PureVPN Beoordelingen 2019


PureVPN Beoordelingen 2019

  • Niets verheugt ons meer dan dat onze gebruikers hun eerlijke beoordelingen over PureVPN delen
  • We willen u bedanken voor uw feedback en ons helpen onze services te verbeteren.

Hoe uw PureVPN-beoordelingen onze VPN-service beter maken

  • Helpt ons bij het verbeteren van onze privacypraktijken
  • Verbeter de service door noodzakelijke ontwikkelingen toe te voegen
  • Betere in-app-functionaliteit voor gebruikers en bedrijven
  • Verbeter de gebruikersinterface en maak deze gebruiksvriendelijk
  • Los bugs en prestatieverbeteringen op

Schrijf een PureVPN-recensie

Vertrouwensscore 4.2


van
2349 beoordelingen

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Tevredenheid is PureVPN! Mijn wens voor een betrouwbare VPN-service is uitgekomen omdat ik in PureVPN voldoening vond. Het beveiligt mijn date, verbergt mijn IP en laat me voorbij regionale firewalls komen. Jewel Jean

  • Macao
  • 12-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben een fan van PureVPN Ik ben een fan van PureVPN omdat ik hiermee snel alle inhoud kan streamen en elk bestand kan downloaden zonder me zorgen te hoeven maken over bandbreedte. Charles Jennings

  • Australië
  • 11-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik geniet van het gebruik van PureVPN Ik gebruik PureVPN graag omdat het een van de weinige services is die ik tot nu toe heb gebruikt en die meer dan duizenden servers in veel landen heeft. Rosaura Urich

  • IJsland
  • 08-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN heeft fantastische privacyfuncties. Ik heb me altijd zorgen gemaakt over mijn ISP-monitoring van wat ik op een bepaald moment van de dag verken. Nu nam PureVPN mijn zorgen weg met zijn fantastische privacyfuncties. Bogumi? Een Gorska

  • Qatar
  • 07-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik gebruik alleen PureVPN en het is het beste voor mij! Ik gebruik PureVPN alleen omdat het me drievoudige bescherming biedt, noem het IPv6-lek, dns-lek en webrtc-lekbescherming Travis Chowdhury

  • India
  • 05-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Het werkt prima! Wat ik het leukste vind aan de service, is dat deze op veel apparaten compatibel is. Ik gebruik het op mijn TpLink-router en het werkt geweldig. Giacinta Marino

  • Italië
  • 03-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning soepel 24/7 klantenservice! Ik ben een add-on-gebruiker, Port Forwarding. Het werkt prima met mij en ik kan speciale spelservers aansluiten die 24/7 soepel werken Steve Campbell

  • Canada
  • 02-03-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning De split-tunneling is een geweldige functie De split-tunneling is een geweldige functie. Het hielp me mijn streamingsnelheid te versnellen door niet-vpn-verkeer te splitsen Eduardo Martins Barros

  • Brazilië
  • 29-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Encryptie van militaire kwaliteit aanbevolen! Door verbinding te maken met PureVPN, ben ik opgelucht dat mijn activiteiten achter militaire versleuteling liggen. Goed werk. Ursula Krause

  • Duitsland
  • 29-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning De service van PureVPN is goed! Ik begon de VPN te gebruiken toen mijn vriend me voorstelde. Hij is een loyale gebruiker van PureVPN die het 3 jaar gebruikt. Ik denk dat ik ook hun trouwe klant zal zijn omdat de service goed is. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brazilië
  • 28-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Goed werk PureVPN-team! Het helpt me om mijn activiteiten gedekt te houden tegen degenen die ik niet wil afluisteren. Rodney Johnson

  • Canada
  • 26-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is een van de beste VPN-services! Ik kan zelfs geen seconde langer leven zonder online games. De VPN helpt me toegang te krijgen tot die games in mijn regio omdat ze niet beschikbaar zijn. Jamie Fearon

  • Verenigd Koninkrijk
  • 25-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Pure VPN Hier is de waarheid dat pure vpn in 2019 veel goed werk heeft geleverd. Ik denk dat ik een vpn van jaren heb gekregen die goed was voor streaming, privacy en p2p-torrenting. vrij snelle vpn met een uitstekende klantenservice. Maar hier is waar het vreselijk mis gaat. Vanwege hun goede recensies en geweldige service voor 2019. Ze besluiten zichzelf uit de markt te prijzen in 2020. wie wil in 2020 een jaar betalen voor £ 60 wanneer je een surfhaai kunt krijgen voor 2 jaar voor £ 38. Het is een goed idee. Wees de beste en het beste koopje op de markt, beter om een ​​lager inkomen te hebben dan helemaal geen. niemand wil een jaar 50 of 60 pond betalen. misschien 2 jaar ja. houd het een contract van 6 maanden of 1 jaar. goedkoop. Irene Barese

  • Jamaica
  • 24-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben een tevreden gebruiker! Ik had problemen met het installeren van de service. De persoon aan de andere kant van het scherm heeft me geholpen om het snel op te lossen en op te lossen. Uiteindelijk volgde ik de installatiehandleiding niet correct. Adelmio Bruno

  • Italië
  • 23-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is goed en vriendelijk Het team van PureVPN is goed en vriendelijk en ze helpen binnen een paar minuten of zo. Reyna Babcock

  • Qatar
  • 22-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Betere VPN voor mij dan anderen! Ik ben meestal op openbare hotspots vanwege mijn werkkarakter. Daarom gebruik ik deze VPN-service en ben ik een tevreden gebruiker. David Kondo

  • Jamaica
  • 21-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service met geweldige functies! Ik en mijn man eten samen. Vorig jaar probeerden we onze favoriete show op Netflix US te bekijken, maar dat lukte niet omdat we er vanuit het buitenland toegang toe hadden. Toen hoorde ik over PureVPN en toen ik het probeerde, was ik verheugd om te zien dat ik met één klik toegang had tot de service Kirk Dinardo

  • Oostenrijk
  • 20-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Dankzij PureVPN Ik woon in het Midden-Oosten en ik voel me vaak geïrriteerd als de overheid plotseling beperkingen oplegt aan VoIP-toepassingen. Maar dankzij PureVPN kan ik nu zonder enige beperking VoIP-diensten gebruiken Martim Rocha Rodrigues

  • Brazilië
  • 19-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Fantastische VPN! Ik heb de afgelopen zes maanden ongeveer 3 verschillende VPN-services gebruikt. Ik vond alleen PureVPN tot het doel. Het heeft een groot aantal servers en IP-pool. Marie Radová

  • Canada
  • 13-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben blij dat ik PureVPN gebruik! Ik ben een fervent p2p-clientgebruiker en ik ben blij dat ik PureVPN voor deze taak heb gevonden. Het doet wonderen. Michal Dzurko

  • Cuba"Djibouti"
  • 11-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben dol op de PUREVPN! Ik ben dol op de VPN omdat ik deze kan gebruiken om mijn activiteiten verborgen te houden op openbare WiFi’s. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN Gewoon geweldig! Beperkte bandbreedte is een van de grootste problemen die ik tegenkwam bij gratis VPN-services. En dat haat ik echt. Nu ik PureVPN heb, hoef ik me helemaal niet meer geïrriteerd te voelen over bandbreedte. William Jones

  • Hongarije
  • 10-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Favoriete VPN! De VPN biedt goede snelheden en ik kan garanderen dat wanneer ik stream met PureVPN, ik mijn favoriete shows bekijk zonder buffering. Pio Genovesi

  • Italië
  • 07-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik geniet van mijn WK met PureVPN! Met PureVPN kan ik nu mijn favoriete team op het WK bekijken, zelfs als ik niet thuis ben. Francis Halford

  • Australië
  • 01-02-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Gelukkig vond ik de juiste service! Ik kwam PureVPN tegen nadat ik teleurgesteld was met behulp van tientallen andere VPN-services. Gelukkig vond ik de juiste service die zijn beweringen waarmaakt. Sofocles Kapageridis

  • Griekenland
  • 22-01-20

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Onverwacht goed Hallo, ik ben lid sinds een paar maanden geleden en ik moet toegeven dat het echt een goede vpn is. Ik heb niet veel vpn’s getest, maar deze was de snelste, zelfs in games kreeg ik slechts ~ 5 ms meer dan normaal (ik speel Dota 2) .. Echt snel en stabiel .. Het maakt ook verbinding in een paar seconden (zoals 5 seconden) .. Ik ben blij dat ik mijn geld hieraan heb uitgegeven . Daan Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige VPN-service Ik hou erg van de Mac-app. Het is veilig, stabiel en makkelijk te gebruiken. Geweldige VPN-service. Faith Burgess

  • Sri Lanka
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Veilige VPN is PureVPN! Ik gebruik de speciale IP-functie, het Britse IP-adres, om veilig toegang te krijgen tot mijn thuisnetwerk. Ik wil niet dat iemand anders mijn privacy schendt door mijn IP-camera voor thuis te hacken Marco Lehmann

  • Duitsland
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Vielen Dank een PureVPN Vielen Dank een PureVPN. Aus diesem Grund habe ich überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. Hurra! Ben Dennis

  • Eritrea
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste VPN tot nu toe! Onbeperkte bandbreedte is een geweldige functie die wordt aangeboden door PureVPN. Hiermee kan ik zoveel bestanden van internet downloaden als ik wil. Claudia Schröder

  • Duitsland
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning ich liebe es Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemand meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Bolivia
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Streaming is mijn leven Bedankt PureVPN! Streaming is mijn leven en het kan me niet schelen of er beperkingen zijn. PureVPN helpt me te streamen wat ik wil en wanneer ik maar wil. Ghenet Negassi

  • Slowakije
  • 18-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben veilig bij PureVPN! Met PureVPN heb ik nu overal veilig toegang tot het dashboard van mijn website. Ik heb een speciale IP op de witte lijst gezet en deze gebruikt om toegang te krijgen tot de service. Heike Freitag

  • Duitsland
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Rugby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konnte meine Lieblings Rugby Spiele in Europa nicht sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Duitsland
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN-hoed mich bei Rugby WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe ich mich für PureVPN entschieden und bin froh, dass ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Australië
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben dol op PureVPN Ik ben een fervent streamer van Rugby-sporten en ik ben dol op PureVPN omdat het de VPN is waarmee ik alle Rugby-evenementen kan bekijken. Roger Evert

  • Brazilië
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste VPN-service Ik wed dat je ook veel VPN’s hebt gebruikt, maar laat me je vertellen dat dit verreweg de beste service is die er is. Eugenia Deniger

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning VPN voor rugby Avec PureVPN, je peux obtenir ladresse IP de tout pays que je veux. C’est grâce à l’énorme pool IP de PureVPN que je puisse également accéder à la Coupe du monde rugby 2019. Anders Fleischer

  • Groenland
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben dol op de PureVPN-service! Ik ben dol op de VPN-service om vele redenen, met als belangrijkste het vermogen om elk type firewall te omzeilen. Théophile Grenier

  • Frans-Polynesië
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur VPN voor sport J’en avais marre de voir mon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma diffusion de Rugby 2019. J’ai surmonté le problemème en me tournant vers PureVPN Hillary Schwab

  • Oostenrijk
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt team ten zeerste aanbevolen Er zijn honderden VPN’s, maar geen enkele kan de prestaties van de PureVPN-servers evenaren. Ik kan ervoor instaan. John Lopez

  • Canada
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is echt het beste voor mij! Het uitgebreide netwerk van servers van PureVPN is de reden waarom ik de service gebruik. Hiermee kan ik verbinding maken met de server van elk land die ik wil. Gustava Onio

  • Italië
  • 09-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service! Geweldige service. goede snelheid. goede mensen in de chatroom. Over het algemeen goede service. Zabir

  • Bangladesh
  • 04-11-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Perfect Alles wat je zou kunnen vragen. Veel opties, zeer goede snelheid en ondersteuning Kristine Aa

  • Nederland
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is beter voor mij! Ik gebruik PureVPN om live online sport te kijken op Europese online kanalen die niet beschikbaar zijn in mijn regio. Florian Schroeder

  • Duitsland
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning ISP Geschwindigkeitsdrosselung Met PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil ich das jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Groenland
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zeer betrouwbaar! Ik gebruik de iOS Demand-functie op mijn iOS-apparaat en ik hou echt van de functie. Kauã Martins Dias

  • Brazilië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben dol op de split-tunneling-functie van PureVPN! Ik ben dol op de functie voor gesplitste tunnels omdat ik nu VPN voor specifieke toepassingen kan inschakelen terwijl ik de normale verbinding voor lokaal gebruik gebruik. Minik Enoksen

  • Jordanië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Makkelijk te gebruiken VPN Ik ben dol op de onbeperkte bandbreedtefunctie omdat ik de hele dag bestanden via internet kan streamen en downloaden. Kerstin Blau

  • Albanië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Sicheres WLAN Dank PureVPN kann ich mich jetzt sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Frans-Polynesië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Aucune surveillance numérique Personne ne connait qui vous spionne lorsque vous êtes en ligne. Meer weten over PureVPN, je kunt niet meer doen voordat ik de cela heb ontvangen Élise Franchet

  • Frankrijk
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur VPN voor Hulu Cela fait bien d’accéder à tout ce que vous voulez sur Internet et vous frustre si vous ne le pouvez pas. Grâce à PureVPN, je peux maintenant profiter de Hulu US en Asie. Michael Parker

  • Australië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Fantastische VPN-service! Ik gebruik de VPN-service om de geweldige firewall te omzeilen. Ja dat klopt. Het werkt hier ook. Ariosto Padovesi

  • Italië
  • 24-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Tevreden met PureVPN! De IKS-functie werkt. Ja, dat doet het en het is zo bevredigend, want op die manier weet u zeker dat uw activiteiten niet worden blootgesteld, zelfs niet tijdens de time-out van de verbinding. Anthony Kim

  • Lesotho
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN gebruiken omdat het niet-log gecertificeerd is Ik ben een strikt privacybewust persoon, ik werk nooit met een onbetrouwbare service. Ik gebruik PureVPN nog steeds omdat het niet-loggecertificeerd is en het betere functies en functionaliteiten biedt. Kimberly Smith

  • Nigeria
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik zou deze VPN aanbevelen Ik geniet van de VPN-service en ik zou deze aan elke VPN-gebruiker aanbevelen. Christophe Covillon

  • Frankrijk
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning MEILLEUR SERVICE VPN Si vous souhaitez-gebruiker en VPN-totalisatie goed, je vous beveelt aan PureVPN auto j’aussi gebruik maken van service VPN. Kenneth Perez

  • Verenigde Staten
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik gebruik graag PureVPN Ik gebruik deze VPN-service graag omdat ik hiermee bestanden kan downloaden en streamen zonder me zorgen te maken over de bandbreedtelimiet Florus Morel

  • Frankrijk
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Vertrouwelijkheid ultime Meer informatie over privégebruik en privégebruik devraient gebruikster met VPN-garantie voor privéonderhoud. PureVPN biedt ongeëvenaarde diensten met een hoge efficiëntie. Chase Gonzalez

  • Canada
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Met PureVPN geniet ik van rugby in mijn regio Rugby is hier en ik ben dol op alle wedstrijden die tot nu toe zijn gebeurd. Het is allemaal te danken aan PureVPN waarmee ik kan genieten van Rugby in mijn regio waar de live wedstrijd niet beschikbaar is. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fiji
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik heb nu toegang tot mijn favoriete kanaal met een klik met PureVPN. PureVPN heeft streaming voor mij gemakkelijk, handig en leuker gemaakt. Met het tabblad Populaire websites op de client en extensie, heb ik nu met één klik toegang tot mijn favoriete kanaal. Marisa Ferreira Pinto

  • Brazilië
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Goed gedaan, jongens! Ik heb nu toegang tot en bekijk de Rugby WC 2019 online live vanwege PureVPN snelle servers. Goed gedaan, jongens! Renée Chastain

  • Frankrijk
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is de beste VPN Deze VPN-service is de beste omdat deze niet-loggecertificeerd is, goede streamingmogelijkheden heeft en veel privacygerichte functies biedt. Tory Mellon

  • Australië
  • 02-10-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben helemaal tevreden met PureVPN Ik ben helemaal tevreden met de VPN-serviceprovider omdat het een gecertificeerde service zonder logboek is. Ik heb geen andere service nodig. Traci R. Rodriguez

  • Verenigde Staten
  • 20-09-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt PureVPN-team Het is goed om deze VPN-service te gebruiken. dank je Camila Lima Dias

  • Brazilië
  • 20-09-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service met geweldige functies! Ik gebruik deze service omdat deze 2000 servers heeft in 140 landen. Hiermee heb ik toegang tot alle inhoud die ik wil Reyna Babcock

  • Qatar
  • 31-08-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Betere VPN voor mij dan anderen! Ik ben meestal op openbare hotspots vanwege mijn werkkarakter. Daarom gebruik ik deze VPN-service en ben ik een tevreden gebruiker. Randy P. Yi

  • Australië
  • 31-08-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt PureVPN! Ik reis in China en ik kan met zekerheid zeggen dat het goed werkt. Gabriela Kalinowska

  • Spanje
  • 23-08-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN gebruiken op mijn Android Smart TV PureVPN gebruiken op mijn Android Smart TV. Ik heb gemakkelijk toegang tot landgebonden services in mijn thuisland. Abigail Foxton

  • Griekenland
  • 23-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben ook dol op de snelheden die het biedt Ik gebruik de VPN-service om het inhoudsblok in Duitsland te omzeilen. Afgezien van het overwinnen van beperkingen, ben ik ook dol op de snelheden die het biedt. Barry Coupart

  • Frans-Polynesië
  • 22-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Accédez à tout et tous Avec PureVPN, het internet van de porte de tous. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un emplacement de serveur et cliquer sur connecter. C’est tout! Tayla Peel

  • IJsland
  • 22-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service Bedankt PureVPN! De Chrome-extensie van PureVPN gebruikt. De extensie bespaart tijd omdat we ons niet bij de klant hoeven aan te melden en geen tijd hoeven te verspillen wanneer we het kunnen starten met de verkenner. Angus Eggers

  • Guinea
  • 21-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Topsnelheden Als u problemen zoals ISP-beperking tijdens het gamen wilt verwijderen, is PureVPN uw redder. Zo blij dat ik de aankoop heb gedaan! Gifford Guay

  • Frankrijk
  • 21-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Très heureux met PureVPN C’est uitstekend, betaalbaar et plein de fonctionnalités gebruikt. Que peut-on demander de plus d’un service VPN? Cornelius Day

  • België
  • 20-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zeer betrouwbaar op openbare netwerken Ik merk vaak dat ik verbinding maak met openbare netwerken terwijl ik onderweg ben, daarom besloot ik PureVPN te kopen voor de veiligheid van mijn gegevens. Het is betrouwbaar en geeft me gemoedsrust als ik bezig ben met mijn browse-activiteiten. Miguel Irving

  • kalkoen
  • 19-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Duurt iets te lang om verbinding te maken Alles was tot nu toe geweldig, maar soms duurt het iets te lang voordat de VPN-verbinding tot stand is gebracht. Bovendien waren er geen problemen. Nanette Ward

  • China
  • 17-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Laat me nooit in de steek Ik gebruik PureVPN om de Great Firewall van China te omzeilen, en het is niet één keer teleurgesteld. Moet proberen als je in China woont of naar China reist. Connie Williams

  • Australië
  • 16-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Mijn eerste VPN PureVPN is mijn eerste VPN en zal dat waarschijnlijk nog lang blijven. Helemaal geen klachten. Ik gebruik het wanneer ik onderweg ben en moet verbinding maken met openbare wifi-netwerken, en het klopt. Thomas Hutchinson

  • Verenigde Staten
  • 15-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige klantenservice Na het instellen van de Mac-app van PureVPN had ik een paar vragen die de vriendelijke klantenondersteuning zo vriendelijk was om snel te antwoorden. Volle punten voor deze jongens! Svend Abelsen

  • Argentinië
  • 14-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Probleemloos streamen van Amerikaanse Netflix Met PureVPN kon ik de inhoud op de Amerikaanse versie van Netflix met hoge snelheden openen en bekijken, zonder hindernissen van welke aard dan ook. Claude Varieur

  • Verenigde Staten
  • 13-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beveel PureVPN ten zeerste aan Ik kocht hun 1-jaarplan voor HD-streaming van US Netflix, en tot nu toe goed. Beveel PureVPN ten zeerste aan aan iedereen die toegang wil hebben tot entertainmentinhoud die niet beschikbaar is in hun land of regio. Klaus Lang

  • Denemarken
  • 13-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning werkt prima! Het bedrijf beloofde dat de iOS-app over enkele weken live zou zijn en dat is waargemaakt. De app is nu beschikbaar en werkt prima. Bedankt jongens! Martin Daecher

  • Verenigd Koninkrijk
  • 13-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning geweldige tijd met PureVPN! Ik wilde kijken hoe ik je moeder ontmoette op Netflix. maar de serie was alleen beschikbaar in de VS. Ik heb geleerd dat je met PureVPN Amerikaanse content op Netflix kunt streamen. Ik heb verbinding gemaakt en heb sindsdien een geweldige tijd gehad. Johan Enoksen

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 13-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Eenvoudig en gemakkelijk te installeren In dit cybertijdperk bestaan ​​veiligheid en bedreigingen op elke hoek. PureVPN beschermt me tegen hen door sterke codering te gebruiken en mijn IP-adres te verbergen. Het instellen van de Windows-app is ook heel eenvoudig. Mason Chartré

  • Frankrijk
  • 12-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is gemoedsrust! Ik gebruik PureVPN omdat het anonieme IP’s en versleuteling biedt, wat me gemoedsrust geeft tijdens transacties via openbare wifi. Geef Martineau de voorkeur

  • Swaziland
  • 12-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige VPN met geweldige functies. Ik ben enigszins nieuw in de wereld van VPN’s, dus ik begon met een maandelijks abonnement voor PureVPN. Het volstaat te zeggen dat ze niet teleurstellen. De apps zijn gemakkelijk te gebruiken en ik kan sites en services ontgrendelen met een klik op de knop. Zal zeker vernieuwen! Will Matheson

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 11-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Service werkt prima! Ik kijk Netflix US op PureVPN uit België en moet zeggen dat de service prima werkt. Ik bekijk de video’s zelfs in HD-kwaliteit en het werkt zonder enige buffering. Mia Laboureyas

  • Australië
  • 10-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste VPN voor iPhone Thumbs-app! PureVPN vorige week op mijn iPhone geïnstalleerd om alle Amerikaanse tv-programma’s te bekijken. De app werkt net zo goed aan de telefoon als op mijn pc. Duim app! Cody Ogden

  • Italië
  • 10-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Het leven is nu gemakkelijk. Bedankt PureVPN! Ik kreeg PureVPN toen alleen om SuperBowl te bekijken en het werkte prima. Maar ik wist niet dat ik verslaafd zou raken aan de streamingmogelijkheden en er alles mee zou kijken! Het leven is nu gemakkelijk. Bedankt Rosa Murray

  • Jemen
  • 09-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldig werkteam! Mijn werkplek gebruikt filters om onze toegang tot bepaalde socialemediakanalen te beperken. Ik heb PureVPN gebruikt om dat filter te omzeilen en toegang te krijgen tot de gewenste sociale-mediaservice. Phillip Smith

  • Verenigd Koninkrijk
  • 07-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik kan de wedstrijden live bekijken. Bedankt PureVPN! De televisiekanalen in mijn land vertonen geen FIFA Wereldbeker Dames. Dankzij PureVPN kan ik de wedstrijden live bekijken! Edward Begay

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 06-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Een pluim voor het geweldige werk PureVPN! Ik heb veel VPN’s uitgeprobeerd, maar PureVPN is de enige service die mij tevreden stelde. Een pluim voor het geweldige werk. Ann Jordan

  • Litouwen
  • 06-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben zeer tevreden over de service! PureVPN geeft me toegang tot elke website op internet. Ik ben zeer tevreden over de service die ik ontvang. Rosita Howard

  • Italië
  • 05-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Echt een goede service Ik wilde de Amerikaanse versie van Netflix vanuit mijn huis in Italië bekijken. Ik heb er toegang toe gekregen dankzij PureVPN. Echt een goede service. Emily Trujillo

  • Malawi
  • 04-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt PureVPN! Ik zei vorige maand Ciao tegen mijn vorige VPN-service en schakelde over naar PureVPN. Tot dusver ben ik zeer tevreden. Shawn Schofield

  • Rwanda
  • 03-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben blij met PureVPN! Ik ben altijd bang dat een hacker mijn apparaat zou hacken. Ik ben overgestapt op PureVPN om mezelf te beschermen en tot nu toe ben ik tevreden. Steven McLellan

  • Zambia
  • 02-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Met PureVPN heb ik toegang tot deze kanalen Ik wilde sportkanalen op internet bekijken, maar kon dat niet. Maar met PureVPN heb ik toegang tot deze kanalen. William Lamoureux

  • Tanzania, Verenigde Republiek
  • 02-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Mijn favoriete VPN is PureVPN! PureVPN is absoluut mijn favoriete VPN. Ik heb geen idee van een andere VPN die toegang biedt tot de Amerikaanse versie van Netflix. Christopher Walton

  • Frans-Polynesië
  • 01-07-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Fonctionnalités Unique de PureVPN Je suis vraiment voldoet aan de service VPN. Il offre un bon nombre de fonctionnalités telles que IKS, Split Tunneling et protection contre les fuites IP, qui sont les meilleures parmi toutes. Doreatha Cottrell

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 30-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning VPN-service minnelijk J’utilise PureVPN en service zijn eenvoudig te onderscheiden. Bien que j’aie eu quelques problemèmes au debut, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi qu’il en soit, c’est un excellent service VPN fiable. Gail Kim

  • Argentinië
  • 29-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service! Dank je! Ik wilde Game of Thrones op HBO Now bekijken. Ik heb er toegang toe gekregen dankzij PureVPN. Geweldige service! Dank je! Kyle Rivera

  • Duitsland
  • 24-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bestpreis Ich habe nach einem VPN gesucht, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN über eine Deal-Website zu finden. Jetzt kann ich sicher im Internet surfen und muss mich nie mehr um Hacker und andere Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Australië
  • 23-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is geweldig PureVPN is briljant en het is gemakkelijk te gebruiken vanwege de intuïtieve gebruikersinterface. William Salazar

  • Slowakije
  • 21-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning goede streamingsnelheden Ik stream al drie jaar Amerikaanse Netflix vanuit mijn land. Ik stream shows en films met goede streamingsnelheden, d.w.z. helemaal geen buffering. Joe Craig

  • Verenigde Staten
  • 18-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning FIFA Wereldbeker Dames live met PureVPN Ik stream tegenwoordig de FIFA Wereldbeker Dames live met PureVPN, en het is geweldig! Bedankt voor de service! Anthony Daniels

  • Tonga
  • 18-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste VPN! Ik kan nu verbinding maken met Spotify, wat ik eerder niet kon vanwege inhoudsbeperkingen in mijn land. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning werkt goed op alle apparaten De VPN werkt goed op alle apparaten, vooral mijn Xbox. Barbara Leishman

  • Jordanië
  • 13-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben een streaming-liefhebber, bedankt PureVPN! Ik gebruik de VPN-service voor toegang tot BBC iPlayer, All4, ITV Hub en meer. Gaspar Austin

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 11-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur chrome VPN Bekijk ons ​​aanbod van navigatieapparatuur Chrome, extensie Chrome van PureVPN en kies een meilleur-keuze. Je vous conseillez de profiter ce service VPN. Joseph Fasching

  • Thailand
  • 09-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Sterk aanbevelen Ik gebruik PureVPN voor het deblokkeren en bekijken van de Amerikaanse versie van Netflix uit Thailand, en het heeft me niet één keer in de steek gelaten. Beveel het ten zeerste aan voor iedereen die Amerikaanse Netflix wil streamen. Robert Wyatt

  • Syrische Arabische Republiek
  • 09-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is tot nu toe geweldig geweest! Na veel zoeken kwam ik eindelijk een VPN-service tegen die brandschoon, speciaal toegewezen IP’s biedt. De ervaring met PureVPN was tot nu toe geweldig en de klantenondersteuning was zo vriendelijk om mijn vragen te beantwoorden. Amanda Cerny

  • Jemen
  • 08-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Snelle VPN-service Ik heb PureVPN zodat ik toegang heb tot mijn sociale profielen terwijl ik door het Midden-Oosten reis en ik moet je zeggen, het is fantastisch! Ik ondervond geen onderbrekingen en kreeg goede snelheden op de wifi van het hotel. Sterk aanbevelen. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Fantastisch Deze VPN is goed. Het helpt me enorm als ik VoIP-gesprekken over lange afstanden maak. Ik heb deze VPN voor een goede prijs en gebruik hem bijna elke dag zonder problemen. Terry

  • China
  • 08-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige klantenservice Purevpn heeft een geweldig klantenserviceteam dat u helpt wanneer u een probleem heeft. Mijn man heeft me geholpen met het configureren van de VPN op mijn PS4, zodat ik rechtstreeks vanuit China naar US Netflix kan kijken. M David

  • Verenigde Staten
  • 07-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige snelheden Ik gebruik PureVPN voor toegang tot niet-beschikbare streamingdiensten, en het stelt me ​​in staat om de inhoud erop met redelijk goede snelheden te bekijken. Erg tevreden! Ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Omzeilt China Firewall PureVPN is waarschijnlijk de enige VPN-service waarmee ik de geweldige firewall heb kunnen omzeilen. Indrukwekkende dingen. Davet Lavoie

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 06-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur logiciel de cybersecurité J’utilise Purent pour seecuriser mon identité numérique, et cela fonctionne réellement. De compositielijst van de functies vertelt de cryptografie van het militaire niveau, Internet Kill Switch en bescherming van DNS, IPv6 en WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Frans-Polynesië
  • 05-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Acceder tous le contenu PureVPN ne j lais jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder à un site Web ou à un service qui n’est pas disponible dans ma région. Gebruik een VPN voor alle vrijheid op internet! Jorge Speed

  • IJsland
  • 03-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Tevreden PureVPN-klant Tot 2000 servers in 141 landen – ze hebben een zeer groot netwerk en de snelheden zijn ook redelijk snel. Over het algemeen redelijk tevreden over PureVPN. Matthew Jorgensen

  • Soedan
  • 02-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste klantenondersteuning Waarschijnlijk het beste ondersteuningsteam dat ik ooit ben tegengekomen voor VPN-services. Ze zijn 24/7 online beschikbaar en hebben me in een mum van tijd geholpen met het opzetten van hun Windows VPN-app. Zeer professionele, volledige cijfers! Michael Scott

  • kalkoen
  • 01-06-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Solide, betrouwbare VPN-service Wanneer ik PureVPN gebruik, is mijn privacy altijd beschermd met IP-adres cloaking en versleuteling van militaire kwaliteit. Dit geeft me gemoedsrust terwijl ik op internet surf. Ook is de VPN-service tot nu toe redelijk betrouwbaar geweest zonder downtime. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beveiliging eenvoudig gemaakt! Het opzetten van de VPN-app voor Android was een fluitje van een cent, en dan is een paar klikken voldoende om mijn online activiteiten te beschermen op privé- of openbare netwerken. Kelly Lingerfelt

  • Soedan
  • 28-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Waarschijnlijk de beste VPN-service in de branche Een wereldwijd servernetwerk, honderdduizenden IP-adressen, een geweldige mix van privacy- en beveiligingsfuncties en supersnelle snelheden. PureVPN is misschien wel de beste VPN die ik heb geprobeerd. Dana Haworth

  • Duitsland
  • 28-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning beste Verbindung Es bietet die beste Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Wie soll ich wissen? Weil ich viele andere VPN-Dienste genutzt habe und bin ich sicher, dass dies der beste unter ihnen ist. Mary Conde

  • Albanië
  • 27-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik gebruik PureVPN altijd op openbare wifi Om mijn privégegevens veilig te houden op openbare wifi-netwerken, maak ik gewoon verbinding met PureVPN en het doet de rest. De VPN-service is zelfs niet één keer teleurgesteld. Sterk aanbevolen. Christopher Hedin

  • China
  • 27-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt voor mij in China Ik ben een Britse expat die in China woont en ik moet van tijd tot tijd naar BBC iPlayer gaan om mijn favoriete tv-programma’s en programma’s bij te praten. Met PureVPN heb ik geen problemen ondervonden om de grote firewall van China te omzeilen. Erg blij dat ik deze VPN-service tegenkwam. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Stabiele verbinding Soms duurt het langer dan normaal voordat de VPN-app verbinding maakt met een server, maar als dat eenmaal het geval is, is de verbinding redelijk stabiel. Ik kan mijn favoriete inhoud streamen zonder veel buffering. Channing Duval

  • Frans-Polynesië
  • 26-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning La redirection de port simplifiée avec PureVPN Ik wilde een gemakkelijke methode vinden om specifieke poorten te openen om optimaal van games te genieten, en ik ben zo blij dat ik PureVPN tegenkwam. Hun add-on voor het doorsturen van poorten maakt het gemakkelijker dan ooit om de gewenste poorten te openen. James Lindsey

  • Haïti
  • 24-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning ik ben erg tevreden PureVPN biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik kon de dienst voor 1 jaar ophalen voor slechts $ 3,33 per maand. Er zijn genoeg servers om uit te kiezen en de prestaties stellen niet teleur. Ik ben dus erg tevreden. Sara Robert

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 23-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste Chrome VPN-extensie die ik heb gebruikt De Chrome-extensie van PureVPN is van topklasse. Het ontwerp is eenvoudig, de functionaliteiten zijn er in overvloed en je hebt ook een groot aantal landen om uit te kiezen als het gaat om het opzetten van een VPN-verbinding. John Sears

  • Verenigd Koninkrijk
  • 22-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Handige klantenondersteuning De service heeft een geweldig team van klantenondersteuningsagenten. Ik ondervond problemen bij het verbinden met een Amerikaanse server, maar ze identificeerden en repareerden het probleem onmiddellijk. Michael Gilchrist

  • Australië
  • 20-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Enorm servernetwerk PureVPN stelt zelden teleur. De service heeft een enorm netwerk van 2.000 servers in meer dan 141 landen, waardoor ik toegang heb tot elke website of inhoud van mijn keuze. Arturo Laroche

  • Zuid-Georgië en de Zuidelijke Sandwicheilanden
  • 19-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zal zeker vernieuwen Ik heb het maandelijkse abonnement voor PureVPN opgehaald, maar ik ga het zeker verlengen. Het verbetert mijn online ervaring met onder meer functies zoals split tunneling en internet kill switch. Stephen Woodward

  • Japan
  • 17-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Software van topkwaliteit De service werkt naadloos op mijn Mac, ongeacht het tijdstip van de dag. Klantondersteuning is ook zeer coöperatief als u problemen ondervindt tijdens het gebruik van PureVPN. Valery Flores

  • Singapore
  • 16-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Gemakkelijk deblokkeren! PureVPN stelt me ​​in staat om met absoluut gemak toegang te krijgen tot beperkte websites en inhoud. Beveel de service ten zeerste aan aan diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare oplossing om het internet vrij te gebruiken. Mary Drake

  • IJsland
  • 15-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Sterke beveiliging op openbare hotspots Als reiziger gebruik ik openbare hotspots om internettoegang te krijgen terwijl ik onderweg ben. Om mijn privégegevens te beschermen tegen nieuwsgierige blikken, zorg ik ervoor dat ik verbinding maak met PureVPN voordat ik op deze onbeveiligde netwerken spring – het stelt nooit teleur! James Harder

  • Verenigde Staten
  • 14-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Beste VPN om Amerikaanse versie van Netflix te streamen Ik wilde een voorproefje krijgen van de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, de meest uitgebreide van alle andere versies. Met de browserextensie van PureVPN kostte het me geen tijd om toegang te krijgen tot US Netflix en ik kon de tv-programma’s ook met hoge snelheden streamen. Donald Cardello

  • Zambia
  • 14-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Gemakkelijke installatie en goede prestaties Het installeren van de PureVPN-app op mijn Windows-laptop was vrij eenvoudig en ongecompliceerd. Ook heb ik tot nu toe geen grote problemen gehad met de service! Danielle Davis

  • Ecuador
  • 12-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige service voor een betaalbare prijs Als u op zoek bent naar een betrouwbare VPN-service voor een budgetvriendelijke prijs, raad ik u aan PureVPN eens te proberen. Het heeft een hele reeks functies om uw veiligheid en privacy online te verbeteren, en u kunt zelfs snel geo-locks op websites en inhoud omzeilen. Leroy Johns

  • Jordanië
  • 11-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Mijn favoriete VPN-service Omdat ik veel onderweg ben, vind ik het moeilijk om mijn favoriete shows in andere landen te bekijken. Maar niet meer omdat ik nu PureVPN heb. Emma Alfred

  • Australië
  • 10-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Betere VPN voor mij! Ik ben een regelmatige gebruiker van PureVPN en ik gebruik het om Netflix, Sky Go en BBC iPlayer te bekijken. Ik vind de app altijd gemakkelijk, snel en niet te vergeten het biedt altijd naadloze streaming. Margie Kennedy

  • België
  • 09-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik dank het pure vpn-team echt! PureVPN past perfect bij de andere concurrenten op de markt voor de helft van de kosten en het beste van alles is dat het de goodies niet opoffert. Larry Lamb

  • Canada
  • 08-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Aanraden Voor alle streamers voor sport en amusement! Ik raad alle sport- en entertainmentstreamers aan om PureVPN te krijgen. Waarom vraag je het mij? Het is omdat ik hiermee alles gemakkelijk online kan streamen. John Lester

  • Duitsland
  • 08-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Perfecte app! Als je op zoek bent naar een tool voor beveiliging en vooral streaming, dan heb je PureVPN nodig. Het biedt geen logboekbeleid. Het werkt goed op alle apparaten en je kunt ook gemakkelijk alle live online sporten bekijken. Madeleine Dupuy

  • Frans-Polynesië
  • 08-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur vpn français J’aime cette applicatie VPN, non seulement parce qu’elle est relativement bon marché, mais aussi parce qu’elle me permet d’attraper en direct toutes mes émissions préférées. William Campbell

  • IJsland
  • 07-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Fantastische functies! Het lijdt geen twijfel dat het een veelzijdige tool is. Bovendien gaat PureVPN veel verder dan de traditionele kenmerken, functionaliteiten en andere aanbiedingen van een typische VPN. Gayle Tyler

  • Mongolië
  • 07-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Altijd betrouwbaar! Ik hield van de chromen add-on die geweldig en gemakkelijk te gebruiken is. Nou, het had het goed kunnen doen met meer servers. Melinda Alpert

  • Singapore
  • 06-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning functies zijn zeer nuttig Gewoon commentaar geven om te zeggen dat de extensies geweldig zijn en dat de functies zeer nuttig zijn. Betty Hill

  • Georgië
  • 06-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ze hebben mijn probleem binnen een paar minuten opgelost! Ik ben geïnspireerd door hun klantenservice. Er werken goede mensen voor hen. Ze hebben mijn probleem binnen een paar minuten opgelost en de zaken heel professioneel besproken. Steven Williams

  • Somalië
  • 05-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt prima vanaf meerdere platforms In mijn land kunnen we geen inhoud bekijken op sommige websites die zich achter de firewall bevinden. Maar met PureVPN kunnen we gemakkelijk door die firewall heen en zonder problemen toegang krijgen. John Scarborough

  • Zambia
  • 04-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige app! Hoewel enigszins prijzig, maar het is absoluut elke cent waard. Ik ben echt onder de indruk van de functionaliteiten van deze VPN-service. Sara Williams

  • Jemen
  • 02-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt ongelooflijk! Het is een hele opluchting om uw activiteiten geanonimiseerd en veilig te hebben. Als gevolg hiervan hoeft u zich geen zorgen te maken over bewaking en andere spionage. Jackie Chisholm

  • Verenigde Staten
  • 02-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN beveiligt mijn verbinding! Voorbij zijn de dagen dat ik bang was voor onveilige wifi-hotspots. Ik heb tenslotte PureVPN die mijn verbinding beveiligt. Sharon Tate

  • Verenigd Koninkrijk
  • 01-05-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben dol op de app! Ik ben dol op de app omdat deze goed en eenvoudig te gebruiken is. Bovendien heeft het goede privacyfuncties die me de klok rond gemoedsrust garanderen. Vanessa Bryer

  • Oekraïne
  • 29-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning eenvoudig en gemakkelijk Ik gebruik Purevpn al vele jaren voor toegang tot Amazon Prime en om daar inhoud te bekijken. Bruce Paschal

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • 28-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldig product! Deze VPN-service zou geweldig, gebruiksvriendelijk, behulpzaam en efficiënt zijn. Sterk aanbevolen!!! Frédéric Morel

  • Frans-Polynesië
  • 27-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Meilleur logiciel voor streaming Je bent stupide les chaînes qui empêchent les régions et les pays d’accéder au contenu. Mais même s’ils le font, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 22-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Tres bon vpn J’ai apprécié les Jeux Olympiques en la Coupe du Monde de la FIFA sur PureVPN. Permettez-moi également de dire clairement que la diffusion en continue fonctionne sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Franse zuidelijke gebieden
  • 17-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Très bon service vpn Je kunt de service alleen gebruiken voor een VPN-service en je devrais absolument le dire à haute voix: c’est le meilleur service que j’ai jamais utilisé. Het aanbod van bonussen is uniek, het is een groot IP-adres en een geografische lokalisatie. Burnell Grignon

  • Frans-Polynesië
  • 16-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Très amical servicecliënt Le support client de PureVPN est très amical et je les ai toujours trouvés très stimulants et réactifs dans toutes les situaties. Terry Sturgis

  • IJsland
  • 15-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Eenvoudige beste app! Ik ben net begonnen met mijn purevpn-abonnement van 1 jaar. Ik hou van de service en hou van de manier waarop ze met mijn zorgen omgaan. Joel Brown

  • Guatemala
  • 13-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldig en makkelijk te gebruiken! PureVPN voldoet aan al mijn VPN-behoeften. Ik had niet om meer kunnen vragen. Werkelijk. Delia Ertl

  • Myanmar
  • 12-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt perfect voor mij! De VPN-service werkt prima voor mij. Ik kan de locatiebeperkingen en andere sociale media-apps omzeilen. Gloria Nestor

  • Qatar
  • 12-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt Purevpn Ik ben dol op de Chrome VPN-extensie omdat ik snel toegang heb tot de website of streamingdienst van mijn keuze. Bedankt purevpn. Nikki Trusty

  • Russische Federatie
  • 10-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning gewoon geweldig! Firefox-extensie is eenvoudig briljant. Het heeft webrtc-lekbescherming en de one-click-lijst met streamingdiensten. Charles Rojas

  • Jemen
  • 07-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Klantenservice is vriendelijk! De klantenservice is vriendelijk en ontvankelijk. Bedankt dat je er altijd bent. Edward Walker

  • Zweden
  • 07-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zo’n geweldige functies en service! Ik heb eerder proxyservices gebruikt, maar nooit een VPN-service. PureVPN heeft me de functies gegeven waar ik al die jaren naar op zoek was. Mary Barcomb

  • Zambia
  • 06-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Dit is een geweldige VPN-service Dit is een geweldige VPN-service. Het blijft niet achter als ik naar online shows kijk. En het neemt mijn geheugen niet op in tegenstelling tot andere VPN-services. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brazilië
  • 05-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN is een van de beste VPN-services PureVPN is een van de beste VPN-services. De app biedt goede opties voor privacybescherming en een enorm servernetwerk. Ik gebruik de app meestal op mijn Apple-apparaten en tot nu toe heb ik niets negatiefs ervaren. Brook Adams

  • IJsland
  • 05-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt prima voor mij Ik heb geen twijfels over de service omdat het voor mij in elk opzicht geweldig werkt … of het nu gaat om beveiliging of streaming. Ruth Myers

  • Indonesië
  • 04-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Goedkoop en betrouwbaar! Als ouder bent u erg bezorgd over de online activiteiten van uw kind, de websites die ze bezoeken en de mensen met wie ze communiceren. Nu ik PureVPN op de wifi-router van mijn huis heb geïnstalleerd, zijn alle aangesloten apparaten veilig. Ik heb ervoor gezorgd dat alle apparaten die mijn kinderen gebruiken niet kunnen worden gehackt of gecontroleerd door een cyberstalker of een hacker. Boyd Schoch

  • Jamaica
  • 04-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Genoten van Champions League Ik wilde de Champions League-wedstrijd tussen Atletico Madrid en Juventus bekijken, maar dat kon niet vanwege blokkades in mijn land. Dankzij PureVPN ben ik erin geslaagd om de wedstrijd Atletico Madrid vs Juventus gratis live te zien. Bedankt! Robin Boehm

  • Soedan
  • 03-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning PureVPN Chrome-extensie Geprobeerd toegang te krijgen tot Hulu US met PureVPN Chrome-extensie en voila Ik was succesvol. Sindsdien heb ik de VPN-service zelfs aanbevolen aan mijn vrienden en familie die een Hulu-contentfan zijn zoals ik Mary Gearhart

  • Zambia
  • 03-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige app! Na een jaar in het VK te hebben gewoond, raakte ik verslaafd aan de klassieke Britse tv-serie Doctor Who. Toen ik thuiskwam, wilde ik doorgaan met het kijken naar het tv-programma, maar ik kon er geen toegang toe krijgen. PureVPN helpt me om snel toegang te krijgen tot de BBC iPlayer-website waar ik op elk moment gratis de nieuwste afleveringen van Doctor Who kan bekijken. David Martin

  • Liberia
  • 03-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt PureVPN Bedankt PureVPN voor het maken van mijn dag en het oplossen van het Netflix US-probleem dat ik heb ervaren voordat ik bij je kwam. Waardeer het voor zo’n geweldige service. Earl Ballard

  • Italië
  • 03-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ongelooflijke VPN Ik ben een sportfan en ik had een VPN-service nodig om online sport te streamen zonder vervelende black-outs. Gelukkig heeft een vriend me PureVPN aanbevolen en sindsdien ben ik hem en de VPN-service erg dankbaar. Patricia Martin

  • Frans-Polynesië
  • 02-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige klantenondersteuning! Il y avait un problemème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. Ik neem contact op met de servicecliënt en stuur een snelle reactie via een chat en direct. Steun klant onverbiddelijk! Service onverbiddelijk! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Super makkelijk te gebruiken! Ik heb ongeveer 2 jaar geleden purevpn gekregen en gebruik het meestal voor streaming omdat ik veel reis en Netflix host niet dezelfde inhoud in elk land, dus ik kom rond door verbinding te maken met hun speciale Netflix-optie. Joseph Floyd

  • Spanje
  • 02-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Betere VPN voor mij dan anderen! Als eigenaar van een klein bedrijf gebruik ik purevpn meestal voor hun gesplitste tunnelfunctie, aangezien ik dagelijks met leveranciers en retailers communiceer en beide interacties dienen een ander doel vanwege internetbeperkingen elders. Roland Ferrari

  • Botswana
  • 01-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Goede VPN veel opties en functies Als je op zoek bent naar een robuuste VPN voor een betaalbare prijs, is PureVPN de beste keuze. Het zit boordevol verschillende beveiligings- en privacyfuncties en heeft een van de grootste VPN-netwerken in de branche. Er is ook een geld-terug-garantie van 31 dagen, wat me het vertrouwen gaf om de service uit te proberen. Patricia Martin

  • Frans-Polynesië
  • 01-04-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige klantenondersteuning! Il y avait un problemème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. Ik neem contact op met de servicecliënt en stuur een snelle reactie via een chat en direct. Steun klant onverbiddelijk! Service onverbiddelijk! Brandon Saxon

  • Argentinië
  • 31-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Sterk aanbevolen! Alleen al de gedachte aan mijn internetprovider of de overheid die rondsnuffelde in mijn online activiteiten, bezorgde me de engerds. Een collega van mij adviseerde om een ​​VPN te gebruiken en na uitgebreid onderzoek kocht ik PureVPN. Het is veilig om te zeggen dat dit een van de beste beslissingen is die ik ooit heb genomen! Nu kan ik ook met een gerust hart bladeren, voor slechts een paar dollar per maand. Dale Ovalle

  • Frankrijk
  • 31-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Bedankt PureVPN! Je kunt meedoen aan de wedstrijd van de Champions League tussen PSG en Manchester United. Je suis un grand amateur de Red Devils et je n’aurais pas survécu si j’avais manqué ce match incroyable. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de permissie de diffusor ce match belangrijk !! Lashon Hollifield

  • Australië
  • 30-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige VPN-service! Was op zoek naar een VPN en kreeg een geweldige korting op PureVPN. Het is een paar maanden geleden en tot nu toe heb ik geen klachten. Mildred Canton

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zeer goede prestatie Ik ben PureVPN 3 jaar geleden begonnen te gebruiken, en naast de normale verbroken verbindingen en af ​​en toe lage snelheden, heb ik geen grote klachten. Kenneth Shedd

  • Nigeria
  • 29-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Gemakkelijk te installeren en presteert geweldig! Met PureVPN op mijn apparaat geïnstalleerd, ben ik gestopt met het gebruik van onbetrouwbare proxyservices. Ann Lawhorn

  • Nigeria
  • 28-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ik ben blij dat ik het juiste heb gedaan! Ik heb de service alleen gekocht voor het kopen van online games tegen een lagere prijs en ik ben blij dat ik het juiste heb gedaan. Door de jaren heen heeft PureVPN me honderden dollars bespaard. Victor Snyder

  • Gaan
  • 27-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Betrouwbare VPN! Ik houd de IKS-functie altijd ingeschakeld en het geeft me echt gemoedsrust. Anonimiteit is tenslotte kostbaar voor mij en ik wil niet dat iemand een kijkje neemt in mijn privéactiviteiten. Clark Coil

  • Finland
  • 26-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt goed! De functie die ik erg leuk vind aan de VPN-service is de Split Tunneling. Door de functie in te stellen, kan ik naadloos locatiegebonden inhoud streamen via de VPN en tegelijkertijd toegang krijgen tot mijn lokale netwerk. Robert Miller

  • Fiji
  • 24-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Uitstekende service! Ik gebruik de VPN-service meestal voor zakelijke doeleinden. Ik ben een reiziger en maak meestal verbinding via openbare hotspots en PureVPN houdt mijn verbinding versleuteld, wat een grote hulp voor mij is. Tony Serrano

  • Verenigde Staten
  • 18-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldig voor streamingdoeleinden We streamen thuis veel tussen onze Fire Sticks en Android-boxen. Met 2 Fire Sticks en 2 Android boxen streamen we constant. Mijn grootste probleem was hoe veilig het was en het voorkomen van kennisgevingen over het streamen van video. Ik heb PureVpn gekocht en nu ben ik op mijn gemak. Installatie en verbinding waren snel en als u uw server kunt kiezen, is dat veel beter. Het feit dat het onbeperkte en gigabit-servers is, is absoluut een extra pluspunt. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik ben nu een tevreden klant. Vania Gay

  • Jamaica
  • 18-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Ongelooflijke VPN-service! Ik hou van PureVPN vanwege de netwerkdekking die ze bieden. Met de beschikbaarheid van 140 landen kan ik verbinding maken met elke locatie die ik wil, of het nu gaat om locatie-spoofing of toegang tot inhoud. Tony Serrano

  • Verenigde Staten
  • 17-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Perfecte match voor mijn behoeften Ik had iets nodig om onze browse-privacy op onze streaming-apparaten te beschermen en PureVpn is de juiste tool. Nu kunnen we bladeren wat en wanneer we willen, zonder ons zorgen te hoeven maken dat we niet veilig zijn. Rita Norton

  • Mozambique
  • 16-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Genoten van Champions League Ik wilde Champions League-wedstrijden kijken, maar dat lukte niet vanwege blokkades in mijn land. Dankzij PureVPN heb ik toegang gekregen tot het kanaal en heb ik Manchester United vs PSG gratis live bekeken. Bedankt! Jason Jenkins

  • Albanië
  • 16-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Saw United tegen PSG Sportkanalen op mijn locatie worden betaald. Met PureVPN heb ik toegang gekregen tot Sony Liv en heb ik gratis een geweldige wedstrijd bekeken. Een pluim voor het PureVPN-team om dit mogelijk te maken. Geweldige service! Carol Randolphf

  • Jamaica
  • 15-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Eenvoudige geweldige service voor Netflix! Als je op zoek bent naar een VPN-service voor streamingdoeleinden, kan ik je niet vertellen hoe geweldig deze app is! Ik stream Netflix-shows met PureVPN en het was een geweldige ervaring Philip Campbell

  • Albanië
  • 14-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Over het algemeen goede ervaring PureVPN is precies de app die ik zocht! Hiermee kan ik websites deblokkeren die in mijn land zijn geblokkeerd en het beste is dat de snelheid gewoon geweldig is Ashley Sims

  • Russische Federatie
  • 13-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Zeer goede betrouwbaarheid Ik heb geprobeerd de service in Rusland te gebruiken. Verrassend genoeg werkt het prima en heb ik daar toegang tot alle Amerikaanse inhoud. Hoera! Voor PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Werkt prima! Ik gebruik PureVPN om vanuit huis toegang te krijgen tot kantoorbestanden en documenten. In tegenstelling tot andere VPN’s die altijd snelheidsdalingen hebben veroorzaakt, heeft PureVPN geen invloed op de bandbreedte. Een echte aanrader voor mensen die gevoelige documenten via internet willen verzenden en ontvangen. George Amos

  • Hongarije
  • 12-03-19

Makkelijk te gebruiken Snelheid Ondersteuning Geweldige software! PureVPN werkt de hele tijd en het valt niet te ontkennen. Meer laden

Bescherm uw privacy met PureVPN

Meld u aan voor PureVPN om volledige online beveiliging en privacy te krijgen met een verborgen IP-adres en gecodeerd internetverkeer.

Koop PureVPN Koop PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map