPhone! Zainstalowałem PureVPN na moim iPhonie w zeszłym tygodniu, aby obejrzeć wszystkie amerykańskie programy telewizyjne. Aplikacja działa równie dobrze na telefonie, jak na moim komputerze. Aplikacja Thumbs! Cody Ogden

  • Włochy
  • 10-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Życie jest teraz łatwe. Dzięki PureVPN! Dostałem PureVPN tylko do oglądania SuperBowl w tamtych czasach i działało świetnie. Ale nie wiedziałem, że uzależnię się od jego możliwości przesyłania strumieniowego i oglądania wszystkiego! Życie jest teraz łatwe. Dzięki Rosa Murray

  • Jemen
  • 09-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna robota! Moje miejsce pracy używa filtrów, aby ograniczyć nasz dostęp do niektórych kanałów mediów społecznościowych. Użyłem PureVPN, aby obejść ten filtr i uzyskać dostęp do pożądanej usługi mediów społecznościowych. Phillip Smith

  • Zjednoczone Królestwo
  • 07-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem w stanie oglądać mecze na żywo. Dzięki PureVPN! Kanały telewizyjne w moim kraju nie pokazują Pucharu Świata kobiet FIFA. Dzięki PureVPN mogę oglądać mecze na żywo! Edward Begay

  • Zjednoczone Emiraty Arabskie
  • 06-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Wyrazy uznania za niesamowitą pracę PureVPN! Wypróbowałem wiele sieci VPN, ale PureVPN jest jedyną usługą, która mnie zadowoliła. Wyrazy uznania za niesamowitą pracę. Ann Jordan

  • Litwa
  • 06-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem bardzo zadowolony z obsługi! PureVPN pozwala mi uzyskać dostęp do dowolnej witryny internetowej. Jestem bardzo zadowolony z usług, które otrzymuję. Rosita Howard

  • Włochy
  • 05-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Naprawdę dobra obsługa Chciałem obejrzeć amerykańską wersję Netflix z mojego domu we Włoszech. Mam do niego dostęp dzięki PureVPN. Naprawdę dobra obsługa. Emily Trujillo

  • Malawi
  • 04-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję PureVPN! Powiedziałem Ciao do mojej poprzedniej usługi VPN w zeszłym miesiącu i przełączyłem się na PureVPN. Jak dotąd jestem bardzo zadowolony. Shawn Schofield

  • Rwanda
  • 03-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem zadowolony z PureVPN! Zawsze boję się, że haker może włamać się do mojego urządzenia. Zmieniłem się na PureVPN, aby się chronić i do tej pory jestem szczęśliwy. Steven McLellan

  • Zambia
  • 02-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dzięki PureVPN mam dostęp do tych kanałów Chciałem oglądać kanały sportowe w Internecie, ale nie mogłem. Ale dzięki PureVPN mam dostęp do tych kanałów. William Lamoureux

  • Tanzania, Zjednoczona Republika
  • 02-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Moja ulubiona sieć VPN to PureVPN! PureVPN to zdecydowanie moja ulubiona sieć VPN. Nie mam pojęcia o żadnej innej sieci VPN, która oferowałaby dostęp do amerykańskiej wersji Netflix. Christopher Walton

  • Polinezja Francuska
  • 01-07-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Fonctionnalités Unique de PureVPN Jest to usługa spełniająca wymagania VPN usługi. Oferowana przez nas funkcja informacyjna dla IKS, Split Tunneling i ochrona w zakresie własności intelektualnej IP, które są najlepsze dla wszystkich użytkowników. Doreatha Cottrell

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 30-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Usługa VPN polubowna J’utilise PureVPN i inne usługi są bardzo łatwe w obsłudze. Bien que j’aie eu quelques problèmes au début, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi qu’il en soit, c’est un doskonały serwis VPN fiable. Gail Kim

  • Argentyna
  • 29-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita obsługa! Dziękuję Ci! Chciałem obejrzeć Game of Thrones na HBO Now. Mam do niego dostęp dzięki PureVPN. Niesamowita obsługa! Dziękuję Ci! Kyle Rivera

  • Niemcy
  • 24-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bestpreis Ich habe nach einem VPN gesucht, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN über eine Deal-Website zu finden. Jetzt kann ich sicher im Internet surfen und muss mich nie mehr um Hacker und andere Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Australia
  • 23-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN jest genialny PureVPN jest genialny i jest łatwy w użyciu dzięki intuicyjnemu interfejsowi użytkownika. William Salazar

  • Słowacja
  • 21-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie dobre prędkości przesyłania strumieniowego Minęły 3 lata, kiedy streamuję US Netflix z mojego kraju. Przesyłam strumieniowo programy i filmy z dobrą prędkością przesyłania strumieniowego, tj. Bez buforowania. Joe Craig

  • Stany Zjednoczone
  • 18-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Puchar Świata Kobiet FIFA na żywo z PureVPN Obecnie transmituję na żywo Puchar Świata Kobiet FIFA z PureVPN i jest niesamowity! Dzięki za usługę! Anthony Daniels

  • Tonga
  • 18-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza sieć VPN! Jestem teraz w stanie połączyć się ze Spotify, czego wcześniej nie mogłem z powodu ograniczeń treści w moim kraju. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie działa dobrze na wszystkich urządzeniach VPN działa dobrze na wszystkich urządzeniach, szczególnie na mojej Xbox. Barbara Leishman

  • Jordania
  • 13-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Jestem miłośnikiem streamingu, dziękuję PureVPN! Korzystam z usługi VPN, aby uzyskać dostęp do BBC iPlayer, All4, ITV Hub i innych. Gaspar Austin

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 11-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Meilleur chrome VPN Jeśli szukasz przeglądarki Chrome, to Chrome Chrome PureVPN jest najlepszym wyborem. Je vous conseillez de profiter ce service VPN. Joseph Fasching

  • Tajlandia
  • 09-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Wysoce zalecane Używam PureVPN do odblokowywania i oglądania amerykańskiej wersji Netflix z Tajlandii i nie zawiodło mnie to ani razu. Gorąco polecam to każdemu, kto chce streamować US Netflix. Robert Wyatt

  • Republika Syryjsko-Arabska
  • 09-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN był jak dotąd świetny! Po wielu poszukiwaniach w końcu natknąłem się na usługę VPN, która zapewnia skrzypiące czyste dedykowane adresy IP. Doświadczenie z PureVPN było jak dotąd świetne, a obsługa klienta była na tyle uprzejma, aby odpowiedzieć na moje pytania. Amanda Cerny

  • Jemen
  • 08-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Szybka usługa VPN Mam PureVPN, dzięki czemu mogę uzyskać dostęp do moich profili społecznościowych podczas podróży na Bliski Wschód i muszę wam powiedzieć, że jest super! Nie spotkałem żadnych rozłączeń i uzyskałem dobre prędkości w hotelowym Wi-Fi. Wysoce zalecane. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Fantastyczny To VPN jest dobre. Bardzo mi to pomaga, gdy wykonuję połączenia VoIP na duże odległości. Mam VPN w dobrej cenie i używam go prawie codziennie bez żadnych problemów. Terry

  • Chiny
  • 08-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna obsługa klienta Purevpn ma świetny zespół obsługi klienta, który pomaga w razie problemów. Mój człowiek pomógł mi skonfigurować VPN na PS4, aby móc oglądać US Netflix bezpośrednio z Chin. M. David

  • Stany Zjednoczone
  • 07-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Wielkie prędkości Używam PureVPN do uzyskiwania dostępu do niedostępnych usług przesyłania strumieniowego i pozwala mi oglądać zawartość na nich z całkiem niezłą prędkością. Bardzo zadowolony! Ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Omija chińską zaporę ogniową PureVPN jest prawdopodobnie jedyną usługą VPN, która pozwoliła mi ominąć świetną zaporę ogniową. Imponujące rzeczy. Davet Lavoie

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 06-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepszy dziennik cyberbezpieczeństwa J’utilise Purent pour sécuriser mon identité numérique i cela fonctionne réellement. Komponent nombreuse fonctionnalités mówi królowi kryptografii nowego wojska, Internet Kill Switch i inne chronione systemy DNS, IPv6 i WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Polinezja Francuska
  • 05-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Accéder tous le contenu PureVPN ne me laisse jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder w witrynie sieci Web lub w serwisie, który jest najbardziej pasujący do disponible dans ma region. Najlepsza sieć VPN dla Internetu w Internecie! Jorge Speed

  • Islandia
  • 03-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Zadowolony klient PureVPN Do 2000 serwerów w 141 krajach – mają bardzo dużą sieć, a prędkości są również stosunkowo duże. Ogólnie bardzo zadowolony z PureVPN. Matthew Jorgensen

  • Sudan
  • 02-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza obsługa klienta Prawdopodobnie najlepszy zespół wsparcia, z jakim kiedykolwiek spotkałem się w przypadku usług VPN. Są dostępne online 24/7 i pomogły mi skonfigurować aplikację Windows VPN w mgnieniu oka. Bardzo profesjonalne, pełne oceny! Michael Scott

  • indyk
  • 01-06-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Solidna, niezawodna usługa VPN Kiedy korzystam z PureVPN, moja prywatność jest zawsze chroniona przez maskowanie adresów IP i szyfrowanie na poziomie wojskowym. Daje mi to spokój podczas przeglądania sieci. Ponadto usługa VPN jest jak dotąd niezawodna i nie ma przestojów. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bezpieczeństwo stało się proste! Konfiguracja aplikacji VPN na Androida była prosta, a wystarczy kilka kliknięć, aby zabezpieczyć moją działalność online w sieciach prywatnych lub publicznych. Kelly Lingerfelt

  • Sudan
  • 28-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Prawdopodobnie najlepsza usługa VPN w branży Globalna sieć serwerów, setki i tysiące adresów IP, świetne połączenie funkcji prywatności i bezpieczeństwa oraz superszybkie prędkości. PureVPN może być najlepszym VPN, jaki próbowałem. Dana Haworth

  • Niemcy
  • 28-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie beste Verbindung Es bietet die beste Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Wie soll ich wissen? Weil ich viele andere VPN-Dienste genutzt habe und bin ich sicher, dass dies der beste unter ihnen ist. Mary Conde

  • Albania
  • 27-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Zawsze używam PureVPN na publicznej sieci Wi-Fi Aby zabezpieczyć moje prywatne dane w publicznych sieciach Wi-Fi, po prostu łączę się z PureVPN, a on zajmuje się resztą. Usługa VPN nie zawiodła się ani razu. Wysoce rekomendowane. Christopher Hedin

  • Chiny
  • 27-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Pracuje dla mnie w Chinach Jestem emigrantem z Wielkiej Brytanii mieszkającym w Chinach i od czasu do czasu muszę uzyskiwać dostęp do BBC iPlayer, aby nadążyć za ulubionymi programami telewizyjnymi i programami. Dzięki PureVPN nie miałem trudności z obejściem wielkiej zapory ogniowej w Chinach. Bardzo się cieszę, że natknąłem się na tę usługę VPN. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Stabilne połączenie Czasami aplikacja VPN może trwać dłużej niż zwykle, aby połączyć się z serwerem, ale gdy to zrobi, połączenie jest dość stabilne. Jestem w stanie przesyłać strumieniowo moje ulubione treści bez dużego buforowania. Channing Duval

  • Polinezja Francuska
  • 26-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Proste przekierowanie portu z PureVPN Chciałem znaleźć łatwą metodę otwarcia określonych portów, aby w pełni cieszyć się grami, i cieszę się, że natknąłem się na PureVPN. Dodatek do przekierowywania portów ułatwia otwieranie żądanych portów. James Lindsey

  • Haiti
  • 24-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie jestem bardzo usatysfakcjonowany PureVPN oferuje dobry stosunek jakości do ceny. Mogłem odebrać usługę wartą 1 rok za jedyne 3,33 USD miesięcznie. Istnieje wiele serwerów do wyboru, a wydajność nie rozczarowuje. Jestem więc bardzo zadowolony. Sara Robert

  • Zjednoczone Emiraty Arabskie
  • 23-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsze chromowane rozszerzenie VPN, którego użyłem Rozszerzenie Chrome od PureVPN jest na najwyższym poziomie. Projekt jest prosty, funkcje są bogate, a także masz wiele krajów do wyboru, jeśli chodzi o ustanowienie połączenia VPN. John Sears

  • Zjednoczone Królestwo
  • 22-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Pomocna obsługa klienta Serwis ma świetny zespół agentów obsługi klienta. Miałem problemy z połączeniem się z serwerem w USA, ale szybko go zidentyfikowali i naprawili. Michael Gilchrist

  • Australia
  • 20-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Ogromna sieć serwerów PureVPN rzadko rozczarowuje. Usługa ma ogromną sieć 2000 serwerów w ponad 141 krajach, co umożliwia mi dostęp do dowolnej witryny lub treści wybranych przeze mnie. Arturo Laroche

  • Georgia Południowa i Sandwich Południowy
  • 19-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Przedłuży na pewno Wziąłem miesięczną subskrypcję PureVPN, ale na pewno ją odnowię. To poprawia moje wrażenia z Internetu dzięki między innymi funkcjom, takim jak dzielone tunelowanie i przełącznik zabijania w Internecie. Stephen Woodward

  • Japonia
  • 17-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Oprogramowanie najwyższej jakości Usługa działa bezproblemowo na moim komputerze Mac, bez względu na porę dnia. Obsługa klienta jest również bardzo chętna do współpracy, jeśli napotkasz jakiekolwiek problemy podczas korzystania z PureVPN. Valery Flores

  • Singapur
  • 16-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Łatwe odblokowanie! PureVPN pozwala mi na absolutny dostęp do zastrzeżonych stron i treści. Gorąco polecam tę usługę osobom poszukującym niezawodnego rozwiązania do swobodnego korzystania z sieci. Mary Drake

  • Islandia
  • 15-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Silne bezpieczeństwo w publicznych hotspotach Jako podróżnik korzystam z publicznych hotspotów, aby uzyskać dostęp do Internetu w czasie podróży. Aby chronić moje prywatne dane przed wścibskimi oczami, upewniam się, że łączę się z PureVPN, zanim wskoczę do tych niezabezpieczonych sieci – nigdy nie zawodzi! James Harder

  • Stany Zjednoczone
  • 14-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepsza sieć VPN do streamowania amerykańskiej wersji Netflix Chciałem posmakować amerykańskiej biblioteki Netflix, która jest najbardziej rozbudowaną ze wszystkich innych wersji. Dzięki rozszerzeniu przeglądarki PureVPN nie potrzebowałem czasu, aby uzyskać dostęp do amerykańskiego serwisu Netflix, a także mogłem strumieniować programy telewizyjne z dobrą prędkością. Donald Cardello

  • Zambia
  • 14-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Łatwa instalacja i dobra wydajność Instalowanie aplikacji PureVPN na moim laptopie z systemem Windows było dość łatwe i łatwe. Jak dotąd nie spotkałem się z żadnymi poważnymi problemami z usługą! Danielle Davis

  • Ekwador
  • 12-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna obsługa za przystępną cenę Jeśli szukasz niezawodnej usługi VPN w przystępnej cenie, polecam wypróbować PureVPN. Posiada całą masę funkcji zwiększających bezpieczeństwo i prywatność w Internecie, a nawet pozwala szybko ominąć blokady geograficzne witryn i treści. Leroy Johns

  • Jordania
  • 11-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Moja ulubiona usługa VPN Ponieważ jestem w ciągłym ruchu, trudno mi oglądać moje ulubione programy w innych krajach. Ale już nie, ponieważ mam teraz PureVPN. Emma Alfred

  • Australia
  • 10-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lepsza VPN dla mnie! Jestem stałym użytkownikiem PureVPN i używam go do oglądania Netflix, Sky Go i BBC iPlayer. Zawsze uważam, że aplikacja jest łatwa, szybka i nie wspominając, że zawsze oferuje płynne przesyłanie strumieniowe. Margie Kennedy

  • Belgia
  • 09-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Naprawdę dziękuję czystej drużynie VPN! PureVPN żeluje się doskonale z innymi konkurentami na rynku za połowę ceny, a co najważniejsze, nie poświęca korzyści. Larry Lamb

  • Kanada
  • 08-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Polecam dla wszystkich streamerów sportowych i rozrywkowych! Polecam wszystkie streamery sportowe i rozrywkowe, aby uzyskać PureVPN. Dlaczego możesz mnie zapytać? To dlatego, że pozwala mi łatwo przesyłać strumieniowo wszystko online. John Lester

  • Niemcy
  • 08-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Idealna aplikacja! Jeśli szukasz narzędzia do bezpieczeństwa, a zwłaszcza przesyłania strumieniowego, potrzebujesz PureVPN. Oferuje politykę braku logów. Działa dobrze na wszystkich urządzeniach, a także można łatwo oglądać wszystkie transmisje sportowe online na żywo. Madeleine Dupuy

  • Polinezja Francuska
  • 08-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Meilleur vpn français J’aime cette application VPN, non seulement parce qu’elle est relateivement bon marché, mais aussi parce qu’elle me permet d’attraper en direct toutes mes emé preéférées. William Campbell

  • Islandia
  • 07-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bajeczne funkcje! Nie ma wątpliwości, że jest to narzędzie bogate w funkcje. Co więcej, PureVPN wykracza daleko poza tradycyjne funkcje, funkcjonalności i inne oferty typowego VPN. Gayle Tyler

  • Mongolia
  • 07-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Zawsze niezawodny! Uwielbiałem chromowany dodatek, który jest świetny i łatwy w użyciu. Cóż, może to zrobić świetnie z większą liczbą serwerów. Melinda Alpert

  • Singapur
  • 06-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie funkcje są bardzo pomocne Komentując, stwierdzam, że rozszerzenia są niesamowite, a funkcje są bardzo pomocne. Betty Hill

  • Gruzja
  • 06-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Rozwiązali mój problem w ciągu kilku minut! Inspiruje mnie ich obsługa klienta. Mają dobrych ludzi, którzy dla nich pracują. Rozwiązali mój problem w ciągu kilku minut i dyskutowali o sprawach całkiem profesjonalnie. Steven Williams

  • Somali
  • 05-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa świetnie z wielu platform W moim kraju nie możemy oglądać treści na niektórych stronach internetowych za zaporą ogniową. Ale dzięki PureVPN możemy łatwo ominąć tę zaporę ogniową i uzyskać dostęp bez żadnego problemu. John Scarborough

  • Zambia
  • 04-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna aplikacja! Choć nieco drogie, ale jest całkowicie warte każdego grosza. Jestem naprawdę pod wrażeniem funkcjonalności tej usługi VPN. Sara Williams

  • Jemen
  • 02-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowicie działa! Z ulgą anonimizujesz i zabezpieczasz swoje działania. W rezultacie nie musisz się martwić o inwigilację i inne szpiegowanie. Jackie Chisholm

  • Stany Zjednoczone
  • 02-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN zabezpiecza moje połączenie! Dawno minęły czasy, gdy obawiałem się niezabezpieczonych hotspotów Wi-Fi. W końcu mam teraz PureVPN zabezpieczający moje połączenie. Sharon Tate

  • Zjednoczone Królestwo
  • 01-05-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Uwielbiam aplikację! Uwielbiam aplikację, ponieważ jest dobra i prosta w użyciu. Co więcej, ma dobre funkcje prywatności, które zapewniają mi spokój przez całą dobę. Vanessa Bryer

  • Ukraina
  • 29-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie proste i łatwe Używam Purevpn od wielu lat do uzyskiwania dostępu do Amazon Prime i oglądania tam treści. Bruce Paschal

  • Zjednoczone Emiraty Arabskie
  • 28-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetny produkt! Można powiedzieć, że ta usługa VPN jest genialna, łatwa w użyciu, pomocna i wydajna. Wysoce rekomendowane!!! Frédéric Morel

  • Polinezja Francuska
  • 27-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Najlepszy program do przesyłania strumieniowego Je trouve stupide les chaînes qui empêchent les régions et les pays d’accéder au contenu. Mais même s’ils le font, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 22-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Tres bon vpn Ciesz się Jeux Olympiques i Coupe du Monde de la FIFA na PureVPN. Permettez-moi également de dire clariage que la diffusion en continu fonctionne sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Francuskie Terytoria Południowe
  • 17-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Très bon service VPN Jeśli chcesz rozpocząć korzystanie z usługi VPN i odegrać absolutną rolę w głosowaniu: skorzystaj z najlepszej usługi dostępnej na rynku. Zapewnia bezpieczeństwo, a także wielką pulę adresów IP i lokalizację geograficzną. Burnell Grignon

  • Polinezja Francuska
  • 16-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Klient usług amalnych Très Klient pomocy technicznej PureVPN jest osobą, która ma kontakt z ludźmi, zachęca i reaguje na wszystkie sytuacje. Terry Sturgis

  • Islandia
  • 15-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Prosta najlepsza aplikacja! Właśnie zacząłem używać mojego rocznego planu purevpn. Uwielbiam tę usługę i sposób, w jaki traktują moje obawy. Joel Brown

  • Gwatemala
  • 13-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetny i łatwy w użyciu! PureVPN spełnia wszystkie moje potrzeby VPN. Nie mogłem prosić o więcej. Naprawdę. Delia Ertl

  • Myanmar
  • 12-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa dla mnie idealnie! Usługa VPN działa dla mnie idealnie. Mogę ominąć ograniczenia lokalizacji i inne aplikacje społecznościowe. Gloria Nestor

  • Katar
  • 12-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję Purevpn Uwielbiam rozszerzenie chrome VPN, ponieważ daje mi szybki dostęp do strony internetowej lub wybranej usługi przesyłania strumieniowego. Dziękuję purevpn. Nikki Trusty

  • Federacja Rosyjska
  • 10-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie po prostu genialne! Rozszerzenie Firefox jest po prostu genialne. Ma ochronę przed wyciekiem webrtc i listę usług przesyłania strumieniowego jednym kliknięciem. Charles Rojas

  • Jemen
  • 07-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Obsługa klienta jest przyjazna! Obsługa klienta jest przyjazna i elastyczna. Dziękuję, że zawsze tam jesteś. Edward Walker

  • Szwecja
  • 07-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Takie niesamowite funkcje i obsługa! Wcześniej korzystałem z usług proxy, ale nigdy z usługi VPN. PureVPN dał mi funkcje, których szukałem przez te wszystkie lata. Mary Barcomb

  • Zambia
  • 06-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie To świetna usługa VPN To świetna usługa VPN. Nie opóźnia się, gdy oglądam programy online. I nie pochłania mojej pamięci w przeciwieństwie do innych usług VPN. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brazylia
  • 05-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie PureVPN to jedna z najlepszych usług VPN PureVPN to jedna z najlepszych usług VPN. Aplikacja zapewnia dobre opcje ochrony prywatności i ogromną sieć serwerów. Najczęściej używam aplikacji na urządzeniach Apple i jak dotąd nie spotkałem się z niczym negatywnym. Brook Adams

  • Islandia
  • 05-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa świetnie dla mnie Nie mam wątpliwości co do usługi, ponieważ działa ona dla mnie świetnie pod każdym względem … czy to w zakresie bezpieczeństwa, czy przesyłania strumieniowego. Ruth Myers

  • Indonezja
  • 04-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Tani i niezawodny! Jako rodzic bardzo martwisz się aktywnością dziecka w Internecie, odwiedzanymi przez niego witrynami internetowymi i osobami, z którymi się kontaktuje. Teraz, gdy zainstalowałem PureVPN na routerze Wi-Fi w moim domu, wszystkie podłączone do niego urządzenia są bezpieczne. Upewniłem się, że wszystkie urządzenia, z których korzystają moje dzieci, nie mogą zostać zhakowane lub monitorowane przez dowolnego prześladowcę lub hakera. Boyd Schoch

  • Jamajka
  • 04-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Podobał mi się Liga Mistrzów Chciałem obejrzeć mecz Ligi Mistrzów między Atletico Madryt a Juventusem, ale nie mogłem z powodu blokad w moim kraju. Dzięki PureVPN udało mi się obejrzeć mecz Atletico Madryt vs Juventus na żywo za darmo. Dzięki! Robin Boehm

  • Sudan
  • 03-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Rozszerzenie PureVPN Chrome Próbowałem uzyskać dostęp do Hulu US z rozszerzeniem PureVPN Chrome i voila I udało się. Od tego czasu polecam usługę VPN moim znajomym i rodzinie, którzy są fanami treści Hulu, takimi jak ja Mary Gearhart

  • Zambia
  • 03-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Świetna aplikacja! Mieszkając w Wielkiej Brytanii przez rok, przywiązałem się do klasycznego brytyjskiego serialu telewizyjnego Doctor Who. Po powrocie do domu chciałem oglądać program telewizyjny, ale nie mogłem uzyskać do niego dostępu. PureVPN pomaga mi uzyskać szybki dostęp do strony BBC iPlayer, gdzie mogę oglądać najnowsze odcinki Doctor Who w dowolnym momencie, za darmo. David Martin

  • Liberia
  • 03-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję PureVPN Dziękuję PureVPN za zrobienie mojego dnia i rozwiązanie problemu Netflix US, którego doświadczałem przed dołączeniem do ciebie. Doceniam za zapewnienie tak niesamowitej usługi. Earl Ballard

  • Włochy
  • 03-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita sieć VPN Jestem fanem sportu i potrzebowałem usługi VPN, aby transmitować transmisje sportowe online bez denerwujących zaciemnień. Na szczęście przyjaciel umysłu polecił mi PureVPN i od tego czasu jestem mu bardzo wdzięczny i usłudze VPN. Patricia Martin

  • Polinezja Francuska
  • 02-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita obsługa klienta! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des servurs. J’ai contacté le service client et ma plainte a été rapidement résolu via un chat en direct. Wspieraj klienta nie do zniesienia! Serwis niezniszczalny! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Super łatwy w użyciu! Dostałem purevpn około 2 lata temu i głównie używam go do streamingu, ponieważ dużo podróżuję, a Netflix nie obsługuje tej samej zawartości w każdym kraju, więc poruszam się, łącząc się z dedykowaną opcją Netflix. Joseph Floyd

  • Hiszpania
  • 02-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Lepszy VPN dla mnie niż Inni! Jako właściciel małej firmy najczęściej używam purevpn do dzielonego tunelowania, ponieważ codziennie kontaktuję się z dostawcami i detalistami, a obie te interakcje mają inny cel ze względu na ograniczenia internetowe w innych miejscach. Roland Ferrari

  • Botswana
  • 01-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dobry VPN, wiele opcji i funkcji Jeśli szukasz solidnego VPN w przystępnej cenie, PureVPN jest najlepszym wyborem. Jest wyposażony w wiele funkcji bezpieczeństwa i prywatności oraz jedną z największych sieci VPN w branży. Istnieje również 31-dniowa gwarancja zwrotu pieniędzy, która dała mi pewność wypróbowania usługi. Patricia Martin

  • Polinezja Francuska
  • 01-04-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita obsługa klienta! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des servurs. J’ai contacté le service client et ma plainte a été rapidement résolu via un chat en direct. Wspieraj klienta nie do zniesienia! Serwis niezniszczalny! Brandon Saxon

  • Argentyna
  • 31-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Wysoce rekomendowane! Sama myśl o moim usługodawcy internetowym lub rządzie szpiegującym moje działania online dawała mi dreszcze. Mój kolega zalecił korzystanie z VPN i po szeroko zakrojonych badaniach kupiłem PureVPN. Można powiedzieć, że to jedna z najlepszych decyzji, jakie kiedykolwiek podjąłem! Teraz mogę przeglądać w spokoju, za kilka dolców miesięcznie. Dale Ovalle

  • Francja
  • 31-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Dziękuję PureVPN! Jeśli chodzi o mecz Ligi Mistrzów w PSG i Manchesterze United. Jeśli jesteś wielkim amatorem Red Devils i je n’aurais pas survécu si j’avais manqué ce match incroyable. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de m’avoir permis de dyfuzor pasuje do ważnych elementów !! Lashon Hollifield

  • Australia
  • 30-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita usługa VPN! Szukałem VPN i dostałem niesamowitą zniżkę na PureVPN. Minęło kilka miesięcy i jak dotąd nie mam żadnych skarg. Kanton Mildred

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bardzo dobra wydajność Zacząłem używać PureVPN 3 lata temu i poza normalnymi rozłączeniami i sporadycznymi niskimi prędkościami nie mam większych skarg. Kenneth Shedd

  • Nigeria
  • 29-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Łatwo zainstalowany i działa świetnie! Po zainstalowaniu PureVPN na moim urządzeniu przestałem korzystać z niewiarygodnych usług proxy. Ann Lawhorn

  • Nigeria
  • 28-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Cieszę się, że zrobiłem właściwą rzecz! Kupiłem usługę tylko do kupowania gier online po niższej cenie i cieszę się, że postąpiłem właściwie. Przez lata PureVPN zaoszczędził mi setki dolarów. Victor Snyder

  • Iść
  • 27-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niezawodny VPN! Zawsze włączam funkcję IKS i naprawdę daje mi to spokój. W końcu anonimowość jest dla mnie cenna i nie chcę, aby ktokolwiek zaglądał do mojej prywatnej działalności. Cewka Clarka

  • Finlandia
  • 26-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa świetnie! Cechą, którą naprawdę lubię w usłudze VPN, jest Split Tunneling. Konfigurując tę ​​funkcję, mogę bezproblemowo przesyłać strumieniowo zawartość zablokowaną przez sieć VPN i jednocześnie uzyskać dostęp do mojej sieci lokalnej. Robert Miller

  • Fidżi
  • 24-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Doskonała obsługa! Zazwyczaj korzystam z usługi VPN w celach biznesowych. Jestem podróżnikiem i głównie łączę się za pośrednictwem publicznych hotspotów, a PureVPN utrzymuje szyfrowanie mojego połączenia, co jest dla mnie bardzo pomocne. Tony Serrano

  • Stany Zjednoczone
  • 18-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Idealne do celów przesyłania strumieniowego Dużo streamujemy w domu między naszymi Fire Sticks a urządzeniami z Androidem. Z 2 Fire Sticks i 2 urządzeniami z Androidem stale przesyłamy strumieniowo. Moim głównym problemem było bezpieczeństwo i zapobieganie wszelkim powiadomieniom o przesyłaniu strumieniowym wideo. Kupiłem PureVpn i teraz czuję się swobodnie. Instalacja i połączenie były szybkie, a możliwość wyboru serwera sprawia, że ​​jest o wiele lepiej. Fakt, że jest to serwer nieograniczony i gigabitowy, jest zdecydowanie dodatkowym plusem. Powinienem był to zrobić znacznie wcześniej. Jestem teraz jednym szczęśliwym klientem. Vania Gay

  • Jamajka
  • 18-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowita usługa VPN! Lubię PureVPN ze względu na oferowany zasięg sieci. Dzięki dostępności w 140 krajach jestem w stanie połączyć się z dowolną lokalizacją, niezależnie od tego, czy chodzi o fałszowanie lokalizacji, czy dostęp do zawartości. Tony Serrano

  • Stany Zjednoczone
  • 17-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Idealnie pasuje do moich potrzeb Potrzebowałem czegoś, aby chronić naszą prywatność przeglądania na naszych urządzeniach do przesyłania strumieniowego, a PureVpn jest właściwym narzędziem. Teraz możemy przeglądać, co i kiedy chcemy, nie martwiąc się o brak bezpieczeństwa. Rita Norton

  • Mozambik
  • 16-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Podobał mi się Liga Mistrzów Chciałem oglądać mecze Ligi Mistrzów, ale nie mogłem z powodu blokad w moim kraju. Dzięki PureVPN udało mi się uzyskać dostęp do kanału i obejrzeć za darmo Manchester United vs PSG na żywo. Dzięki! Jason Jenkins

  • Albania
  • 16-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Saw United vs PSG Kanały sportowe w mojej lokalizacji są płatne. Dzięki PureVPN uzyskałem dostęp do Sony Liv i obejrzałem niesamowity mecz na żywo za darmo. Uznanie dla zespołu PureVPN za umożliwienie tego. Niesamowita obsługa! Carol Randolphf

  • Jamajka
  • 15-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Prosta niesamowita usługa dla Netflix! Jeśli szukasz usługi VPN do przesyłania strumieniowego, nie mogę powiedzieć, jak świetna jest ta aplikacja! Przesyłam strumieniowo programy Netflix z PureVPN i było to wspaniałe doświadczenie Philip Campbell

  • Albania
  • 14-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Ogólnie dobre doświadczenie PureVPN to tylko aplikacja, której szukałem! Pozwala mi odblokowywać witryny zablokowane w moim kraju, a najlepsze jest to, że prędkość jest po prostu świetna Ashley Sims

  • Federacja Rosyjska
  • 13-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Bardzo dobra niezawodność Próbowałem skorzystać z usługi w Rosji. Zaskakujące, działa dobrze i mogę uzyskać dostęp do wszystkich amerykańskich treści. Brawo! Dla PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Działa świetnie! Używam PureVPN, aby uzyskać dostęp do plików biurowych i dokumentów z domu. W przeciwieństwie do innych sieci VPN, które zawsze powodowały spadki prędkości, PureVPN nie wpływa na przepustowość. Szczególnie polecany osobom, które chcą wysyłać i odbierać poufne dokumenty przez Internet. George Amos

  • Węgry
  • 12-03-19

Łatwość użycia Prędkość Wsparcie Niesamowite oprogramowanie! PureVPN działa cały czas i nie można temu zaprzeczyć. Załaduj więcej

Chroń swoją prywatność dzięki PureVPN

Zarejestruj się w PureVPN, aby uzyskać pełne bezpieczeństwo i prywatność online z ukrytym adresem IP i szyfrowanym ruchem internetowym.

Uzyskaj PureVPN Uzyskaj PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map