Cum se șterge contul Telegram


Cum se șterge contul Telegram

Oricât de grozavă și sigură este o aplicație, nu poți pur și simplu să mulțumești pe toată lumea. Oamenii sunt diferiți și adesea au preferințe diferite. Majoritatea oamenilor încearcă diferite aplicații până când le găsesc pe cea care se potrivește cel mai bine. Spre deosebire de alte aplicații care permit utilizatorilor să își dezactiveze instantaneu conturile în câteva clicuri, procesul de dezactivare a contului Telegram este destul de obositor și complicat. Spre deosebire de alte aplicații în concurență, nu puteți șterge contul Telegram direct prin ștergerea aplicației iOS sau Android.


Pentru a vă dezactiva contul Telegram, trebuie să vă conectați prin desktop sau un browser mobil. Mai mult, trebuie să știți câteva lucruri înainte de a vă șterge contul Telegram. Conform politicii Telegram, nu veți putea utiliza serviciul timp de câteva zile după ce ați optat dezactivarea contului. Astfel, dacă doriți să deveniți din nou utilizator Telegram, ar trebui să așteptați câteva zile pentru a vă înscrie din nou.

img

Cuprins

De ce ar putea să doriți să vă ștergeți contul de telegramă

De-a lungul anilor, Telegram a întâmpinat mai multe probleme de securitate. De la cyberattacks la încălcări de date, Telegram a fost cunoscut că răspândește malware în calculatoarele Windows.

Este de înțeles că, după ce ați auzit zilnic despre încălcări și scurgeri de date, doriți să ștergeți contul Telegram. Iată câteva motive pentru care doriți să ștergeți aplicația:

  1. În 2017, Telegram a cunoscut o încălcare masivă de securitate în care hackerii au reușit să răspândească malware pe computerele Windows prin Telegram. Aplicația este, de asemenea, cunoscută că scurge metadate ale utilizatorilor săi.
  2. Ca participant, aveți mai puțin control asupra conversațiilor. Deoarece oricine din grup își poate șterge mesajele celuilalt, poate provoca confuzie și manipulare.
  3. Telegram a utilizat un protocol de securitate cunoscut sub numele de MTProto, a cărui securitate și încredere nu sunt încă sigure. Criptografii din industrie au respins protocolul ca fiind suficient de siguri.

Metode de ștergere a contului Telegram

Întrucât am întâlnit o mulțime de oameni care au întrebat despre „cum se șterge contul de telegramă” online, am decis să creăm un ghid cuprinzător care să faciliteze persoanele nevoiașe. Există două moduri în care îți poți șterge contul Telegram: metoda de autodistrugere și dezactivarea manuală. Vom explica acum în detaliu ambele procese.

Metoda de autodistrugere pentru ștergerea contului Telegram

Așa cum am spus anterior, Telegram este pro intimitate și un prieten al pasionatului de securitate. Acesta este motivul pentru care Telegram are o caracteristică de autodistrugere încorporată. Dacă un utilizator Telegram rămâne inactiv pentru un anumit interval de timp, aplicația este proiectată pentru autodistrugere. Această caracteristică va șterge nu numai contul dvs. Telegram, ci și șterge conversațiile anterioare și fișierele transferate.

Aplicația se va autodistruge dacă un utilizator a rămas inactiv pentru perioada de 6 luni, acesta este cronometrul de autodistrugere al aplicației în mod implicit. Din păcate, un utilizator nu poate dezactiva această caracteristică, cu toate acestea, puteți crește sau reduce timpul de autodistrugere. Cronometrul de autodistrugere poate fi setat de la 1 lună la un an. Urmați pașii de mai jos pentru a modifica cronometrul de autodistrugere:

  1. Acces „Setări“ din aplicația Telegram.
  2. Mergi la „Confidențialitate și securitate” fila.
    cum să ștergeți contul de telegramă
  3. Sub „Confidențialitate și securitate” opțiuni, căutați ‘sterge contul meu’.
    cum să ștergeți contul de telegramă
  4. Setați cronometrul de autodistrugere la 1 lună și ești bine să mergi.
    cum să ștergeți contul de telegramă

Ștergere manuală prin intermediul unui desktop sau al unui browser mobil

După cum s-a discutat anterior, Telegram nu permite utilizatorilor săi să-și dezactiveze sau să-și șteargă conturile din aplicație. Așadar, dacă doriți să vă ștergeți contul Telegram instantaneu, va trebui să îl ștergeți manual prin intermediul unui desktop sau al unui browser mobil. Vă rugăm să urmați pașii de mai jos pentru a șterge contul Telegram:

  1. Acces Pagina de dezactivare telegramă de pe un desktop sau un browser mobil.
  2. Ți-ar fi cerut informatii de autentificare. Vă rog introduceți numărul v-ați înscris din și apăsați pe următorul.
    ștergeți cont de telegramă

  3. După ce ați introdus informațiile solicitate și ați procedat, veți primi un Codul de confirmare în aplicația dvs. Telegram.
  4. În fila cod de confirmare, introduceți codul primit în aplicație și apăsați conectare.
  5. Câmpul afirmând ‘de ce pleci?’ este opțional. Puteți furniza feedback-ul dvs. sau puteți săriți.
    ștergeți cont de telegramă
  6. De îndată ce ați apăsat, va apărea un mesaj – vă va întreba dacă sunteți sigur cu privire la decizia dvs. Mesajul arată, de asemenea, un avertisment care arată că nu veți mai putea folosi Telegram timp de câteva zile după ce ați optat dezactivarea. Faceți clic pe „Da, ștergeți contul” și continuați.
    ștergeți cont de telegramă

Contul a fost șters cu succes

Felicitări! Ați șters cu succes contul Telegram. Așa cum am discutat anterior, nu ați putea utiliza sau înregistra la Telegram câteva zile după ce ați șters contul. Așadar, dacă doriți pur și simplu să faceți o pauză din aplicație, vă sugerăm să ajustați timpul de autodistrugere și să rămâneți pur și simplu inactivi pentru moment, optând mai degrabă pentru dezactivarea manuală. Totuși, dacă v-ați gândit, continuați cu procesul menționat anterior pentru a șterge contul dvs. Telegram permanent.

Doriți să vă revendicați confidențialitatea online? Poate doriți să consultați mai jos ghidurile:

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me