Kaip visam laikui ištrinti savo „Twitter“ paskyrą


Kaip visam laikui ištrinti savo „Twitter“ paskyrą

Nors daugelis renkasi „Twitter“ per kitus socialinius tinklus, daugelis jų visiškai nemano, kad tai yra privatumas.


„Twitter“ tinkle jūsų įrašai yra faktiškai prieinami visiems. Kiekvienas gali ieškoti ir peržiūrėti jūsų įrašus, net neprisijungdamas prie savo „Twitter“ paskyrų.

Be to, „Twitter“ yra vienas iš vartotojams patogiausių socialinių tinklų. Galite paskelbti tik tweets, kurių ilgis yra ne daugiau kaip 280 simbolių. Be to, jokiu būdu negalima išvengti tūkstančių tviterių pasirodymo, kai naršote naujienų kanalą „Twitter“.

Nenuostabu, kad kai kuriuos vartotojus pribloškia didelis turinio kiekis, kasdien atsiųstas. Jei jus domina patobulintas jūsų interneto privatumas ir norite ramybės nuolat atsisveikindami su „Twitter“, šis vadovas skirtas jums.

Atminkite, kad ištrynę „Twitter“ paskyrą nėra galimybės ją atkurti. Taigi, prieš pradėdami galvokite dar kartą.

img

Peršokti į…

Kaip visam laikui išjungti „Twitter“ paskyrą

1 veiksmas: apsilankykite https://www.twitter.com/ ir prisijunkite naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį.

img

2 veiksmas: viršutiniame dešiniajame naršyklės kampe spustelėkite savo profilio nuotrauką ir eikite į „Nustatymai“

img

3 veiksmas: Slinkdami į puslapio apačią spustelėkite „Išaktyvinti mano sąskaitą“.

img

4 veiksmas: perskaitykite visą informaciją šiame puslapyje ir spustelėkite „Išjungti“.

img

5 žingsnis: Norėdami patvirtinti ištrynimą, įveskite savo „Twitter“ slaptažodį ir spustelėkite „Išjungti sąskaitą“.

img

Padaryta! Dabar gerai ištrynėte savo „Twitter“ paskyrą!

Kaip išjungti „Twitter“ paskyrą „Android“

Nepaisant to, kurį „Android“ įrenginį naudojate, „Twitter“ paskyros išjungimo veiksmai išlieka tie patys. Štai kaip galite jį išjungti:

  1. Spustelėkite profilio piktograma arba meniu
  2. Eiti į Nustatymai ir privatumas
  3. Spustelėkite Sąskaita
  4. Dabar spustelėkite Deaktyvuoti jūsų paskyrą
  5. Spustelėkite Išjungti
  6. Įveskite savo Slaptažodis
  7. Spustelėkite taip tęsti išjungimą

Kaip išjungti „Twitter“ paskyrą „iOS“

Jei norite išjungti „Twitter“ paskyrą „iPad“ ar „iPhone“, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Bakstelėkite Profilio piktograma ir eik į Nustatymai ir privatumas
  2. Bakstelėkite Deaktyvuoti jūsų paskyrą
  3. Įveskite savo Slaptažodis ir bakstelėkite Išjungti

„Twitter“ yra išjungtas! Bet ar tai visam laikui ištrins mano sąskaitą?

Ne. Paprastas dezaktyvavimas neištrins jūsų paskyros visam laikui, bent jau 30 dienų.

Todėl, jei persigalvosite prieš 30 dienų, visada galėsite išsaugoti „Twitter“ paskyrą nuo visiško naikinimo.

Ar „Twitter“ saugu naudoti?

Matyt, „Twitter“ yra saugus naudoti. Tačiau socialinis tinklas pažeidžia jūsų privatumą ir saugumą, todėl jūs esate pažeidžiami įsilaužėlių ir elektroninių nusikaltėlių išorinių pavojų. Pvz., Įsilaužėlis gali sužinoti apie jus daug daugiau, patikrindamas jūsų „Twitter“ žinutes. Jie gali naudoti šią informaciją norėdami pakenkti jums ir įsilaužti į jūsų paskyras ar įrenginius.

„Cyberstalkers“ taip pat naudoja šią informaciją norėdami stebėti jūsų kasdienę veiklą ir surinkti pakankamai informacijos, kad jie galėtų jus šantažuoti ar bet kokiu būdu pakenkti..

Daugiau apie „Twitter“ ir jos privatumo politiką galite perskaityti čia.

Kaip atsisiųsti savo „Twitter“ archyvą?

Jei norite ištrinti „Twitter“ paskyrą, prarasite visus tuos brangius tviterius, informaciją ir prisiminimus, kuriuos paskelbėte „Twitter“. Geros žinios yra tai, kad prieš ištrindami savo sąskaitą, galite lengvai atsisiųsti „Twitter“ archyvą. Štai kaip tai galite padaryti:

  • Apsilankykite https://www.twitter.com ir prisijunkite naudodami savo vartotojo vardą ir slaptažodį. img
  • Viršutiniame dešiniajame naršyklės lango kampe spustelėkite savo profilio nuotrauką ir eikite į „Nustatymai“.
    img
  • Slinkdami puslapį žemyn, spustelėkite „Prašyti savo archyvo“. img
  • Tada „Twitter“ jums praneš, kad gavo jūsų prašymą, ir atsiųs jums el. Laišką, kad informuos jus, kai jūsų archyvas bus paruoštas atsisiųsti. img
  • Jei norite atsisiųsti „Twitter“ archyvą, naudokitės tame el. img

Ar „Twitter“ renka mano asmeninę informaciją?

„Twitter“ visai nėra tinkamas privatumui ir yra žinomas dėl to, kad renka daugybę informacijos apie jus. Ši informacija apima:

  • Pagrindinė sąskaitos informacija: jūsų vardas, vartotojo vardas, slaptažodis, el. pašto adresas ir telefono numeris.
  • Jūsų kontaktinė informacija: jei įkelsite ar sinchronizuosite savo telefonų adresų knygą su „Twitter“, ji liks jūsų kontaktų kopija jų serveriuose. Be to, jei siųsite el. Laišką „Twitter“ komandai, turinį ir bet kokią kontaktinę informaciją jie galės išsaugoti naudoti ateityje..
  • Jūsų vieta: jei turite įprotį tweetyti iš savo telefono, „Twitter“ gali pasiekti ir jūsų buvimo vietos informaciją.
  • Jūsų mokėjimo informacija: matyt, jei bet kokiu tikslu bendrinsite savo mokėjimo informaciją (kredito kortelės numerį, atsiskaitymo adresą ir kt.) su „Twitter“, ši informacija bus saugoma „Twitter“. Tačiau turite galimybę bet kada juos pašalinti.
  • Nuorodos ir slapukai: Naujausi įvykiai atskleidžia, kad „Twitter“ nori stebėti, kaip jūs sąveikaujate su jų paslaugų nuorodomis. Jie gali naudoti slapukus norėdami sužinoti apie jūsų nuostatas. „Twitter“ taip pat gali stebėti įrenginį, OS ir žiniatinklio naršyklę, kurią naudojate jų paslaugoms pasiekti.

Kai jūsų informacija bus surinkta, „Twitter“ gali ją naudoti reklamai. Neseniai socialiniame tinkle buvo paskelbta, kad jūsų informacija bus naudojama reklamos tikslais. Tai reiškia, kad jūsų „Twitter“ surinkta informacija bus naudojama tiksliniams skelbimams rodyti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map