Cum să vă ștergeți definitiv contul de Twitter


Cum să vă ștergeți definitiv contul de Twitter

Deși mulți aleg Twitter pe alte rețele de socializare, mulți nu consideră deloc accesibil la confidențialitate.


Pe Twitter, postările dvs. sunt practic disponibile tuturor. Oricine poate căuta și vizualiza postările dvs. chiar și fără a vă autentifica în conturile lor de Twitter.

Mai mult, Twitter este una dintre cele mai puțin prietenoase rețele de socializare. Puteți posta tweet-uri cu cel mult 280 de caractere. În plus, nu puteți evita mii de tweet-uri care vă ies în drum în timp ce navigați pe fluxul de știri pe Twitter.

Nu este de mirare că unii utilizatori sunt copleșiți de volumul mare de conținut trimis zilnic. Dacă sunteți interesat să vă îmbunătățiți confidențialitatea pe internet și doriți să aveți liniște sufletească spunându-vă permanent la revedere Twitter, acest ghid este pentru dvs..

Rețineți că, după ce ați șters contul de Twitter, nu există nicio modalitate prin care să îl puteți prelua. Deci, gândiți-vă de două ori înainte de a continua.

img

Sari la…

Cum să vă dezactivați permanent contul de Twitter

Pasul 1: Accesați https://www.twitter.com/ și conectați-vă folosind numele de utilizator și parola.

img

Pasul 2: în colțul din dreapta sus al browserului dvs., faceți clic pe fotografia de profil și apoi îndreptați-vă la Setări

img

Pasul 3: după derularea în partea de jos a paginii, faceți clic pe „Dezactivați contul meu”.

img

Pasul 4: Citiți toate informațiile din această pagină și faceți clic pe „Dezactivați”.

img

Pasul 5: Pentru a confirma ștergerea, introduceți parola de Twitter și faceți clic pe „Dezactivați contul”.

img

Terminat! Acum ți-ai șters contul de Twitter în mod bun!

Cum dezactivați contul de twitter pe Android

Indiferent de dispozitivul Android pe care îl utilizați, pașii pentru dezactivarea contului Twitter rămân aceiași. Iată cum îl puteți dezactiva:

  1. Apasă pe pictograma profilului sau meniul
  2. Mergi la Setări și confidențialitate
  3. Clic Cont
  4. Acum, faceți clic Dezactivați contul tău
  5. Clic Dezactivați
  6. Introduceți parola
  7. Clic da pentru a continua cu dezactivarea

Cum dezactivați contul de twitter pe iOS

Dacă doriți să vă dezactivați contul de Twitter pe iPad sau iPhone, urmați acești pași:

  1. Atingeți Pictograma profilului și du-te la Setări și confidențialitate
  2. Atingeți Dezactivați contul tău
  3. Introduceți parola și atingeți Dezactivați

Twitter este dezactivat! Dar îmi va șterge definitiv contul?

Nu. Dezactivarea simplă nu vă va șterge definitiv contul – nu cel puțin 30 de zile.

Prin urmare, dacă vă răzgândiți înainte de 30 de zile, puteți oricând să vă salvați contul de Twitter de la ștergerea permanentă.

Twitter este sigur de utilizat?

Aparent, Twitter este sigur pentru utilizare. Cu toate acestea, rețeaua socială vă compromite confidențialitatea și securitatea, făcându-vă vulnerabil la amenințările externe din partea hackerilor și a criminalității informatice. De exemplu, un hacker poate afla multe mai multe despre tine verificând tweeturile tale pe Twitter. Acestea pot utiliza aceste informații pentru a vă dăuna și a vă pirata în conturi sau dispozitive.

Cyberstalkers folosesc, de asemenea, aceste informații pentru a vă monitoriza activitățile zilnice și pentru a aduna suficiente informații, astfel încât să vă șantajeze sau să vă facă rău în orice mod.

Puteți citi mai multe despre Twitter și politica de confidențialitate aici.

Cum să descărcați arhiva dvs. Twitter?

Ștergerea contului dvs. Twitter înseamnă pierderea tuturor acestor tweeturi, informații și amintiri prețioase pe care le-ați postat pe Twitter. Vestea bună este că vă puteți descărca ușor arhiva Twitter înainte de a șterge contul. Iată cum puteți face acest lucru:

  • Accesați https://www.twitter.com și conectați-vă utilizând numele de utilizator și parola. img
  • În colțul din dreapta sus al ferestrei browserului dvs., faceți clic pe fotografia de profil și apoi îndreptați-vă la Setări.
    img
  • După derularea paginii, faceți clic pe „Solicitați arhiva dvs.” img
  • Twitter vă va notifica apoi că a primit solicitarea dvs. și vă va trimite un e-mail pentru a vă informa când arhiva dvs. este gata de descărcare. img
  • Urmați linkul din acel e-mail pentru a descărca arhiva dvs. Twitter. img

Twitter colectează informațiile mele private?

Twitter nu este deloc sigur de confidențialitate și este cunoscut pentru colectarea unei multitudini de informații despre tine. Aceste informații includ:

  • Informațiile dvs. de bază ale contului: numele, numele de utilizator, parola, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  • Informatia ta de contact: dacă încărcați sau sincronizați agenda de telefon cu Twitter, aceasta va păstra o copie a contactelor dvs. pe serverele lor. De asemenea, dacă trimiteți un e-mail echipei Twitter, conținutul, precum și orice informații de contact, pot fi păstrate de acestea pentru o utilizare viitoare..
  • Locația ta: dacă aveți obișnuința de a twitte pe telefon, Twitter poate accesa și informațiile despre locație.
  • Informațiile dvs. de plată: aparent, dacă împărtășiți informațiile dvs. de plată (numărul cardului de credit, adresa de facturare etc.) cu Twitter în orice scop, aceste informații vor fi stocate de Twitter. Cu toate acestea, aveți opțiunea de a le elimina oricând.
  • Link-uri și cookie-uri: Dezvoltările recente dezvăluie faptul că Twitter este dornic să observe modul în care interacționezi cu link-urile între serviciile lor și pot utiliza cookie-uri pentru a afla despre preferințele tale. De asemenea, Twitter poate monitoriza dispozitivul, sistemul de operare și browserul web pe care îl utilizați pentru a accesa serviciile lor.

După ce informațiile dvs. sunt colectate, Twitter îl poate utiliza pentru publicitate. Rețeaua socială a dezvăluit recent că informațiile dvs. vor fi utilizate în scop publicitar. Aceasta înseamnă că informațiile dvs. colectate de Twitter vor fi folosite pentru a vă afișa reclame direcționate.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map