Slik sletter du Skype-konto (på stasjonær eller mobil) permanent


Slik sletter du Skype-konto (på stasjonær eller mobil) permanent

Du vil lære hvordan du sletter skype-konto permanent, ikke sant? Tross alt er du på denne siden, leser guiden og søker etter de neste trinnene.


hvordan du sletter skype-kontoikonbilde

Skype er uten tvil en av de eldste ennå de mest populære VoIP-applikasjonene (Voice over Internet Protocol). Gjennom årene har det samlet inn millioner brukere fra hvert kontinent på kartet. Den har satt veikartet til sømløse tale- og videosamtaler som lar mennesker, enten stå over gaten eller tusenvis av kilometer fra hverandre, delta i naturtro samtaler, alt med et klikk.

Uansett popularitet eller brukervennlighet av applikasjonen, kan det komme en tid hvor du enten ikke trenger en VoIP-tjeneste lenger eller vil bytte til et mer funksjonsrikt program.

Uansett årsak kan du ikke bare slette skype-konto ved å klikke på en magisk knapp med tittelen “slett kontoen min.” Hvis du ikke vet noe om sletting av Skype-kontoen før du sletter den for godt, kan du ende opp med å miste tilgangen til Outlook- eller Xbox Live-kontoen din.

Ikke klør hodet … Bare les videre og finn ut hvordan du kan slette Skype-konto uten å miste tilgangen til andre kontoer, og hvilke sikkerhetstiltak du kan gjøre hvis du sletter den på grunn av personvernhensyn..

Hvordan fjerne koblingen til Microsoft-kontoen før du sletter Skype

Som sagt tidligere, Skype har ikke en rask sletting-knapp, og ikke bekymre deg, det er ikke uvanlig. I disse dager erstatter nesten hver tjenesteleverandør “slett” eller “fjern” knappene med et kort skjema eller en liste over avmerkingsbokser slik at brukerne ikke sletter kontoer ved et uhell. Dessuten tar det nå noen uker eller mer for tjenester å behandle brukerens forespørsel om sletting av konto i håp om at brukeren i løpet av behandlingsperioden kan ha et sinneskifte.

Uansett har Skype den samme prosedyren, der en bruker må krysse av for noen bokser og samtykker i at de fjerner kontoen sin på eget samtykke. VoIP-leverandøren ber deretter om en periode på 30 eller 60 dager for å behandle forespørselen og til slutt slette kontoen.

Før du sletter kontoen og profilen din, er det viktig at du kobler fra e-post-ID-en du har brukt til Skype. Hvis du glemmer eller ignorerer det, vil du angre på at du mistet tilgangen til alle de andre tjenestene som er koblet til den samme, Skype-e-post-ID.

Så før du presenterer slettingsguiden, la oss først se på hvordan du kan fjerne koblingen til kontoen.

  • Type Skype.com på adressefeltet til nettleseren din og logg deg på
  • Nå, bla ned på siden og gå til Kontoinnstillinger, som du kan finne under Innstillinger og preferanser
  • Kontroller nå Microsoft-konto-ID-en din, og ved siden av kan du finne den Fjern koblingen / ikke koblet alternativ
  • Hvis det står Unlink, klikker du på den for å fjerne ID-en
  • Hvis det dukker opp et bekreftelsesvarsel, klikker du på Fortsette å bekrefte

Merk: Hvis Skype-navnet sier enten live: “din e-postadresse” eller outlook: “din e-postadresse,” vil bortkobling føre til tap av Skype-kontakter som du kan ha på andre Microsoft-egenskaper.

Slik sletter du Skype-konto på skrivebordet (Windows eller Mac)

Følg trinnene nedenfor for å slette Skype-kontoen din fra skrivebordet:

  • Start Skype-applikasjonen på skrivebordet ditt
  • hvordan-gjør-i-delete-a-skype-konto

  • Klikk på Skype-navnet ditt øverst i venstre hjørne
  • Når en pop-up vises, blar du ned og klikker Innstillinger
  • delete-konto-skype

  • Rull nedover på høyre side og klikk på Lukk kontoen
  • delete-your-skype-konto

  • Bekreft ID og passord for å fortsette
  • delete-konto-skype

  • I Ready to Close-vinduet kan du lese gjennom for å forstå hva du ville miste når kontoen blir slettet. Klikk på Neste
  • delete-your-skype-konto

  • Merk av for aktuelle bokser
  • Velg grunn for sletting av kontoen
  • delete-your-skype-konto

  • Klikk på Merk konto for avslutning for å fortsette

Når en forespørsel om sletting er sendt inn, vil Skype ta litt tid å behandle forespørselen og deretter slette kontoen, sammen med alle kontaktene og andre Skype-data.

Merk: Forsikre deg om at du tar vare på Skype-kreditter og andre saldo før du fjerner kontoen.

Slik sletter du Skype-konto på mobil (Android eller iOS)

Prosessen for sletting av kontoer på mobile enheter er stort sett den samme. La oss ta en titt:

  • Launch Skype på mobilen din
  • Trykk på Skype navn
  • Gå til innstillinger ved å trykke på Gear-ikonet i øverste høyre hjørne
  • Tap Regnskap & Profil og så Lukk kontoen din
  • Bekreft ID og passord for å fortsette
  • Gå gjennom listen og klikk neste
  • Merk av i avmerkingsboksene og list opp Årsaken
  • Nå, trykk Merk konto for nedleggelse

Gå til et mer dedikert alternativ for personvern

Hvis du sletter Skype-IDen eller kontoen din på grunn av personvernhensynene, trenger du ikke å stoppe der. Trusler om personvern forsvinner ikke bare fordi du har slettet en profil. Det er forskjellige andre måter nettkriminelle kan bruke for å true ditt personvern og sikkerhet på nettet.

Derfor må du trappe opp spillet ditt og maksimere din online sikkerhet og anonymitet med et virtuelt privat nettverk.

Du kan befeste enheten og dataene dine med PureVPN. Vi gir deg et sett med kraftige funksjoner og funksjoner som gjør at dataene dine er usårbare for cybertrusler og ditt personvern trygt mot personvernlover og praksis som masseovervåking, ISP-overvåking og mer.

PureVPN har alle godbitene som gjør VPN-opplevelsen din mer behagelig, praktisk og sikker enn noen gang før.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map