Cum să vizionezi UFC Live Online


Cum să vizionezi UFC Live Online

Actualizat: 9 februarie 2020


Urmăriți luptele UFC online de oriunde. Urmați pașii dați și obțineți PureVPN la doar 0,99 USD.

1. Obțineți PureVPN și instalați-vă pe dispozitiv.
2. Conectați-vă la SonyLiv din lista de site-uri web populare.
3. Accesați secțiunea Fight Sports și începeți transmisia în direct a UFC!"

ceas-live-UFC

Următorul eveniment UFC 248

Fiecare fan UFC acum așteaptă cu mult mai nerăbdare UFC, la fel ca înapoi cu lupta pentru titlu! Da, ai citit-o corect.

Eveniment principal: Welterweight
Israel Adesanya împotriva Yoel Romero
7 martie

Acest lucru împreună cu mai multe alte meciuri foarte așteptate îi vor încânta pe fani. Nu vrem să ratăm niciun moment de la UFC cu orice preț.

Cum să vizionezi UFC Live Online?

Există trei moduri de a urmări UFC Fights în direct online forma oriunde. Verificați-le și alegeți soluția cea mai potrivită pentru dvs..

  1. Urmăriți gratuit UFC 246 
  2. Transmiteți UFC 246 pe canalele oficiale
  3. Obțineți UFC.TV PPV 

1. Cum să vizionezi gratuit UFC online?

Ai auzit asta! Este adevărat că puteți transmite fluxul viitor UFC PPV fără a plăti un cent. Urmați acești pași pentru a urmări Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier în direct la UFC 246:

  1. Abonați-vă la PureVPN.
  2. Descărcați și instalați PureVPN pe dispozitivele preferate.
  3. Selectați SonyLiv IN din lista de site-uri web populare din aplicația PureVPN.
  4. Pe site-ul SonyLiv accesați secțiunea Fight Sports și faceți clic pe UFC
  5. Livestream UFC pay-per-view gratuit. 

comanda acum

2. Unde să urmăriți UFC Online?

Iată lista de canale pe care puteți viziona UFC live online.

Canale de difuzare a țărilor
Statele UniteFox Sports 1 | ESPN+
Regatul UnitBT Sport
AustraliaEvenimentul principal
America de SudFox Sports 1
Franța (Gratuit)RMC
BraziliaGlobo
PortugaliaKombat Sport
IndiaSonyLiv (Gratuit)
JaponiaWOWOW (gratuit)
Regiunea MENAOSN Play
CanadaRetea de lupta
ChinaPPTV (gratuit)
RusiaRusia 2 (Gratuit)

comanda acum

3. UFC Pay Per View

UFC.TV Plata pentru viziune variază pentru fiecare luptă și în fiecare regiune. Iată șansa dvs. de a profita de cercetările noastre și de a obține cel mai ieftin PPV.

ȚarăPreț PPV UFC (USD)
Statele Unite ale AmericiiLeșinat
Regatul UnitNu e disponibil
Australia$ 29.99
India / Mexic9,99 USD (cel mai mic)
Tailanda$ 19.99
Filipine$ 13.31
Rusia$ 29.99
Japonia$ 23.48

Notă: Comparația prețurilor de mai sus este pentru UFC SD PPV. HD PPV este disponibil și la prețuri ușor mai mari. Planurile de abonare de 6 luni sunt, de asemenea, disponibile cu reduceri. 

comanda acum

Timpuri de luptă UFC în diferite zone

Mai jos este estimat timp în diferite zone de timp în care lupta principală UFC 246 este de așteptat să înceapă între Conor McGregor și Donald Cerrone.

  • Local (GST): 10 p.m..
  • Greenwich (GMT): 6 p.m.
  • New York (ET): 2 p.m.
  • Chicago (CT): 1 p.m.
  • Denver (MT): 12 p.m.
  • Las Vegas (PT): 11 a.m.
  • Los Angeles (PT): 11 a.m.
  • Honolulu (HAST): 8 a.m.
  • Sydney (AET): 4 a.m. (duminică)
  • Tokyo (JST): 15:00 (duminică)
  • Moscova (MSK): ora 9 p.m.
  • Paris (CEST): 20:00
  • Londra (BST): ora 19:00.

Urmăriți UFC Online On Fox Sports (SUA)

Fox Sports nu mai este un difuzor exclusiv pentru evenimente UFC. Contractul său de lungă durată cu UFC a fost dizolvat recent, Now UFC are un parteneriat cu ESPN + și a venit cu pachete speciale și PPV cu abonament ESPN. Urmați pașii de mai jos pentru a urmări UFC pe ESPN.

  • Abonați-vă la PureVPN.
  • Descărcați și instalați aplicația PureVPN pentru dispozitivele dvs. inteligente preferate.
  • Din lista site-urilor populare Conectați-vă la ESPN.
  • Pe site-ul ESPN +, accesați linkul evenimentului UFC pentru a-l urmări în direct.

Urmăriți UFC Online din afara SUA

Fanii UFC din întreaga lume vor să urmărească acțiunea în direct online. Din păcate, majoritatea spectatorilor internaționali nu vor putea acționa în direct din cauza restricțiilor. Dar, există o soluție ușoară la această problemă foarte frustrantă.

Chiar dacă evenimentul nu este disponibil în țara dvs., îl puteți transmite cu PureVPN. Urmați pașii de mai jos și veți putea urmări UFC 246 online din afara SUA cu ușurință:

  • Abonați-vă și descărcați PureVPN
  • Conectați-vă la serverul nostru rus.
  • Deschideți linkul https://matchtv.ru/on-air.
  • Pay-per-view UFC în direct.

comanda acum

Ce dispozitive suportă PureVPN pentru a urmări UFC ?

UFC acceptă oficial multe dispozitive, inclusiv console de jocuri și casete TV Set. Acestea au aplicațiile lor sau sunt disponibile prin intermediul diferiților furnizori de servicii. Cu PureVPN, puteți accesa fluxul UFC pe aceste dispozitive prin pași simpli.

Cum să urmărești UFC Live Stream pe Kodi

  1. Configurați PureVPN pe Kodi.
  2. Instalați suplimentul Planet MMA din depozitul Ares.
  3. Schimbați locația în Marea Britanie sau SUA.
  4. Bucurați-vă de streamingul live UFC prin Kodi.

Cum să urmărești UFC Live Stream pe PS4

  1. Configurați PureVPN pe PS4.
  2. Conectați-vă la serverul PureVPN solicitat de canalul pe care doriți să îl accesați.
  3. Deschide browserul și accesează site-ul canalului.
  4. Începeți transmisia în direct în direct pe PS4.

Cum să urmărești UFC Live Stream pe aplicații Android

  1. Înscrieți-vă la PureVPN.
  2. Descărcați și instalați aplicația PureVPN pe Android.
  3. Conectați-vă la serverul american al PureVPN.
  4. Accesați Fox Sports și conectați-vă.

Cardul UFC 248 include următoarele jocuri:

carduri ufc 248

comanda acum

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map