PureVPN-anmeldelser 2019


PureVPN-anmeldelser 2019

  • Ingenting gleder oss mer enn at brukerne våre deler sine ærlige anmeldelser om PureVPN
  • Vi vil takke deg for tilbakemeldingene og hjelpe oss med å forbedre tjenestene våre.

Hvordan dine PureVPN-anmeldelser gjør VPN-tjenesten vår bedre

  • Hjelper oss med å forbedre vår personvernpraksis
  • Forbedre tjenesten ved å legge til nødvendig utvikling
  • Bedre funksjonalitet i appen for brukere og bedrifter
  • Forbedre brukergrensesnittet og gjør det brukervennlig
  • Løs feil og ytelsesforbedringer

Skriv en PureVPN-anmeldelse

Tillitsscore 4.2


fra
2349 anmeldelser

Bradley Robson

  • Samoa
  • 15-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Tilfredshet er PureVPN! Mitt ønske om en pålitelig VPN-tjeneste har gått i oppfyllelse fordi jeg i PureVPN fant tilfredshet. Den sikrer datoen, skjuler IP-en og lar meg komme forbi regionale brannmurer. Jewel Jean

  • Macao
  • 12-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er tilhenger av PureVPN Jeg er tilhenger av PureVPN fordi det lar meg strømme alt innhold raskt, laste ned hvilken som helst fil uten å bekymre meg for båndbredde. Charles Jennings

  • Australia
  • 11-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg liker å bruke PureVPN Jeg liker å bruke PureVPN fordi det er en av få tjenester jeg har brukt så langt som har over tusen servere i mange land. Rosaura Urich

  • Island
  • 08-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN har fantastiske personvernfunksjoner. Jeg har alltid vært bekymret for ISP-overvåkningen min hva jeg utforsker på et gitt tidspunkt. Nå tok PureVPN mine bekymringer bort med sine fantastiske personvernfunksjoner. Bogumi? A Gorska

  • Qatar
  • 07-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg bruker bare PureVPN og det beste for meg! Jeg bruker PureVPN bare fordi det gir meg tredobbelte beskyttelse, navn IPv6 lekkasje, dns lekkasje og webrtc lekkasjebeskyttelse Travis Chowdhury

  • India
  • 05-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Det fungerer bra! Det jeg elsker mest med tjenesten er at den er kompatibel på mange enheter. Jeg bruker den på TpLink-ruteren min, og den fungerer bra. Giacinta Marino

  • Italia
  • 03-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte jevn 24/7 kundeservice! Jeg er en tilleggsbruker, Port Forwarding. Det fungerer bra med meg, og jeg er i stand til å koble dedikerte spillservere som kjører problemfritt 24/7 Steve Campbell

  • Canada
  • 02-03-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Den delte tunnelen er en flott funksjon Den delte tunnelen er en flott funksjon. Det hjalp meg med å øke hastigheten på streaming ved å dele opp ikke-VPN-trafikk Eduardo Martins Barros

  • Brasil
  • 29-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Kryptering av militær karakter anbefales! Ved å koble meg til PureVPN er jeg lettet over at aktivitetene mine ligger bak kryptering av militær karakter. Godt jobba. Ursula Krause

  • Tyskland
  • 29-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPNs tjeneste er bra! Jeg begynte å bruke VPN da vennen min foreslo meg. Han har vært lojal bruker av PureVPN ved å bruke det i 3 år. Jeg tror jeg også vil være deres lojale kunde fordi tjenesten er god. Vitoria Ferreira Rodrigues

  • Brasil
  • 28-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Godt arbeid PureVPN-team! Det hjelper meg med å holde aktivitetene mine dekket mot de jeg ikke vil ha avlytting. Rodney Johnson

  • Canada
  • 26-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er en av de beste VPN-tjenestene! Jeg kan ikke leve enda et sekund uten online spill. VPN hjelper meg med å få tilgang til disse spillene i regionen min fordi de ikke er tilgjengelige. jamie fearon

  • Storbritannia
  • 25-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Ren vpn Her er sannheten ren vpn lagt inn mye godt arbeid i 2019. Jeg tror jeg fikk en års vpn som var bra for streaming, personvern og p2p-torrenting. ganske rask vpn med en utmerket kundeservice. Men her er det veldig galt. På grunn av gode anmeldelser og god service for 2019. De bestemmer seg for å prise seg ut av markedet i 2020. Hvem vil betale et år til £ 60 i 2020 når du kan få surfishi i 2 år til £ 38. Det er ingen brainer. Vær den beste og vær den beste handelen på thew markedet bedre å ha lavere inntekt enn ingen i det hele tatt. ingen vil betale £ 50 eller £ 60 for et år. kanskje 2 år ja. beholde den 6. eller 1. års kontrakt. billig. Irene Barese

  • Jamaica
  • 24-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er en fornøyd bruker! Jeg hadde problemer med å installere tjenesten. Personen på den andre siden av skjermen hjalp meg med å feilsøke det raskt og løse det. Til slutt fulgte jeg ikke opplæringsprogrammet riktig. Adelmio Bruno

  • Italia
  • 23-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er god og vennlig Teamet på PureVPN er godt og vennlig, og de hjelper til i løpet av noen få minutter. Reyna Babcock

  • Qatar
  • 22-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bedre VPN for meg enn andre! Jeg er vanligvis på offentlige hotspots på grunn av min arbeidsart. Derfor bruker jeg denne VPN-tjenesten, og jeg er en fornøyd bruker. David Kondo

  • Jamaica
  • 21-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte God service med fantastiske funksjoner! Jeg og mannen min binder sammen. I fjor prøvde vi å se på favorittprogrammet vårt på Netflix USA, men vi klarte ikke å gjøre det fordi vi fikk tilgang til det fra utlandet. Så hørte jeg om PureVPN, og da jeg prøvde det, ble jeg glad for å se at jeg kunne få tilgang til tjenesten med et enkelt klikk Kirk Dinardo

  • Østerrike
  • 20-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk til PureVPN Jeg bor i Midt-Østen og blir ofte irritert når regjeringen plutselig legger begrensninger på VoIP-applikasjoner. Men takket være PureVPN kan jeg nå bruke VoIP-tjenester uten noen begrensninger Martim Rocha Rodrigues

  • Brasil
  • 19-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fabelaktig VPN! Jeg har brukt rundt 3 forskjellige VPN-tjenester det siste halvåret. Jeg fant bare PureVPN opp til merket. Det har et godt antall servere og IP-basseng. Marie Radová

  • Canada
  • 13-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er glad for at jeg bruker PureVPN! Jeg er en ivrig p2p-klientbruker, og jeg er glad for at jeg har funnet PureVPN for denne jobben. Det fungerer underverker. Michal Dzurko

  • Cuba"Djibouti"
  • 11-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker PUREVPN! Jeg elsker VPN fordi jeg kan bruke den til å holde aktivitetene mine skjult på offentlig WiFis. Annefloor Al

  • Aruba
  • 10-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN Bare fantastisk! Begrenset båndbredde er et av de største problemene jeg fant med gratis VPN-tjenester. Og det hater jeg virkelig. Nå som jeg har PureVPN, trenger jeg ikke lenger å irritere meg over båndbredde i det hele tatt. William Jones

  • Ungarn
  • 10-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Favoritt VPN! VPN tilbyr gode hastigheter, og jeg kan garantere at fordi når jeg strømmer med PureVPN, så ser jeg favorittprogrammene mine uten noen buffring. Pio Genovesi

  • Italia
  • 07-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg gleder meg over verdensmesterskapet mitt med PureVPN! Med PureVPN kan jeg nå se favorittlaget mitt på verdensmesterskapet, selv når jeg er hjemmefra. Francis Halford

  • Australia
  • 01-02-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Heldigvis fant jeg den rette tjenesten! Jeg kom over PureVPN etter å ha blitt skuffet over å bruke dusinvis av andre VPN-tjenester. Heldigvis fant jeg den rette tjenesten som oppfyller kravene. Sofokler Kapageridis

  • Hellas
  • 22-01-20

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Uventet bra Hallo, jeg har vært medlem siden for noen måneder siden, og jeg må innrømme at den er veldig god vpn .. Jeg har ikke testet mange vpn-er, men denne var den raskeste selv i spill, jeg fikk bare ~ 5 ms mer enn min normale (jeg spiller Dota 2) .. Virkelig raskt og stabilt .. Også kobles det til på noen sekunder (som 5 sekunder) .. Jeg er glad jeg brukte pengene mine til denne . Zane Agnew

  • Guam
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stor VPN-tjeneste Jeg liker veldig godt Mac-appen. Den er sikker, stabil og enkel å bruke. Stor VPN-tjeneste. Tro Burgess

  • Sri Lanka
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sikker VPN er PureVPN! Jeg bruker den dedikerte IP-funksjonen, den britiske IP-adressen, for å få tilgang til hjemmenettverket mitt sikkert. Jeg vil ikke at noen andre skal invadere personvernet mitt ved å hacking mitt hjemme-IP-kamera Marco Lehmann

  • Tyskland
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Vielen Dank an PureVPN Vielen Dank an PureVPN. Aus diesem Grund habe ich überhaupt keine Rugby Weltmeisterschaft verpasst. Hurra! Ben Dennis

  • Eritrea
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste VPN hittil! Ubegrenset båndbredde er en flott funksjon som tilbys av PureVPN. Det lar meg laste ned så mange filer fra internett som jeg ønsker. Claudia Schröder

  • Tyskland
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte jeg elsker det Ich liebe diesen Service, weil ich weiß, dass niemand meine Internetaktivitäten beobachtet. Charles Mathews

  • Bolivia
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Streaming er livet mitt Takk PureVPN! Streaming er mitt liv, og jeg bryr meg ikke om noen begrensninger eller så. PureVPN hjelper meg å streame hva jeg vil og når jeg vil. Ghenet Negassi

  • Slovakia
  • 18-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er trygg med PureVPN! Med PureVPN kan jeg nå trygt få tilgang til nettstedets dashbord hvor som helst. Jeg har hvitelistet en dedikert IP og bruker den for å få tilgang til tjenesten. Heike Freitag

  • Tyskland
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Rugby Weltmeisterschaft mit PureVPN Konnte meine Lieblings Rugby Spiele i Europa ikke sehen. Aber ich kann es mir jetzt wegen PureVPN ansehen Torsten Hoch

  • Tyskland
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN hat my Rugby WM überrascht Die Rugby WM 2019 und ich dürfen auf keinen Fall verpassen. Deshalb habe Iich mich für PureVPN entschieden und bin froh, that Ich die richtige Wahl getroffen habe Carol Ortez

  • Australia
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker PureVPN Jeg er en ivrig streamer av Rugby sport og jeg elsker PureVPN fordi det er VPN som lar meg se alle Rugby events. Roger Evert

  • Brasil
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste VPN-tjeneste Jeg vedder på at du også har brukt mange VPN-er, men la meg fortelle deg at dette er den desidert beste servicen der ute. Eugenia Deniger

  • Franske sørlige territorier
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte VPN pour rugby Avec PureVPN, je peux obtenir l’adresse IP de tout pays que je veux. C’est grâce à l’énorme pool IP de PureVPN que je puisse également accéder à la Coupe du monde rugby 2019. Anders Fleischer

  • Grønland
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker PureVPN-tjenesten! Jeg elsker VPN-tjenesten på grunn av mange grunner, med det viktigste er evnen til å omgå alle typer brannmur. Théophile Grenier

  • Fransk Polynesia
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur VPN pour sports J’en avais marre de voir mon FAI ralentir ma vitesse et ruiner ma diffusion de Rugby 2019. J’ai surmonté le problème en me turner vers PureVPN Hillary Schwab

  • Østerrike
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk teamet anbefales på det sterkeste Det er hundrevis av VPN-er, men ingen kan matche ytelsen til PureVPN-serverne. Jeg kan garantere det. John Lopez

  • Canada
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er virkelig best for meg! PureVPNs enorme nettverk av servere er grunnen til at jeg bruker tjenesten. Det lar meg koble meg til ethvert lands server jeg ønsker. Gustava Onio

  • Italia
  • 09-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig service! Utrolig service. stor fart. gode mennesker i chatterommet. Totalt sett god service. Zabir

  • Bangladesh
  • 04-11-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Perfekt Alt du kan be om. Mange alternativer, veldig god fart og støtte Kristine Aa

  • Nederland
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er jo bedre for meg! Jeg bruker PureVPN for å se live online sport på europeiske nettkanaler som ikke er tilgjengelige i min region. Florian Schroeder

  • Tyskland
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte ISP Geschwindigkeitsdrosselung Mit PureVPN können Sie jetzt die ISP Geschwindigkeitsdrosselung überwinden. Das kann ich mit sicher sagen, weil it is jetzt mache. Pauline Kristiansen

  • Grønland
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Veldig pålitelig! Jeg bruker iOS Demand-funksjonen på iOS-enheten min, og jeg liker veldig godt funksjonen. Kauã Martins Dias

  • Brasil
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker den delte tunnelfunksjonen til PureVPN! Jeg elsker den delte tunnelfunksjonen fordi jeg nå kan slå på VPN for spesifikke applikasjoner mens jeg bruker den normale tilkoblingen til lokal bruk. Minik Enoksen

  • Jordan
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkel å bruke VPN Jeg elsker den ubegrensede båndbreddefunksjonen fordi jeg kan streame og laste ned filer over internett gjennom dagen. Kerstin Blau

  • albania
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sicheres WLAN Dank PureVPN kan ikke sende meg sicher fühlen, wenn ich an öffentlichen Hotspots arbeite. Vick Lereau

  • Fransk Polynesia
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Aucune overvåkning numérique Personne ne connait qui vous espionne lorsque vous êtes en ligne. Mais avec PureVPN, je n’ai même pas besoin de me préoccuper de cela Élise Franchet

  • Frankrike
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur VPN pour Hulu Cela fait bien d’accéder à tout ce que vous voulez sur Internet et vous frustre si vous ne le pouvez pas. Grâce à PureVPN, er din profesjonelle professor i Hulu USA og Asie. Michael Parker

  • Australia
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk VPN-tjeneste! Jeg bruker VPN-tjenesten for å komme meg rundt den flotte brannmuren. Ja, det er riktig. Det fungerer også her. Ariosto Padovesi

  • Italia
  • 24-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fornøyd med PureVPN! IKS-funksjonen fungerer. Ja, det gjør det, og det er så tilfredsstillende fordi du på den måten er sikker på at aktivitetene dine ikke blir utsatt selv under timeout for tilkobling. Anthony Kim

  • Lesotho
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bruker PureVPN fordi det er sertifisert uten logg Jeg er en streng personvernbevisst person jeg jobber aldri med noen upålitelige tjenester. Jeg bruker fortsatt PureVPN fordi den er sertifisert uten logg og gir bedre funksjoner og funksjonalitet. Kimberly Smith

  • Nigeria
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg vil anbefale denne VPN Jeg liker VPN-tjenesten, og jeg vil anbefale den til alle VPN-brukere der ute. Christophe Covillon

  • Frankrike
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte MEILLEUR SERVICE VPN Si vous souhaitez utiliser un VPN totalement fiable, you vous recommendéz PureVPN car j’aussi utnytte se service VPN. Kenneth Perez

  • forente stater
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker å bruke PureVPN Jeg elsker å bruke denne VPN-tjenesten fordi den lar meg laste ned og streame filer uten å bekymre meg for båndbreddegrensen Florus Morel

  • Frankrike
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Confidentialité ultime Les personnes qui aiment pluss que tout le monde la vie privée devraient utiliser un VPN garanterer le maintien de leur vie privée. PureVPN est un de ces services qui le fait avec une grande efficacité. Chase Gonzalez

  • Canada
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Med PureVPN nyter jeg Rugby i min region Rugby er her, og jeg elsker alle kampene som skjedde så langt. Det hele takket være PureVPN som lar meg glede meg over Rugby i min region hvor live-kampen ikke er tilgjengelig. Beatriz Gomes Oliveira

  • Fiji
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg kan nå få tilgang til favorittkanalen min med et klikk med PureVPN. PureVPN har gjort streaming enkelt, praktisk og mer underholdende for meg. Med fanen Populære nettsteder på klienten og utvidelsen, kan jeg nå få tilgang til favorittkanalen min med et klikk. Marisa Ferreira Pinto

  • Brasil
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bra, folkens! Jeg kan nå få tilgang til og se Rugby WC 2019 online live på grunn av raske servere fra PureVPN. Bra, folkens! Renée Chastain

  • Frankrike
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er den beste VPN-en Denne VPN-tjenesten er den beste fordi den er sertifisert uten logg, den har gode streamingfunksjoner og den tilbyr mange personvernsentrerte funksjoner. Tory Mellon

  • Australia
  • 02-10-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er helt fornøyd med PureVPN Jeg er helt fornøyd med VPN-tjenesteleverandøren fordi det er en sertifisert tjeneste uten logg. Jeg trenger ingen andre tjenester. Traci R. Rodriguez

  • forente stater
  • 20-09-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk PureVPN-teamet Det er bra å bruke denne VPN-tjenesten. Takk skal du ha Camila Lima Dias

  • Brasil
  • 20-09-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk service med flotte funksjoner! Jeg bruker denne tjenesten fordi den har 2000 servere i 140 land. Det gir meg tilgang til alt innhold jeg ønsker Reyna Babcock

  • Qatar
  • 31-08-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bedre VPN for meg enn andre! Jeg er vanligvis på offentlige hotspots på grunn av min arbeidsart. Derfor bruker jeg denne VPN-tjenesten, og jeg er en fornøyd bruker. Randy P. Yi

  • Australia
  • 31-08-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk PureVPN! Jeg er på reise i Kina, og jeg kan si det sikkert at det fungerer bra. Gabriela Kalinowska

  • Spania
  • 23-08-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bruker PureVPN på min Android Smart TV Bruker PureVPN på min Android Smart TV. Jeg kan enkelt få tilgang til landsbegrensede tjenester i hjemlandet. Abigail Foxton

  • Hellas
  • 23-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker også hastighetene den tilbyr Jeg bruker VPN-tjenesten for å komme meg rundt innholdsblokken i Tyskland. Bortsett fra å overvinne begrensningene, elsker jeg også hastighetene den tilbyr. Barry Coupart

  • Fransk Polynesia
  • 22-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Accédez à tout et tous Avec PureVPN, la Liberté Internett er à la portée de tous. Tout ce qu’il faut, c’est choisir un emplacement de serveur et cliquer sur connecter. C’est tout! Tayla Peel

  • Island
  • 22-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte God service Takk PureVPN! Brukte kromforlengelsen til PureVPN. Utvidelsen er en tidsbesparende fordi vi ikke trenger å registrere oss på klienten og kaste bort tid når vi kan komme i gang fra utforskeren. Angus Eggers

  • Guinea
  • 21-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Topphastigheter Hvis du vil bli kvitt problemer som ISP-throttling mens du spiller, er PureVPN din redder. Så glad jeg gjorde kjøpet! Gifford Guay

  • Frankrike
  • 21-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Très heureux avec PureVPN Kan være utmerkede, prisverdige et plein de fonctionnalités utiles. Que peut-on demander de plus d’un service VPN? Cornelius Day

  • Belgia
  • 20-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Veldig pålitelig i offentlige nettverk Jeg opplever ofte å koble meg til offentlige nettverk mens jeg er ute og er, og det er grunnen til at jeg bestemte meg for å skaffe PureVPN for sikkerheten til dataene mine. Det er pålitelig og gir meg trygghet når jeg skal på nettet. Miguel Irving

  • Tyrkia
  • 19-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Tar litt for lang tid å koble til Alt har vært bra så langt, men noen ganger tar det litt for lang tid før VPN-tilkoblingen blir opprettet. Ingen problemer i tillegg. Nanette Ward

  • Kina
  • 17-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Slipper meg aldri Jeg bruker PureVPN for å komme meg rundt Kinas store brannmur, og den har ikke skuffet en gang. Må prøve hvis du bor i eller reiser til Kina. Connie Williams

  • Australia
  • 16-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Min første VPN PureVPN er min første VPN, og vil sannsynligvis fortsette å være i lang tid fremover. Ingen klager overhodet. Jeg bruker den når jeg er på farten og må koble meg til offentlige wifi-nettverk, og det får jobben gjort. Thomas Hutchinson

  • forente stater
  • 15-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stor kundeservice Etter å ha satt opp Mac-appen til PureVPN, hadde jeg noen spørsmål som den vennlige kundesupporten var snill nok til å svare raskt. Fullkarakter til disse karene! Svend Abelsen

  • Argentina
  • 14-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Problemfri streaming av amerikanske Netflix Med PureVPN kunne jeg få tilgang til og se innholdet i den amerikanske versjonen av Netflix i gode hastigheter og fri for hindringer av noe slag. Claude Varieur

  • forente stater
  • 13-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Anbefaler PureVPN på det sterkeste Jeg kjøpte deres 1-årsplan for HD-streaming av amerikanske Netflix, og så langt så bra. Anbefaler PureVPN på det sterkeste til alle som ønsker tilgang til underholdningsinnhold som ikke er tilgjengelig i landet eller regionen deres. Klaus Lang

  • Danmark
  • 13-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte fungerer helt greit! Selskapet lovet at iOS-appen skulle være live om noen uker, og den leverte på dette løftet. Appen er nå tilgjengelig og fungerer perfekt. Takk folkens! Martin Daecher

  • Storbritannia
  • 13-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte flott tid med PureVPN! Jeg ville se hvordan jeg møtte moren din på Netflix. men serien var bare tilgjengelig i USA. Jeg lærte at PureVPN lar deg streame amerikansk innhold på Netflix. Jeg koblet meg opp og har hatt det veldig bra siden. Johan Enoksen

  • De forente arabiske emirater
  • 13-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkel og enkel å installere I denne cyberalderen eksisterer sikkerhet og trusler på hvert hjørne. PureVPN beskytter meg mot dem ved å bruke sterk kryptering og skjule min IP-adresse. Det er også veldig enkelt å sette opp Windows-appen. Frimurer Chartré

  • Frankrike
  • 12-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er trygghet! Jeg bruker PureVPN fordi det tilbyr anonyme IP-er og kryptering som gir meg trygghet mens jeg gjør transaksjoner fra offentlig WiFi. Favoriser Martineau

  • Swaziland
  • 12-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk VPN med gode funksjoner. Jeg er noe ny i verden av VPN-er, så jeg startet med en månedlig plan for PureVPN. Nok å si, de skuffet ikke. Appene er enkle å bruke, og jeg kan låse opp nettsteder og tjenester ved å klikke på en knapp. Vil fornye helt sikkert! Vil Matheson

  • De forente arabiske emirater
  • 11-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Tjenesten fungerer helt greit! Jeg ser Netflix US på PureVPN fra Belgia og må si at tjenesten fungerer helt greit. Jeg ser faktisk videoene i HD-kvalitet, og de kjører uten bufring. Mia Laboureyas

  • Australia
  • 10-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste VPN for iPhone Tommelen app! Installerte PureVPN på min iPhone forrige uke for å sjekke ut alle de amerikanske TV-programmene. Appen fungerer like bra på telefonen som den gjør på min PC. Tommelen app! Cody Ogden

  • Italia
  • 10-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Livet er enkelt nå. Takk PureVPN! Jeg fikk PureVPN bare for å se SuperBowl den gang, og det fungerte bra. Men jeg visste ikke at jeg ville bli koblet til streamingfunksjonene og se på alt med det! Livet er enkelt nå. Takk Rosa Murray

  • Jemen
  • 09-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Flott arbeidslag! Arbeidsplassen min bruker filtre for å begrense vår tilgang til visse sosiale mediekanaler. Jeg brukte PureVPN for å komme meg rundt det filteret og få tilgang til ønsket sosiale medietjeneste. Phillip Smith

  • Storbritannia
  • 07-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg kan se kampene live. Takk PureVPN! TV-kanalene i mitt land viser ikke FIFA Women’s verdensmesterskap. Takket være PureVPN kan jeg se kampene live! Edward Begay

  • De forente arabiske emirater
  • 06-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Kudos for det fantastiske arbeidet PureVPN! Jeg har prøvd ut mange VPN-er, men PureVPN er den eneste tjenesten som tilfredsstilte meg. Kudos for det fantastiske arbeidet. Ann Jordan

  • Litauen
  • 06-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er veldig fornøyd med tjenesten! PureVPN lar meg få tilgang til ethvert nettsted på nettet. Jeg er veldig fornøyd med tjenesten jeg mottar. Rosita Howard

  • Italia
  • 05-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Virkelig god service Jeg ønsket å se den amerikanske versjonen av Netflix fra mitt hjem i Italia. Jeg fikk tilgang til det takket være PureVPN. Virkelig god service. Emily Trujillo

  • Malawi
  • 04-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk PureVPN! Jeg sa Ciao til min forrige VPN-tjeneste forrige måned og byttet til PureVPN. Så langt er jeg veldig fornøyd. Shawn Schofield

  • Rwanda
  • 03-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er fornøyd med PureVPN! Jeg føler meg alltid redd for at en hacker kan hacke seg inn på enheten min. Jeg har byttet til PureVPN for å beskytte meg selv og så langt er jeg lykkelig. Steven McLellan

  • Zambia
  • 02-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Med PureVPN har jeg tilgang til disse kanalene Jeg ønsket å se sportskanaler på internett, men kunne ikke. Men med PureVPN er jeg i stand til å få tilgang til disse kanalene. William Lamoureux

  • Tanzania, Forente republikk
  • 02-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Min favoritt VPN er PureVPN! PureVPN er definitivt min favoritt VPN. Jeg har ingen anelse om noen annen VPN som tilbyr tilgang til den amerikanske versjonen av Netflix. Christopher Walton

  • Fransk Polynesia
  • 01-07-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fonctionnalités Unique de PureVPN Je suis vraiment satisfait du service VPN. Il offre un bon nombre de fonctionnalités telles que IKS, Split Tunneling et protection contre les fuites IP, qui sont les meilleures parmi toutes. Doreatha Cottrell

  • Franske sørlige territorier
  • 30-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte VPN-tjeneste minnelig J’utilise PureVPN et le service est tout simplement remarquable. Bien que j’aie eu quelques problèmes au début, mais devinez que c’était moi tout le temps. Quoi qu’il en soit, c’est un excellent service VPN fiable. Gail Kim

  • Argentina
  • 29-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig service! Takk skal du ha! Jeg ønsket å se Game of Thrones på HBO Now. Jeg fikk tilgang til det takket være PureVPN. Utrolig service! Takk skal du ha! Kyle Rivera

  • Tyskland
  • 24-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bestpreis Ich habe nach einem VPN gesucht, das erschwinglich ist. Ich hatte wirklich Glück, PureVPN over hele Deal-Website zu finden. Jetzt kan jeg ikke søke på internett og ikke miste meg om Hacker og andre Cyber ​​Goons sorgen. Cody Kahn

  • Australia
  • 23-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er strålende PureVPN er strålende, og den er enkel å bruke på grunn av det intuitive brukergrensesnittet. William Salazar

  • Slovakia
  • 21-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte gode strømningshastigheter Det har gått tre år jeg har strømmet amerikanske Netflix fra landet mitt. Jeg streamer show og filmer med gode strømningshastigheter, dvs. ingen buffering i det hele tatt. Joe Craig

  • forente stater
  • 18-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte FIFA kvinner verdensmesterskap live med PureVPN Jeg streamer FIFA Women World Cup live med PureVPN i disse dager, og det er utrolig! Takk for tjenesten! Anthony Daniels

  • Tonga
  • 18-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste VPN! Jeg kan nå koble til Spotify som jeg ikke var i stand til før på grunn av innholdsbegrensning i landet mitt. Darell Lopez

  • Samoa
  • 17-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte fungerer bra på alle enheter VPN fungerer bra på alle enheter, spesielt min Xbox. Barbara Leishman

  • Jordan
  • 13-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er en strømningelsker, takk PureVPN! Jeg bruker VPN-tjenesten for å få tilgang til BBC iPlayer, All4, ITV Hub og mer. Gaspar Austin

  • Franske sørlige territorier
  • 11-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur krom VPN Si vous souhaitez sécuriser le trafic de votre navigator Chrome, extensions Chrome de PureVPN est le meilleur choix. Je vous conseillez de profiter ce service VPN. Joseph Fasching

  • Thailand
  • 09-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Anbefaler sterkt Jeg bruker PureVPN for å fjerne blokkering og se på den amerikanske versjonen av Netflix fra Thailand, og den har ikke sluppet meg selv en gang. Anbefaler det på det sterkeste for alle som ønsker å streame amerikanske Netflix. Robert Wyatt

  • Den syriske arabiske republikken
  • 09-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN har vært stor så langt! Etter mye søk, kom jeg endelig over en VPN-tjeneste som gir skrikende rene dedikerte IP-er. Erfaringen med PureVPN har vært stor så langt, og kundestøtten var vennlig nok til å svare på spørsmålene mine. Amanda Cerny

  • Jemen
  • 08-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Rask VPN-tjeneste Jeg fikk PureVPN slik at jeg kan få tilgang til sosiale profiler mens jeg reiser i Midt-Østen, og jeg må si deg, det er flott! Jeg møtte ingen frakoblinger og fikk gode hastigheter på hotellets Wi-Fi. Anbefaler sterkt. Chupa Sin

  • Senegal
  • 08-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk Dette VPN bra. Det hjelper meg mye når jeg ringer langdistanse VoIP-anrop. Jeg fikk denne VPN til god pris og bruker den nesten hver dag uten problemer. Terry

  • Kina
  • 08-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stor kundeservice Purevpn har et stort kundeserviceteam som hjelper deg når du har et problem. Mannen min hjalp meg med å konfigurere VPN på PS4 min slik at jeg kan se amerikanske Netflix rett fra Kina. M David

  • forente stater
  • 07-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stor hastighet Jeg bruker PureVPN for å få tilgang til tilgjengelige strømmetjenester, og det lar meg se innholdet på dem i ganske gode hastigheter. Veldig fornøyd! Ming

  • San Marino
  • 07-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Omkjøring Kina brannmur PureVPN er sannsynligvis den eneste VPN-tjenesten som har gjort det mulig for meg å komme meg rundt den flotte brannmuren. Imponerende greier. Davet Lavoie

  • Franske sørlige territorier
  • 06-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur logiciel de cybersecurité J’utilise Purent pour sécuriser mon identité numérique, et cela fonctionne réellement. Il comporte de nombreuses fonctionnalités telles que le cryptage de niveau militaire, Internet Kill Switch et vous protège même des fuites DNS, IPv6 og WebRTC. Latimer Chnadonnet

  • Fransk Polynesia
  • 05-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Accéder tous le contenu PureVPN ne me laisse jamais tomber lorsqu’il s’agit d’accéder à un site Web ou un un service qui n’est pas disponible dans ma région. Meilleur VPN pour la Liberté sur Internet, tout à fait! Jorge Speed

  • Island
  • 03-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fornøyd PureVPN-kunde Opptil 2000 servere i 141 land – de har et veldig stort nettverk, og hastighetene er også rimelig raske. Totalt sett ganske fornøyd med PureVPN. Matthew Jorgensen

  • Sudan
  • 02-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste kundestøtte Sannsynligvis det beste supportteamet jeg noensinne har kommet over for VPN-tjenester. De er tilgjengelige online 24/7, og hjalp meg å sette opp Windows VPN-appen deres på kort tid. Veldig profesjonell, full karakter! Michael Scott

  • Tyrkia
  • 01-06-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Solid, pålitelig VPN-tjeneste Når jeg bruker PureVPN, er personvernet mitt alltid beskyttet med IP-adressetetting og kryptering av militær karakter. Dette gir meg trygghet når jeg surfer på nettet. VPN-tjenesten har også vært ganske pålitelig så langt uten driftsstopp. Jenny Lawley

  • Honduras
  • 29-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sikkerhet gjort enkelt! Å sette opp VPN-appen for Android var en lek, og da er noen få klikk alt det trengs for å holde mine online aktiviteter beskyttet i private eller offentlige nettverk. Kelly Lingerfelt

  • Sudan
  • 28-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sannsynligvis den beste VPN-tjenesten i bransjen Et globalt servernettverk, hundrevis og tusenvis av IP-adresser, flott blanding av personvern og sikkerhetsfunksjoner og supersnelle hastigheter. PureVPN kan godt være den beste VPN-en jeg har prøvd. Dana Haworth

  • Tyskland
  • 28-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte beste forbindung Es bietet the best Verbindungsgeschwindigkeit in der gesamten Firmen. Hvem søker jeg? Weil jeg er andre VPN-Dienste genutzt habe og bin sicher, dass dør der beste under ihnen ist. Mary Conde

  • albania
  • 27-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg bruker alltid PureVPN på offentlig Wifi For å holde mine private data sikre på offentlige wifi-nettverk, kobler jeg ganske enkelt til PureVPN, og det tar vare på resten. VPN-tjenesten har ikke skuffet en gang. Sterkt anbefalt. Christopher Hedin

  • Kina
  • 27-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jobber i Kina for meg Jeg er en britisk utvandret bosatt i Kina, og trenger tilgang til BBC iPlayer fra tid til annen for å fange opp mine favoritt TV-serier og programmer. Med PureVPN har jeg ikke møtt noen problemer med å komme meg rundt den store brannmuren i Kina. Veldig glad jeg kom over denne VPN-tjenesten. James Klass

  • Sierra Leone
  • 26-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stabil tilkobling Noen ganger kan VPN-appen ta lengre tid enn vanlig å koble til en server, men når den først er gjort, er forbindelsen ganske stabil. Jeg kan streame favorittinnholdet mitt uten mye buffering. Channing Duval

  • Fransk Polynesia
  • 26-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte La omdirigering av porten forenklet av PureVPN Jeg ønsket å finne en enkel metode for å åpne spesifikke porter for å nyte spill til det fulle, og jeg er så glad jeg kom over PureVPN. Tilleggsporten deres til videresending gjør det enklere enn noen gang å åpne portene du ønsker. James Lindsey

  • Haiti
  • 24-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er veldig fornøyd PureVPN tilbyr god valuta for pengene. Jeg var i stand til å hente tjenesten 1 år for bare $ 3,33 per måned. Det er mange servere å velge mellom, og ytelsen skuffer ikke. Så jeg er veldig fornøyd. Sara Robert

  • De forente arabiske emirater
  • 23-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste krom VPN-utvidelse jeg har brukt Chrome-utvidelsen fra PureVPN er helt topp. Utformingen er enkel, funksjonalitetene er rikelig, og du har også en god del land å velge mellom når det gjelder å etablere en VPN-forbindelse. John Sears

  • Storbritannia
  • 22-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Hjelpsom kundesupport Tjenesten har et stort team av kundesupportagenter. Jeg sto overfor problemer med å koble meg til en amerikansk server, men de identifiserte og løste problemet umiddelbart. Michael Gilchrist

  • Australia
  • 20-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Stort servernettverk PureVPN skuffer sjelden. Tjenesten har et massivt nettverk på 2000 servere i mer enn 141 land, noe som gjør at jeg kan få tilgang til ethvert nettsted eller innhold etter eget valg. Arturo Laroche

  • Sør-Georgia og Sør-Sandwichøyene
  • 19-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Vil fornye med sikkerhet Jeg plukket opp det månedlige abonnementet for PureVPN, men jeg kommer til å fornye med sikkerhet. Det forbedrer min online opplevelse med funksjoner som delt tunneling og internett kill switch, blant andre. Stephen Woodward

  • Japan
  • 17-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Topp kvalitet programvare Tjenesten fungerer sømløst på min Mac, uansett tidspunkt på dagen. Kundestøtte er også veldig samarbeidende hvis du støter på problemer mens du bruker PureVPN. Valery Flores

  • Singapore
  • 16-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Lett å fjerne blokkeringen! PureVPN gir meg tilgang til begrensede nettsteder og innhold med absolutt letthet. Anbefaler tjenesten på det sterkeste til de som søker etter en pålitelig løsning for å bruke nettet fritt. Mary Drake

  • Island
  • 15-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sterk sikkerhet på offentlige hotspots Som reisende bruker jeg offentlige hotspots for å få tilgang til Internett mens jeg er på farten. For å beskytte mine private data fra nysgjerrige øyne, sørger jeg for å koble meg til PureVPN før jeg hopper på disse usikrede nettverkene – de skuffer aldri! James Harder

  • forente stater
  • 14-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Beste VPN for å streame den amerikanske versjonen av Netflix Jeg ønsket å få en smak av det amerikanske Netflix-biblioteket, som er den mest ekspansive av alle andre versjoner. Med PureVPNs nettleserutvidelse tok det meg ingen tid å få tilgang til amerikanske Netflix, og jeg var i stand til å streame TV-programmene i gode hastigheter også. Donald Cardello

  • Zambia
  • 14-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkel installasjon og god ytelse Det var ganske enkelt og greit å installere PureVPN-appen på min Windows bærbare datamaskin. Jeg har heller ikke møtt noen store problemer så langt med tjenesten! Danielle Davis

  • Ecuador
  • 12-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte God service til en overkommelig pris Hvis du er på utkikk etter en pålitelig VPN-tjeneste til en budsjettvennlig pris, vil jeg anbefale deg å prøve PureVPN. Den har en hel haug funksjoner som forbedrer sikkerheten og personvernet ditt på nettet, og lar deg til og med komme rundt geo-låser på nettsteder og innhold på kort tid. Leroy Johns

  • Jordan
  • 11-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Min favoritt VPN-tjeneste Siden jeg er mye i farta, synes jeg det er vanskelig å se favorittprogrammene mine i andre land. Men ikke lenger fordi jeg nå har PureVPN. Emma Alfred

  • Australia
  • 10-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bedre VPN for meg! Jeg er en vanlig bruker av PureVPN og bruker den til å se Netflix, Sky Go og BBC iPlayer. Jeg synes alltid appen er enkel, rask og for ikke å nevne at den alltid gir sømløs strømming. Margie Kennedy

  • Belgia
  • 09-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg takker virkelig rent vpn-team! PureVPN geler perfekt sammen med de andre konkurrentene i markedet til halvparten av kostnadene, og det beste av alt er at det ikke ofrer godbitene. Larry Lamb

  • Canada
  • 08-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Anbefaler For alle sports- og underholdningsteamere! Jeg anbefaler alle sports- og underholdningsteamere der ute for å få PureVPN. Hvorfor kan du spørre meg? Det er fordi det lar meg strømme alt lett online. John Lester

  • Tyskland
  • 08-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Perfekt app! Hvis du er ute etter et verktøy for sikkerhet og, spesielt, strømming, trenger du PureVPN. Det tilbyr ingen loggpolicy. Det fungerer bra på alle enheter, og du kan også se alle live online-sportene enkelt. Madeleine Dupuy

  • Fransk Polynesia
  • 08-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur vpn français J’aime cette-applikasjon VPN, non seulement parce qu’elle est relativement bon marché, mais aussi parce qu’elle me permet d’attraper en direkte toutes mes émissions préférées. William Campbell

  • Island
  • 07-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fabelaktige funksjoner! Det er ingen tvil om at det er et funksjonsrikt verktøy. Dessuten går PureVPN langt utover de tradisjonelle funksjonene, funksjonalitetene og andre tilbudene til en typisk VPN. Gayle Tyler

  • Mongolia
  • 07-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Alltid pålitelig! Jeg elsket krom addon som er flott og enkel å bruke. Vel, det kunne ha gjort det bra med flere servere. Melinda Alpert

  • Singapore
  • 06-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte funksjonene er svært nyttige Bare å kommentere for å si at utvidelsene er fantastiske og funksjonene er svært nyttige. Betty Hill

  • Georgia
  • 06-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte De løste problemet mitt på noen få minutter! Jeg er inspirert av kundeservicen deres. De har gode mennesker som jobber for dem. De løste problemet mitt på noen få minutter og diskuterte ting ganske profesjonelt. Steven Williams

  • Somalia
  • 05-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fungerer bra fra flere plattformer I mitt land kan vi ikke se innhold på noen nettsteder som ligger bak brannmuren. Men med PureVPN, kan vi lett kunne komme oss rundt den brannmuren og få tilgang uten problemer. John Scarborough

  • Zambia
  • 04-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk app! Skjønt noe kostbart, men det er absolutt verdt hver krone. Jeg er virkelig imponert over funksjonalitetene til denne VPN-tjenesten. Sara Williams

  • Jemen
  • 02-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig fungerer! Det er en lettelse å ha aktivitetene dine anonymiserte og sikre. Som et resultat trenger du ikke bekymre deg for overvåkning og annen spionering. Jackie Chisholm

  • forente stater
  • 02-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN sikrer forbindelsen min! Borte er dagene da jeg fryktet usikre wifi-hotspots. Tross alt har jeg nå PureVPN som sikrer forbindelsen. Sharon Tate

  • Storbritannia
  • 01-05-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg elsker appen! Jeg elsker appen siden den er god og enkel å bruke. Dessuten har den gode personvernfunksjoner som sikrer meg trygghet døgnet rundt. Vanessa Bryer

  • Ukraina
  • 29-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte enkelt og greit Jeg har brukt Purevpn i over mange år for å få tilgang til Amazon Prime og se på innhold der. Bruce Paschal

  • De forente arabiske emirater
  • 28-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Flott produkt! Det vil si at denne VPN-tjenesten er strålende, enkel å bruke, nyttig og effektiv. Sterkt anbefalt!!! Frédéric Morel

  • Fransk Polynesia
  • 27-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Meilleur logiciel pour streaming Je trouve stupide les chaînes qui empêchent les régions et les pays d’accéder au contenu. Mais même s’ils le font, cela m’importe peu. Parce que j’aime PureVPN.Meilleur vpn Beltane Blais

  • Franske sørlige territorier
  • 22-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Tres bon vpn J’ai apprécié les Jeux Olympiques et la Coupe du Monde de la FIFA sur PureVPN. Permettez-moi également de dire clairement que la diffusion en continu fonctionne sans tampon ni décalage. Vivienne Durepos

  • Franske sørlige territorier
  • 17-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Très bon service vpn Je viens tout juste de commencer à utiliser ce service VPN et je devrais absolument le dire à haute voix: c’est le meilleur service que j’ai jamais utilisé. Il offre une bonne sécurité, un assez grand pool d’adresses IP og une géolocalisation. Burnell Grignon

  • Fransk Polynesia
  • 16-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Très amical service client Le support client de PureVPN est très amical et je les ai toujours trouvés très encourageants et réactifs dans toutes les situationer. Terry Sturgis

  • Island
  • 15-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkel beste app! Nettopp begynt å bruke min 1-årige purevpn-plan. Jeg elsker tjenesten og elsker måten de håndterer bekymringene mine. Joel Brown

  • Guatemala
  • 13-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Flott og enkel å bruke! PureVPN oppfyller alle VPN-behovene mine. Jeg kunne ikke ha bedt om mer. Egentlig. Delia Ertl

  • Myanmar
  • 12-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fungerer perfekt for meg! VPN-tjenesten fungerer helt greit for meg. Jeg kan komme rundt posisjonsbegrensningene og andre sosiale medie-apper. Gloria Nestor

  • Qatar
  • 12-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk Purevpn Elsker chrome vpn-utvidelsen fordi det gir meg rask tilgang til nettstedet eller strømmetjenesten jeg velger. Takk purevpn. Nikki Trusty

  • Russland
  • 10-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte ganske enkelt strålende! Firefox-utvidelsen er enkel strålende. Den har lekkasjebeskyttelse webrtc og en-klikk-liste over strømmetjenester. Charles Rojas

  • Jemen
  • 07-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Kundesupport er vennlig! Kundesupporten er vennlig og responsiv. Takk for at du alltid er der. Edward Walker

  • Sverige
  • 07-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Slike fantastiske funksjoner og service! Jeg brukte proxy-tjenester før, men aldri en VPN-tjeneste. PureVPN har gitt meg funksjonene som jeg så etter i alle disse årene. Mary Barcomb

  • Zambia
  • 06-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Dette er en flott VPN-tjeneste Dette er en flott VPN-tjeneste. Det henger ikke når jeg ser på online show. Og det spiser ikke minnet mitt i motsetning til andre VPN-tjenester. Júlia Goncalves Cardoso

  • Brasil
  • 05-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN er en av de beste VPN-tjenestene PureVPN er en av de beste VPN-tjenestene. Appen gir gode alternativer for beskyttelse av personvern, og et stort servernettverk. Jeg bruker mest appen på Apple-enhetene mine, og jeg har ikke opplevd noe negativt så langt. Brook Adams

  • Island
  • 05-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fungerer bra for meg Jeg er ikke i tvil om tjenesten fordi den fungerer bra for meg i alle aspekter … det være seg sikkerhet eller streaming. Ruth Myers

  • Indonesia
  • 04-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Billig og pålitelig! Å være foreldre gjør deg veldig opptatt av ditt barns aktivitet på nettet, nettstedene de besøker og menneskene de samhandler med. Nå som jeg har installert PureVPN på hjemmets Wi-Fi-ruter, er alle enheter som er koblet til den sikre. Jeg har sørget for at alle enhetene som barna mine ikke bruker kan bli hacket eller overvåket av noen nettstalker eller en hacker. Boyd Schoch

  • Jamaica
  • 04-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Likte Champions League Jeg ønsket å se Champions League-kamp mellom Atletico Madrid og Juventus, men jeg kunne ikke på grunn av blokkeringer i landet mitt. Takket være PureVPN har jeg klart å se Atletico Madrid vs Juventus kamp live gratis. Takk! Robin Boehm

  • Sudan
  • 03-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte PureVPN Chrome-utvidelse Forsøkte å få tilgang til Hulu US med PureVPN Chrome-utvidelse og voila jeg var vellykket. Siden den gang har jeg anbefalt VPN-tjenesten til mine venner og familie som er Hulu-innhold som meg Mary Gearhart

  • Zambia
  • 03-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk app! Etter å ha bodd i Storbritannia i et år, ble jeg hekta på den klassiske britiske TV-serien Doctor Who. Da jeg kom hjem, ville jeg fortsette å se på TV-showet, men klarte ikke å få tilgang til det. PureVPN hjelper meg med å få rask tilgang til BBC iPlayer nettsted hvor jeg kan se de siste episodene av Doctor Who når som helst, gratis. David Martin

  • Liberia
  • 03-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk PureVPN Takk PureVPN for at du gjorde dagen min og løste Netflix USA-problemet jeg har opplevd før jeg ble med deg. Setter pris på for å tilby en så fantastisk tjeneste. Earl Ballard

  • Italia
  • 03-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig VPN Jeg er sportsfan, og jeg trengte en VPN-tjeneste for å live stream sports online uten noen irriterende blackout. Heldigvis anbefalte en sinnsvenn meg PureVPN, og siden den gang har jeg vært veldig takknemlig for ham og VPN-tjenesten. Patricia Martin

  • Fransk Polynesia
  • 02-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig kundesupport! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. J’ai tar kontakt med serviceklienten og kan plassere en hurtigreferanse via un chat en direkte. Støtt klienten som kan brytes! Tjenesten kan brytes! Stephen Curd

  • Grenada
  • 02-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Superenkelt å bruke! Jeg fikk purevpn for rundt 2 år siden og bruker det mest til streaming da jeg reiser mye og Netflix ikke er vert for det samme innholdet i alle land, så jeg kommer meg rundt ved å koble meg til deres dedikerte Netflix-alternativ. Joseph Floyd

  • Spania
  • 02-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Bedre VPN for meg enn andre! Som eier av en liten bedrift bruker jeg stort sett purevpn for deres delte tunnelfunksjon når jeg samhandler med leverandører og forhandlere daglig, og begge disse interaksjonene tjener et annet formål på grunn av internettbegrensninger andre steder. Roland Ferrari

  • Botswana
  • 01-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Gode ​​VPN mange alternativer og funksjoner Hvis du leter etter en robust VPN til en overkommelig pris, er PureVPN det beste valget. Den er fullpakket med en rekke sikkerhets- og personvernfunksjoner, og har et av de største VPN-nettverkene i bransjen. Det er også en 31-dagers pengene tilbake-garanti, som ga meg tillit til å prøve ut tjenesten. Patricia Martin

  • Fransk Polynesia
  • 01-04-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig kundesupport! Il y avait un problème lorsque j’utilisais l’application cliente. Je ne pouvais pas me connecter avec des serveurs. J’ai tar kontakt med serviceklienten og kan plassere en hurtigreferanse via un chat en direkte. Støtt klienten som kan brytes! Tjenesten kan brytes! Brandon saksisk

  • Argentina
  • 31-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Sterkt anbefalt! Den bare tanken på ISPen min eller at regjeringen snøvlet på nettaktivitetene mine, ble brukt til å gi meg krypene. En kollega av meg anbefalte å bruke VPN, og etter omfattende undersøkelser kjøpte jeg PureVPN. Trygt å si, det er en av de beste beslutningene jeg noen gang har tatt! Nå kan jeg bla gjennom fullstendig sinnsro, det også, for bare noen få dollar per måned. Dale Ovalle

  • Frankrike
  • 31-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Takk PureVPN! Du voulais betraktende kamp mot Champions League entre PSG og Manchester United. Je suis un grand amateur de Red Devils et je n’aurais pas survécu si j’avais manqué ce match incroyable. Nous avons gagné à la fin! Merci PureVPN de m’avoir permis de diffuser ce match viktig !! Lashon Hollifield

  • Australia
  • 30-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fantastisk VPN-tjeneste! Var på jakt etter en VPN og fikk en fantastisk rabatt på PureVPN. Det har gått noen måneder, og jeg har ingen klager så langt. Mildred Canton

  • Vanuatu
  • 29-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Veldig bra ytelse Jeg begynte å bruke PureVPN for 3 år siden, og foruten de normale frakoblingene og tidvis lave hastigheter, har jeg ingen store klager. Kenneth Shedd

  • Nigeria
  • 29-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkelt installert og yter bra! Når PureVPN er installert på enheten min, har jeg sluttet å bruke upålitelige proxy-tjenester. Ann Lawhorn

  • Nigeria
  • 28-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Jeg er glad for at jeg gjorde det rette! Jeg har kjøpt tjenesten bare for å kjøpe online spill til billigere pris, og jeg er glad for at jeg gjorde det rette. Gjennom årene har PureVPN spart meg hundrevis av dollar. Victor Snyder

  • Å gå
  • 27-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Pålitelig VPN! Jeg holder alltid IKS-funksjonen aktivert, og den gir meg tryggheten. Når alt kommer til alt er anonymitet dyrebar for meg, og jeg vil ikke at noen skal kikke inn i de private aktivitetene mine. Clark Coil

  • Finland
  • 26-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fungerer bra! Funksjonen som jeg virkelig elsker om VPN-tjenesten er Split Tunneling. Ved å konfigurere funksjonen, får jeg strømme lokasjonslåst innhold sømløst via VPN og samtidig få tilgang til mitt lokale nettverk. Robert Miller

  • Fiji
  • 24-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utmerket service! Jeg bruker vanligvis VPN-tjenesten til forretningsformål. Jeg er en reisende og kobler meg for det meste via offentlige hotspots og PureVPN holder tilkoblingen min kryptert, noe som er en stor hjelp for meg. Tony Serrano

  • forente stater
  • 18-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Flott for streamingformål Vi streamer mye hjemme mellom Fire Sticks og Android-boksene våre. Med 2 Fire Sticks og 2 Android-bokser strømmer vi stadig. Hovedproblemet mitt var hvor sikkert det var og forhindre at det varsel om streaming av video. Jeg kjøpte PureVpn, og nå er jeg rolig. Installasjonen og tilkoblingen var rask, og å kunne velge server gjør det så mye bedre. At det er ubegrensede og gigabit-servere er absolutt et ekstra pluss. Jeg burde ha gjort dette mye tidligere. Jeg er en fornøyd kunde nå. Vania Gay

  • Jamaica
  • 18-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig VPN-tjeneste! Jeg liker PureVPN på grunn av nettverksdekningen de tilbyr. Med tilgjengeligheten av 140 land kan jeg koble meg til et hvilket som helst sted jeg ønsker, det være seg for spoofing av lokasjoner eller tilgang til innhold. Tony Serrano

  • forente stater
  • 17-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Perfekt match for mine behov Jeg trengte noe for å beskytte personvernet for surfing på strømmenhetene våre, og PureVpn er det rette verktøyet. Nå kan vi bla gjennom hva og når vi vil uten å bekymre oss for ikke å være sikre. Rita Norton

  • Mosambik
  • 16-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Likte Champions League Jeg ønsket å se Champions League-kamper, men jeg kunne ikke på grunn av blokkeringer i landet mitt. Takket være PureVPN klarte jeg å få tilgang til kanalen og så Manchester United vs PSG live gratis. Takk! Jason Jenkins

  • albania
  • 16-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Saw United vs PSG Sportskanaler på min plassering blir betalt. Med PureVPN fikk jeg tilgang til Sony Liv og så en fantastisk kamp live gratis. Kudos til PureVPN team for å gjøre dette mulig. Utrolig service! Carol Randolphf

  • Jamaica
  • 15-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Enkel fantastisk tjeneste for Netflix! Hvis du leter etter en VPN-tjeneste for strømningsformål, kan jeg ikke fortelle deg hvor flott denne appen er! Jeg streamer Netflix-show med PureVPN, og det har vært en flott opplevelse Philip Campbell

  • albania
  • 14-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Generelt god opplevelse PureVPN er bare appen jeg lette etter! Det lar meg fjerne blokkering av nettsteder som er blokkert i mitt land, og det beste er at hastigheten bare er stor Ashley Sims

  • Russland
  • 13-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Veldig god pålitelighet Forsøkte å bruke tjenesten i Russland. Overraskende fungerer det fint, og jeg får tilgang til alt USAs innhold der. Hurra! For PureVPN. Brent Bell

  • Tuvalu
  • 13-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Fungerer bra! Jeg bruker PureVPN for å få tilgang til kontorfiler og dokumenter hjemmefra. I motsetning til andre VPN-er som alltid har forårsaket fall i hastigheter, påvirker PureVPN ikke båndbredden. Anbefales på det sterkeste for folk som ønsker å sende og motta sensitive dokumenter over internett. George Amos

  • Ungarn
  • 12-03-19

Brukervennlighet Hastighet Brukerstøtte Utrolig programvare! PureVPN fungerer hele tiden, og det er ingen som benekter det. Last mer

Beskytt ditt privatliv med PureVPN

Registrer deg for PureVPN for å få fullstendig online sikkerhet og personvern med en skjult IP-adresse og kryptert internettrafikk.

Få PureVPN Få PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map