Hoe UFC Live Online te bekijken


Hoe UFC Live Online te bekijken

Bijgewerkt: 9 februari 2020


Bekijk UFC-gevechten overal online. Volg de gegeven stappen en krijg PureVPN voor slechts $ 0,99.

1. Download PureVPN en installeer op uw apparaat.
2. Maak verbinding met SonyLiv vanuit de lijst met populaire websites.
3. Ga naar Fight Sports sectie en start UFC live streaming!"

kijk-ufc-live

Volgende evenement UFC 248

Elke UFC-fan wacht nu nog angstiger op UFC, net als het titelgevecht! Ja je leest het goed.

Main Event: weltergewicht
Israël Adesanya tegen Yoel Romero
7 maart

Dit samen met meerdere andere langverwachte wedstrijden zal fans verrukken. We willen koste wat kost geen moment van UFC missen.

UFC Live Online bekijken?

Er zijn drie manieren om UFC Fights live overal online te bekijken. Bekijk ze en kies de oplossing die voor u het meest geschikt is.

  1. Bekijk UFC 246 gratis 
  2. Stream UFC 246 op officiële kanalen
  3. Koop UFC.TV PPV 

1. Hoe u UFC online gratis kunt bekijken?

Dat heb je goed gehoord! Het is waar dat je het komende UFC PPV-evenement kunt streamen zonder een cent te betalen. Volg deze stappen om Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier live te zien bij UFC 246:

  1. Abonneer je op PureVPN.
  2. Download en installeer PureVPN op uw favoriete apparaten.
  3. Selecteer SonyLiv IN in de lijst met populaire websites in de PureVPN-app.
  4. Ga op de SonyLiv-website naar het gedeelte Vechtsporten en klik op UFC
  5. Livestream UFC pay-per-view gratis. 

bestel nu

2. Waar UFC Online te bekijken?

Hier is de lijst met kanalen waarop u UFC live online kunt bekijken.

Landelijke uitzendkanalen
Verenigde StatenFox Sports 1 | ESPN+
Verenigd KoninkrijkBT Sport
AustraliëMain Event
Zuid-AmerikaFox Sports 1
Frankrijk (gratis)RMC
BraziliëGlobo
PortugalKombat Sport
IndiaSonyLiv (gratis)
JapanWOWOW (gratis)
MENA-regioOSN Play
CanadaVecht netwerk
ChinaPPTV (gratis)
RuslandRusland 2 (gratis)

bestel nu

3. UFC Pay Per View

UFC.TV Pay-per-view varieert voor elk gevecht en in elke regio. Dit is uw kans om te profiteren van ons onderzoek en de goedkoopste PPV te krijgen.

LandUFC PPV-prijs (USD)
Verenigde Staten van AmerikaFlauwgevallen
UKNiet beschikbaar
Australië$ 29,99
India / Mexico$ 9,99 (laagste)
Thailand$ 19,99
Filippijnen$ 13,31
Rusland$ 29,99
Japan$ 23,48

Opmerking: de bovenstaande prijsvergelijking is voor UFC SD PPV. HD PPV is ook verkrijgbaar tegen iets hogere prijzen. Abonnement voor 6 maanden is ook beschikbaar met kortingen. 

bestel nu

UFC Fight Times in verschillende zones

Hieronder staan ​​geschatte tijden in verschillende tijdzones wanneer het UFC 246-hoofdtitelgevecht naar verwachting zal beginnen tussen Conor McGregor en Donald Cerrone.

  • Lokaal (GST): 22.00 uur.
  • Greenwich (GMT): 18.00 uur.
  • New York (ET): 14.00 uur.
  • Chicago (CT): 13.00 uur.
  • Denver (MT): 12 uur.
  • Las Vegas (PT): 11 uur.
  • Los Angeles (PT): 11 uur.
  • Honolulu (HAST): 8 uur.
  • Sydney (AET): 04:00 (zondag)
  • Tokyo (JST): 03:00 (zondag)
  • Moskou (MSK): 21.00 uur
  • Parijs (CEST): 20.00 uur
  • Londen (BST): 19.00 uur.

Bekijk UFC Online op Fox Sports (VS)

Fox Sports is niet langer een exclusieve omroeporganisatie voor UFC-evenementen. Het langdurige contract met UFC werd onlangs ontbonden, nu heeft UFC een partnerschap met ESPN + en heeft het speciale pakketten en PPV met ESPN-abonnement bedacht. Volg de onderstaande stappen om UFC op ESPN te bekijken.

  • Abonneer je op PureVPN.
  • Download en installeer PureVPN-app voor uw favoriete smart-apparaten.
  • Vanuit de lijst met populaire websites Maak verbinding met de ESPN.
  • Navigeer op de ESPN + -website naar de UFC-evenementlink om deze live te bekijken.

Bekijk UFC Online van buiten de VS.

UFC-fans van over de hele wereld willen de actie live online bekijken. Helaas kunnen de meeste internationale kijkers de actie niet live bekijken vanwege beperkingen. Maar er is een gemakkelijke oplossing voor dit zeer frustrerende probleem.

Zelfs als het evenement niet beschikbaar is in jouw land, kun je het streamen met PureVPN. Volg gewoon de onderstaande stappen en u kunt UFC 246 gemakkelijk van buiten de VS online bekijken:

  • Abonneer en download PureVPN
  • Maak verbinding met onze Russische server.
  • Open de link https://matchtv.ru/on-air.
  • Live stream UFC pay-per-view.

bestel nu

Welke apparaten ondersteunt PureVPN om UFC te bekijken ?

UFC ondersteunt officieel veel apparaten, waaronder gameconsoles en tv-boxen. Ze hebben hun apps erop staan ​​of zijn beschikbaar via verschillende serviceproviders. Met PureVPN heb je via eenvoudige stappen toegang tot de UFC-livestream op die apparaten.

Hoe UFC Live Stream op Kodi te bekijken

  1. Configureer PureVPN op Kodi.
  2. Installeer Planet MMA Add-on vanuit Ares repository.
  3. Verander de locatie naar het VK of de VS..
  4. Geniet van live streaming UFC via Kodi.

Hoe UFC Live Stream op PS4 te bekijken

  1. Configureer PureVPN op PS4.
  2. Maak verbinding met de PureVPN-server die vereist is voor het kanaal waartoe je toegang wilt.
  3. Open de browser en ga naar de website van het kanaal.
  4. Start live live streamen op PS4.

UFC Live Stream bekijken op Android-apps

  1. Meld je aan voor PureVPN.
  2. Download en installeer PureVPN-app op Android.
  3. Maak verbinding met de Amerikaanse server van PureVPN.
  4. Bezoek Fox Sports en log in.

De UFC 248-kaart bevat de volgende aanvallen:

ufc 248 KAARTEN

bestel nu

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map