Hvordan se UFC Live online


Hvordan se UFC Live online

Oppdatert: 9. februar 2020


Se UFC-kamper online hvor som helst. Følg trinnene som er gitt og få PureVPN til bare $ 0,99.

1. Få PureVPN og installer på enheten din.
2. Koble til SonyLiv fra den populære nettstedlisten.
3. Gå til Fight Sports-delen og start UFC-direkteavspilling!"

watch-ufc-live

Neste arrangement UFC 248

Hver UFC-fan venter nå enda mer spent på UFC, som det er tilbake med tittelkampen! Ja, du har lest den riktig.

Hovedarrangement: Welterweight
Israel Adesanya mot Yoel Romero
7. mars

Dette sammen med flere andre veldig etterlengtede kamper vil glede fansen. Vi ønsker ikke å savne noen øyeblikk fra UFC til enhver pris.

Hvordan se UFC Live online?

Det er tre måter å se UFC Fights live online skjema hvor som helst. Sjekk dem ut og velg den løsningen som passer best for deg.

  1. Se UFC 246 gratis 
  2. Stream UFC 246 på offisielle kanaler
  3. Få UFC.TV PPV 

1. Hvordan se UFC online gratis?

Du hørte det riktig! Det er sant at du kan streame det kommende UFC PPV-arrangementet uten å betale en cent. Bare følg disse trinnene for å se Khabib Nurmagomedov vs Dustin Poirier live på UFC 246:

  1. Abonner på PureVPN.
  2. Last ned og installer PureVPN på dine foretrukne enheter.
  3. Velg SonyLiv IN fra den populære nettstedlisten i PureVPNs app.
  4. Gå til Fight Sports-delen på SonyLiv-nettstedet og klikk på UFC
  5. Livestream UFC betal-per-view gratis. 

bestill nå

2. Hvor skal du se UFC Online?

Her er listen over kanaler du kan se UFC live online.

Lands kringkastingskanaler
forente staterFox Sports 1 | ESPN+
StorbritanniaBT Sport
AustraliaHovedseremoni
Sør AmerikaFox Sports 1
Frankrike (gratis)RMC
BrasilGlobo
PortugalKombat Sport
IndiaSonyLiv (gratis)
JapanWOWOW (gratis)
MENA-regionenOSN Play
CanadaFight Network
KinaPPTV (gratis)
RusslandRussland 2 (gratis)

bestill nå

3. UFC-betaling per visning

UFC.TV Pay-per-view varierer for hver kamp og i hver region. Her er din sjanse til å dra nytte av forskningen vår og få den billigste PPV.

LandUFC PPV-pris (USD)
USABesvimte
StorbritanniaIkke tilgjengelig
Australia$ 29.99
India / MexicoUSD 9,99 (lavest)
Thailand$ 19.99
Filippinene$ 13.31
Russland$ 29.99
Japan$ 23.48

Merk: Prissammenligning ovenfor er for UFC SD PPV. HD PPV er også tilgjengelig til litt høyere priser. 6 måneders abonnementsplaner er også tilgjengelig med rabatter. 

bestill nå

UFC Fight Times i forskjellige soner

Nedenfor er estimert tid i forskjellige tidssoner når UFC 246 hovedtittelkamp forventes å starte mellom Conor McGregor vs Donald Cerrone.

  • Lokal (GST): 10 p.m..
  • Greenwich (GMT): 6 p.m..
  • New York (ET): 2 p.m..
  • Chicago (CT): 1 p.m..
  • Denver (MT): 12 p.m..
  • Las Vegas (PT): 11 kl.
  • Los Angeles (PT): 11 kl.
  • Honolulu (HAST): 8 am.
  • Sydney (AET): 16:00 (søndag)
  • Tokyo (JST): 15:00 (søndag)
  • Moskva (MSK): 9 p.m.
  • Paris (CEST): 8 p.m.
  • London (BST): 7 p.m..

Se UFC Online On Fox Sports (USA)

Fox Sports er ikke lenger en eksklusiv kringkaster for UFC-arrangementer. Langtidskontrakten med UFC ble nylig oppløst. Nå har UFC et samarbeid med ESPN + og har kommet med spesielle pakker og PPV med ESPN-abonnement. Følg trinnene nedenfor for å se UFC på ESPN.

  • Abonner på PureVPN.
  • Last ned og installer PureVPN-appen for dine foretrukne smarte enheter.
  • Fra listen over populære nettsteder Koble til ESPN.
  • På ESPN + -nettstedet navigerer du til UFC-hendelseslink for å se det live.

Se UFC Online fra utenfor USA

UFC-fans fra hele verden ønsker å se handlingen live på nettet. Dessverre vil de fleste internasjonale seere ikke kunne fange handlingen live på grunn av begrensninger. Men det er en enkel løsning på dette veldig frustrerende problemet.

Selv om arrangementet ikke er tilgjengelig i ditt land, kan du streame det med PureVPN. Bare følg trinnene nedenfor, så kan du enkelt se UFC 246 online fra utenfor USA:

  • Abonner og last ned PureVPN
  • Koble til vår russiske server.
  • Åpne lenken https://matchtv.ru/on-air.
  • Live stream UFC-betaling per visning.

bestill nå

Hvilke enheter støtter PureVPN for å se UFC ?

UFC støtter offisielt mange enheter, inkludert spillkonsoller og TV-settbokser. De har appene sine på det eller er tilgjengelige gjennom forskjellige tjenesteleverandører. Med PureVPN kan du få tilgang til UFC live stream på disse enhetene gjennom enkle trinn.

Hvordan se UFC Live Stream på Kodi

  1. Konfigurer PureVPN på Kodi.
  2. Installer Planet MMA Add-on fra Ares depot.
  3. Endre plassering til Storbritannia eller USA.
  4. Nyt live streaming UFC via Kodi.

Hvordan se UFC Live Stream på PS4

  1. Konfigurer PureVPN på PS4.
  2. Koble til PureVPNs server som kreves av kanalen du vil ha tilgang til.
  3. Åpne nettleseren og få tilgang til kanalens nettsted.
  4. Start live streaming live på PS4.

Hvordan se UFC Live Stream på Android-apper

  1. Registrer deg på PureVPN.
  2. Last ned og installer PureVPN-appen på Android.
  3. Koble til PureVPNs amerikanske server.
  4. Besøk Fox Sports og logg deg på.

UFC 248-kortet inneholder følgende anfall:

ufc 248 KORT

bestill nå

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map