Cum dezactivați mesagerul


Cum dezactivați mesagerul

Facebook are un record teribil atunci când vorbim despre asigurarea securității vieții private a utilizatorului online și a celui mai valoros atu al acestora – date.
Aplicația Messenger a Facebook urmează același pas pe Facebook. Gigantul social media este notoriu pentru practicile sale slabe de screening și oferă o mână lină terților de pe platforma sa.
Nu este un secret că oamenii își pierd încrederea în Facebook, în ciuda promisiunilor lor continue. Cu încălcările de date fără încetare, scandalul Cambridge Analytica, este firesc să doriți să ștergeți Facebook Messenger.


Imposibil de dezactivat Anymore Messenger?

De când Facebook a lansat o nouă actualizare pentru aplicația Facebook și Facebook Messenger, utilizatorii nu vor putea dezactiva Facebook, nu pot încurca cu fotografii decât dacă ștergeți aplicația.

Lucrul a provocat o suferință severă multor utilizatori care nu mai au posibilitatea de a-și dezactiva contul. Acum că Facebook a eradicat complet opțiunea, nu există altă cale decât ștergerea aplicației.

Pentru utilizatorii care aveau versiunea veche a aplicației Facebook, ei urmau pașii de mai jos pentru a dezactiva mesagerul de pe dispozitivele lor iOS.

Cum dezactivați Messenger pe dispozitivele iOS

Puteți dezactiva Messenger doar dacă ați dezactivat anterior contul de Facebook.

Pentru a dezactiva Messenger după ce ați dezactivat contul de Facebook, urmați procesul:

  1. Deschideți aplicația Messenger pe telefon.
  2. Atingeți imaginea de profil din colțul din stânga sus.
  3. Selectați Legal & Politici > Dezactivați mesajul.
  4. În cele din urmă atingeți Dezactivați.

În mod similar pentru utilizatorii de Android, noua versiune Android a Facebook Messenger nu are nici opțiunea de a dezactiva mesagerul.

Cu toate acestea, pentru cei care nu au cea mai recentă versiune și nu au actualizat încă aplicația, ei pot dezactiva Messenger la un moment dat cu pașii de mai jos.

Cum dezactivați Messenger pe dispozitivele Android

  1. Deschideți aplicația Messenger.
  2. Atingeți imaginea de profil din colțul din stânga sus.
  3. Selectați Legal & Politici > Dezactivați mesajul.
  4. a mâncat pentru ultima dată.

Dacă ați actualizat aplicația și doriți să ieșiți din grilă în întregime, poate doriți să luați în considerare ștergerea permanentă a contului dvs. de Facebook și să scăpați de a fi deranjați de oamenii de pe messenger cu totul.

De asemenea, aveți o opțiune bună pentru a dezactiva toate notificările care vin din aplicație prin ajustarea setărilor sale de pe telefon sau pur și simplu ștergeți aplicația facebook din telefon.

Merită să dezactivați Messenger?

După dezactivarea mesagerului Facebook, nimeni nu va putea trimite mesaje și vă va revizui profilul până când nu îl reactivați.

După cum am spus mai devreme, este necesar să vă dezactivați mai întâi contul de Facebook pentru a dezactiva mesagerul.

Prin reactivarea Facebook Messenger, veți reactiva automat contul de Facebook și există șanse să începeți să primiți cereri de la utilizatorii enervanți, astfel încât va trebui să vă dezactivați contul de Facebook pentru a doua oară.

Din păcate, dacă îți ștergi complet contul de Facebook, vei pierde accesul și la mesager și nu vei mai recăpăta niciodată mesajele vechi.

Când utilizați Messenger sau orice altă aplicație de chat, trebuie să utilizați un VPN pentru a vă asigura conversațiile online. Acest lucru este pentru a vă proteja conversațiile de hackeri și cibernetici.

întrebări frecvente

Ce se întâmplă când dezactivezi Messenger?

Când dezactivați Messenger, persoanele de pe Facebook nu vor putea să dea mesaje, să apeleze sau să aibă un apel video cu dvs. Nu veți apărea în Messenger-ul lor ca online.

Dezactivează Facebook dezactivează mesagerul?

Dezactivarea contului dvs. de Facebook nu vă va dezactiva contul de Messenger. Messenger este o aplicație separată de aplicația Facebook.

Cum dezactivez Facebook-ul?

Iată procesul de dezactivare a Facebook:

  • Îndreptați-vă pe Facebook „Setări“
  • În general, răsfoiți opțiunile pentru a găsi ‘Dezactivați contul tău’
  • Clic Dezactivare și ștergere, apoi apasa Continuați la Dezactivarea contului și confirmați.

Puteți dezactiva Facebook și puteți utiliza în continuare mesageria?

Da. Deoarece Messenger este o aplicație separată, nu necesită implicit un cont Facebook. Cu toate acestea, vă puteți conecta contul de Facebook cu Messenger.

Cum să reactivezi Facebook Messenger?

Reactivarea Facebook Messenger este simplă. Iată procesul:

  • Descărcați și instalați aplicația Messenger
  • Conectați-vă cu contul de Facebook
    Introduceți adresa de e-mail / numărul de telefon și parola

Doriți să vă revendicați confidențialitatea online? Poate doriți să consultați mai jos ghidurile:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me