Kā neatgriezeniski izdzēst savu Twitter kontu


Kā neatgriezeniski izdzēst savu Twitter kontu

Lai gan daudzi izvēlas Twitter, nevis citus sociālos tīklus, daudzi to neuzskata par privāto dzīvi draudzīgu.


Twitter vietnē jūsu ziņas ir praktiski pieejamas visiem. Ikviens var meklēt un apskatīt jūsu ziņas, pat nepiesakoties savos Twitter kontos.

Turklāt Twitter ir viens no vismazāk draudzīgajiem sociālajiem tīkliem. Var sūtīt tikai tweets, kas nepārsniedz 280 rakstzīmes. Turklāt nekādā veidā nevar izvairīties no tūkstošiem tweets, kamēr jūs pārlūkojat ziņu plūsmu vietnē Twitter.

Nav pārsteigums, ka dažus lietotājus satrauc milzīgais satura apjoms, kas tiek nosūtīts katru dienu. Ja jūs interesē uzlabot savu interneta privātumu un vēlaties mieru, neatlaidīgi atvadoties no čivināt, šī rokasgrāmata ir paredzēta jums.

Ņemiet vērā: ja esat izdzēsis savu Twitter kontu, to nevar atgūt. Tāpēc, pirms turpināt, padomājiet divreiz.

img

Pāriet uz…

Kā neatgriezeniski deaktivizēt savu Twitter kontu

1. darbība: apmeklējiet vietni https://www.twitter.com/ un piesakieties, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli.

img

2. darbība: pārlūkprogrammas augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila attēla un pēc tam dodieties uz Iestatījumi

img

3. solis: pēc ritināšanas līdz lapas apakšdaļai noklikšķiniet uz “Deaktivizēt manu kontu”.

img

4. solis: izlasiet visu informāciju šajā lapā un noklikšķiniet uz “Deaktivizēt”.

img

5. solis: Lai apstiprinātu dzēšanu, ievadiet savu Twitter paroli un noklikšķiniet uz “Deaktivizēt kontu”.

img

Gatavs! Jūs jau esat izdzēsis savu Twitter kontu!

Kā deaktivizēt twitter kontu operētājsistēmā Android

Neatkarīgi no tā, kuru Android ierīci izmantojat, Twitter konta deaktivizēšanas darbības paliek tās pašas. To var deaktivizēt šādi:

  1. Noklikšķiniet uz profila ikona vai izvēlne
  2. Iet uz Iestatījumi un privātums
  3. Klikšķis Konts
  4. Tagad noklikšķiniet Deaktivizē savu kontu
  5. Klikšķis Deaktivizēt
  6. Ievadiet savu paroli
  7. Klikšķis turpināt deaktivizāciju

Kā deaktivizēt twitter kontu iOS

Ja vēlaties deaktivizēt savu Twitter kontu savā iPad vai iPhone, rīkojieties šādi:

  1. Krāns Profila ikona un dodieties uz Iestatījumi un privātums
  2. Krāns Deaktivizē savu kontu
  3. Ievadiet savu paroli un pieskarieties Deaktivizēt

Twitter ir deaktivizēts! Bet vai tas neatgriezeniski izdzēsīs manu kontu?

Nē. Vienkārša deaktivizēšana neizdzēsīs jūsu kontu neatgriezeniski, vismaz 30 dienas.

Tāpēc, ja jūs pārdomājat pirms 30 dienām, jūs vienmēr varat saglabāt savu Twitter kontu no neatgriezeniskas dzēšanas.

Vai Twitter ir droši lietojams?

Acīmredzot Twitter ir drošs lietošanai. Tomēr sociālais tīkls apdraud jūsu privātumu un drošību, padarot jūs neaizsargātu pret hakeru un kibernoziedznieku ārējiem draudiem. Piemēram, hakeris var uzzināt daudz vairāk par jums, pārbaudot savus tvītus vietnē Twitter. Viņi var izmantot šo informāciju, lai kaitētu jums un uzlauztu jūsu kontus vai ierīces.

Cyberstalkers izmanto šo informāciju arī, lai uzraudzītu jūsu ikdienas aktivitātes un savāktu pietiekami daudz informācijas, lai viņi jūs varētu šantažēt vai jebkādā veidā kaitēt..

Plašāk par Twitter un tā privātuma politiku var lasīt šeit.

Kā lejupielādēt savu Twitter arhīvu?

Izdzēšot savu Twitter kontu, tiek zaudēti visi šie dārgie tweets, informācija un atmiņas, kuras jūs esat ievietojis Twitter. Labās ziņas ir tas, ka pirms konta dzēšanas varat viegli lejupielādēt savu Twitter arhīvu. To var izdarīt šādi:

  • Apmeklējiet vietni https://www.twitter.com un piesakieties, izmantojot savu lietotājvārdu un paroli. img
  • Pārlūkprogrammas loga augšējā labajā stūrī noklikšķiniet uz sava profila attēla un pēc tam dodieties uz Iestatījumi.
    img
  • Pēc lapas ritināšanas noklikšķiniet uz “Pieprasīt savu arhīvu”. img
  • Pēc tam Twitter jums paziņos, ka ir saņēmis jūsu pieprasījumu, un nosūtīs jums e-pastu, lai informētu jūs, kad jūsu arhīvs ir gatavs lejupielādei.. img
  • Sekojiet saitei šajā e-pastā, lai lejupielādētu savu Twitter arhīvu. img

Vai Twitter apkopo manu privāto informāciju?

Twitter nepavisam nav draudzīgs privātumam, un tas ir zināms, ka tiek apkopota daudz informācijas par jums. Šajā informācijā ietilpst:

  • Jūsu pamata informācija par kontu: savu vārdu, lietotājvārdu, paroli, e-pasta adresi un tālruņa numuru.
  • Jūsu kontaktinformācija: ja augšupielādējat vai sinhronizējat savu tālruņu adrešu grāmatu ar Twitter, tā saglabās jūsu kontaktu kopijas viņu serveros. Ja sūtāt e-pastu Twitter komandai, saturu un visu kontaktinformāciju viņi var paturēt turpmākai lietošanai..
  • Tava atrašanās vieta: ja jums ir ieradums tweetēt no sava tālruņa, arī Twitter var piekļūt informācijai par jūsu atrašanās vietu.
  • Jūsu maksājuma informācija: acīmredzot, ja jūs kādiem nolūkiem kopīgojat savu maksājuma informāciju (kredītkartes numuru, norēķinu adresi utt.) ar Twitter, šī informācija tiks saglabāta Twitter. Tomēr jums ir iespēja tos noņemt jebkurā laikā.
  • Saites un sīkfaili: nesenie notikumi atklāj, ka Twitter vēlas novērot, kā jūs mijiedarbojaties ar viņu pakalpojumu saitēm, un viņi var izmantot sīkfailus, lai uzzinātu par jūsu vēlmēm. Twitter var arī uzraudzīt ierīci, OS un tīmekļa pārlūku, kuru izmantojat, lai piekļūtu viņu pakalpojumiem.

Kad jūsu informācija ir savākta, Twitter to var izmantot reklāmai. Sociālais tīkls nesen atklāja, ka jūsu informācija tiks izmantota reklāmas nolūkos. Tas nozīmē, ka jūsu Twitter apkopotā informācija tiks izmantota, lai parādītu jums mērķētas reklāmas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map