Slik sletter du Twitter-kontoen din permanent


Slik sletter du Twitter-kontoen din permanent

Mens mange velger Twitter over andre sosiale nettverk, anser mange det ikke for å være personvernvennlig i det hele tatt.


På Twitter er innleggene dine praktisk talt tilgjengelige for alle. Hvem som helst kan søke og se innleggene dine selv uten å logge på Twitter-kontoene sine.

Videre er Twitter et av de minst brukervennlige sosiale nettverkene. Du kan bare legge ut tweets med ikke mer enn 280 tegn. Det er heller ingen måte å unngå at de tusenvis av tweets kommer på vei mens du surfer på nyhetsstrømmen på Twitter.

Det er ingen overraskelse at noen brukere blir overveldet av det store volumet av innhold som blir sendt hver dag. Hvis du er interessert i å forbedre Internett-personvernet ditt og vil ha litt ro i sjelen ved å si farvel til Twitter, er denne guiden noe for deg.

Merk at når du har slettet Twitter-kontoen din, er det ingen måte å hente den på. Så tenk deg om to ganger før du fortsetter.

img

Hoppe til…

Slik deaktiverer du Twitter-kontoen din permanent

Trinn 1: Besøk https://www.twitter.com/ og logg deg på med brukernavnet og passordet ditt.

img

Trinn 2: Klikk på profilbildet øverst til høyre i nettleseren og gå til Innstillinger

img

Trinn 3: Etter å ha rullet til bunnen av siden, klikker du på “Deaktiver min konto.”

img

Trinn 4: Les all informasjonen på denne siden og klikk på “Deaktiver.”

img

Trinn 5: For å bekrefte sletting, skriv inn Twitter-passordet ditt og klikk på “Deaktiver konto.”

img

Ferdig! Du har nå slettet Twitter-kontoen din for godt!

Slik deaktiverer du twitter-konto på Android

Uansett hvilken Android-enhet du bruker, trinnene for å deaktivere Twitter-kontoen forblir de samme. Slik kan du deaktivere det:

  1. Klikk på profilikon eller menyen
  2. Gå til Innstillinger og personvern
  3. Klikk Regnskap
  4. Nå, klikk Deaktiver brukeren din
  5. Klikk Deaktiver
  6. Tast inn ditt passord
  7. Klikk ja for å fortsette med deaktivering

Slik deaktiverer du twitter-konto på iOS

Hvis du ønsker å deaktivere Twitter-kontoen din på iPad eller iPhone, følger du disse trinnene:

  1. Tap Profilikon og gå til Innstillinger og personvern
  2. Tap Deaktiver brukeren din
  3. Tast inn ditt passord og trykk på Deaktiver

Twitter er deaktivert! Men vil dette slette kontoen min permanent?

Nei. Enkel deaktivering sletter ikke kontoen din permanent – ikke minst i 30 dager.

Derfor, hvis du ombestemmer deg før 30 dager, kan du alltid lagre Twitter-kontoen din fra permanent sletting.

Er Twitter trygt å bruke?

Tilsynelatende er Twitter trygt å bruke. Imidlertid kompromitterer det sosiale nettverket ditt privatliv og sikkerhet, noe som gjør deg sårbar for eksterne trusler fra hackere og nettkriminelle. For eksempel kan en hacker lære mye mer om deg ved å sjekke tweetsene dine på Twitter. De kan bruke denne informasjonen for å skade deg og hacke kontoer eller enheter.

Cyberstalkers bruker også denne informasjonen for å overvåke dine daglige aktiviteter og samle nok informasjon slik at de kan utpresse deg eller skade deg på noen måte.

Du kan lese mer om Twitter og personvernreglene her.

Slik laster du ned ditt Twitter-arkiv?

Å slette Twitter-kontoen din betyr å miste alle dyrebare tweets, informasjon og minner du har lagt ut på Twitter. Den gode nyheten er at du enkelt kan laste ned Twitter-arkivet før du sletter kontoen. Slik kan du gjøre det:

  • Besøk https://www.twitter.com og logg inn med brukernavn og passord. img
  • Klikk på profilbildet øverst til høyre i nettleservinduet og gå deretter til Innstillinger.
    img
  • Etter å ha rullet nedover på siden, klikker du på “Be om arkivet.” img
  • Twitter vil deretter varsle deg om at den har mottatt forespørselen din, og vil sende deg en e-post for å informere deg når arkivet ditt er klart for nedlasting. img
  • Følg lenken i den e-posten for å laste ned Twitter-arkivet ditt. img

Samler Twitter min private informasjon?

Twitter er ikke personvernvennlig i det hele tatt, og er kjent for å samle en mengde informasjon om deg. Denne informasjonen inkluderer:

  • Din grunnleggende kontoinformasjon: ditt navn, brukernavn, passord, e-postadresse og telefonnummer.
  • Din kontaktinformasjon: Hvis du laster opp eller synkroniserer telefonadressen din med Twitter, vil den beholde en kopi av kontaktene dine på serverne deres. Hvis du sender en e-post til Twitter-teamet, kan innholdet, så vel som kontaktinformasjon, beholdes av dem for fremtidig bruk.
  • Posisjonen din: Hvis du har en vane å twitre fra telefonen din, kan Twitter også få tilgang til posisjonsinformasjonen din.
  • Betalingsinformasjonen din: tilsynelatende, hvis du deler betalingsinformasjonen din (kredittkortnummer, faktureringsadresse osv.) med Twitter for noe formål, vil denne informasjonen bli lagret av Twitter. Du har imidlertid muligheten til å fjerne disse når som helst.
  • Koblinger og informasjonskapsler: den siste utviklingen avslører at Twitter er ivrig etter å se hvordan du samhandler med lenker på tvers av tjenestene deres, og at de kan bruke informasjonskapsler for å lære om dine preferanser. Twitter kan også overvåke enheten, operativsystemet og nettleseren du bruker for å få tilgang til tjenestene deres.

Når informasjonen din er samlet inn, kan Twitter bruke den til å annonsere. Det sosiale nettverket avduket nylig at informasjonen din vil bli brukt til reklameformål. Dette betyr at informasjonen din samlet inn av Twitter vil bli brukt til å vise målrettede annonser.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map